Sari la conținut

Despre parinti inconstienti

2027442697_c0f26cffd2_o Ma ingrozesc cei ce-si tin copiii in fata atunci cand merg cu masina si ma refer la cei care au copii mici, de 1-2-3 ani. Nu imi vine sa cred cat de inconstienti sunt unii, zici ca nu ar fi copilul lor.

Niciodata nu ai de unde sa stii ce se poate intampla plus ca un copil nu sta niciodata cuminte. E agitat, pune mana pe toate cele, nu stie ce-i aia e voie nu e voie… El saracul nu are nici o vina ca parintii lui sunt inconstienti si-l tin in brate la volan. In ultimele zile vad din ce in ce mai multe astfel de cazuri :(

Sau sa perecep chestia asta ca “nu-i bai, daca se intampla ceva facem altul ca doar suntem tineri”?

Nu e oare pacat ca pentru un moft o prostie sa regreti o viata intreaga? Nu e oare pacat ca la o frana mai puternica fi’tu sa muste din volan?

Si ne intrebam de ce nu merge nimic ok in tara asta. Pai cum sa mearga daca noua nu ne pasa nici macar de copiii nostri si ii supunem de buna voie la tot felul de pericole.

Hai fiti sinceri si spuneti cati dintre cei ce cititi acest post v-ati plimbat cu copilul la volan si ce ati avut in cap?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Ghiocel07 22 Sep 2009 @ 14:45

    Abia acum intelegi de ce nu te lasam in fata cand erai mic:) La timpul respectiv tu faceai:(( , altii ziceau “lasa-l si pe el putin” iar eu o tineam pe a mea, nu e voie.

    Raspunde
  2. Erika M 23 Sep 2009 @ 22:07

    La copii mei le pun centura de siguranta cind stau pe bancheta din spate, asta daca au masinile centuri,nu toate masinile au.Sub nici o forma nu-i lasa sa stea intre scaune sa vada mai bine in fata.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)