Sari la conținut

Diaconescu nu a semnat cu Oltchim-ul

Dan Diaconescu nu a semnat astăzi contractul de privatizare a Oltchim, susţinând că lipsesc anexe din document. El a precizat că avocaţii săi vor rămâne la Ministerul Economiei pentru a analiza documentele.

[via]

Oare mira pe cineva acest lucru? De unde sa scoata Diaconescu atatia bani? :)

Prevad ca o sa asistam iar la un circ mediatic in care Diaconescu o sa ne duca cu zaharelul iar la final licitatia o sa se reia. Sau are cineva alta parere?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Ghiocel07 24 Sep 2012 @ 16:07

    A si inceput circul. Deja hotul striga “hotii”, dau vina unii pe altii, individul asta incepe un nou serial “Elodia2”, oamenii stau si picheteaza….. Pai cum sa participi la licitatie daca nu cunosti toate detaliile asupra bunului pe care vrei sa-l cumperi? El cum s-a documentat, juristii si consultantii lui de “marca” ce au facut???? Si daca ar avea banii, mai are 10 zile sa faca campanie electorala, cine inghite-inghite…..

    Raspunde
  2. TyT 24 Sep 2012 @ 17:24

    Cel mai mare mincinos din Romania ! Eu chiar credeam ca are pe cineva in spate dar se pare ca e singur si chiar a vrut sa faca el un nou serial …

    Raspunde
  3. mircea 24 Sep 2012 @ 21:29

    eu am alt scenariu. circul de rigoare, plateste banii la inceputul saptamanii viitoare (scandalul aduce voturi in romania, nu? ) . uimitor pana in alegeri porneste combinatul, plateste din datoriile acestuia (3-4 sute de milioane de euro) ce mai? numai lapte si miere in zona (deja ma pregatesc sa ma mut in ramnicu valcea). avem un El Dottore, e loc si de un El salvattore al tarii. se repede tot bitongu’ sa indese stampila pe DD. ia la alegeri 35%, ia si pdl cu fortele de dreapta vreo 20% pun repede de un guvern. si uite cum se duce posnasul de cacarau cu dottore cu tot inca 4 ani in opozitie. ce credeti nu e in stare PDL sa stranga rapid 500 mil. de euro? credeti ca base ( care mi-a fost elev la scenarita :P ) are vreo jena sa se foloseasca de orice ca sa se razbune?

    Raspunde
  4. amzis 24 Sep 2012 @ 22:39

    Nu prea ma pricep eu la licitatii dar din cate stiu atunci cand te inregistrezi tre sa dovedesti cu documente ca ai acesti bani in conturi. Adica asa s ar inscrie si mucea de la valea ursului si ar licita si el 111111111miliarde si catralioane de euro.
    Zic si eu…

    Raspunde
  5. mircea 24 Sep 2012 @ 22:47

    @ amzis – bancile cu care lucrezi iti emit o scrisoare de bonitate prin care spun ca rulezi importante sume de bani pe la dansii. dar asta nu inseamna ca si ai in conturile lor 50 mil. de euro

    Raspunde
  6. criserb 24 Sep 2012 @ 22:49

    @amzis – la fel cum DD trebuia sa stie de la inceput pentru ce a licitat si nu acum sa spuna ca nu era trecut x si y in caietul de sarcini. Daca nu era trecut de ce a vrut sa castige licitatia? Sa cumpere ceva ce nu stia ce contine? :)

    Raspunde
  7. Crox 25 Sep 2012 @ 00:37

    Au fost declaratii neasumate si de o parte, Guvern, si de cealalta, DD. Sa te astepti la seriozitate din partea unui personaj precum DD este cel putin un semn de naivitate.
    Dan Diaconescu face acum circ, foarte adevarat, dar la circul asta guvernul a taiat biletele.
    Guvernul a organizat circul, guvernul a facut declaratii pe care acum nu si le mai asuma. Este o logica franta sa blamezi doar efectul si sa omiti cauza.
    Un contract ale carui conditii s-au schimbat de la initierea procedurii de privatizare pana in prezent se va mai schimba pana la semnare si ar fi stupid din partea castigatorului licitatiei sa il semneze fara negocieri.
    Guvernul se comporta precum o prostituata care presteaza cu un potential nou proxenet, marturiseste apoi ca are toate bolile cu “S” posibile, iar la final cand potentialul proxenet se dovedeste a fi un notoriu client rau-platnic si ea nu-si primeste nici banii pentru prestatie striga viol.

    Raspunde
  8. criserb 25 Sep 2012 @ 01:41

    @Crox – Like!

    Raspunde
  9. amzis 25 Sep 2012 @ 12:57

    Pe mine ma doare in cot de dd.nici macar nu il simpatizez. Eu zic sa nu ii plangem de mila ca nu ar avea 50mil in conturi. Plus de astsla e vorba de un contract de 50mil euro ,nu vbm aici de un contract pe care il faci la orange sau vodafone ca nici nu citesti ce scrie in el. E si normal sa se verifice acele hartii de 100.000mii ori. Banuiesc ca dd a angajat niste avocati care il vor ajuta in semnarea contractului(daca il va semna). Daca spre ex ei nu depisteaza o clauza din contract pusa aiurea sau in defavoarea lui DD e posibil sa o suga fara sa o ude si DD si avocatii lui. Eu zic sa mai asteptam putin

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)