Sari la conținut

Dinamo s-a calificat

Ca sa-l citez pe Raca “ma simt mai usurat ca dupa cacare”… da, chiar asa ma simt. Nu am avut de mult emotii cum am avut in seara asta.

Am sperat, am transpirat, am avut emotii dar am castigat!

Bravo Dinamo, prin rezultatul obtinut ti-ai pedepsiti suporterii, cei care ne-au facut de ras acum o saptamana. Bravo!!!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. sip 28 Aug 2009 @ 09:05

    Tie chiar nu ti-e rusine sa vorbesti asa ? Mie mi-e !

    Raspunde
  2. raca 28 Aug 2009 @ 10:16

    Si mie, dar eu am folosit un termen mai “pretentios” :D

    Raspunde
  3. mo 28 Aug 2009 @ 10:49

    serb,
    alta comparatie nu ai gasit?

    Raspunde
  4. Ella 28 Aug 2009 @ 10:58

    Nu puteai sa il citezi si tu cu o exprimare mai putin plastica?
    :d
    Oricum frumos meci :)

    Raspunde
  5. Crox 28 Aug 2009 @ 11:18

    Nu a fost vina suporterilor la Bucuresti! Vina a fost a organizatorilor!

    Raspunde
  6. criserb 28 Aug 2009 @ 11:20

    Da Crox sunt sigur, i-au impins organizatorii pe teren, ei sunt de vina ;)

    Raspunde
  7. Crox 28 Aug 2009 @ 12:04

    Sa pun problema altfel: cine a fost amendat de catre UEFA? cine a pierdut “la masa verde”? suporterii aia, nici macar 200 de persoane, care au intrat pe teren? Clubul Dinamo a fost amendat. Clubul Dinamo a pierdut meciul cu 3-0. UEFA, zic eu, vede lucrurile mult mai bine, in ansamblu.
    Tu, ca suporter al lui Dinamo, normal ca, orbit fiind de furie, refuzi sa iti explici altfel cele intamplate la meciul in cauza. Da, din perspectiva ta, suporterii aceia sunt vinovati. Eu sincer m-as bucura sa intre suporterii pe teren la fiecare meci din Europa League jucat acasa, de ce nu si la cele din campionat. Peste un an clubul Dinamo o sa declare ca a pierdut toate competitiile din cauza suporterilor. Toate padurile au uscaturile lor. E o dovada de lasitate din partea clubului sa nu isi asume total responsabilitatea. Sper ca imi vei intelege punctul de vedere pana la urma. Daca vina este a suporterilor, sa ii actioneze atunci clubul dinamo in instanta si sa recupereze amenzile acelea, punctele oricum nu se mai pot recupera, in plus nici nu mai conteaza. Cand instanta o sa dea castig de cauza clubului dinamo, atunci o sa imi retrag aprecierile acestea si o sa iti dau dreptate.

    Raspunde
  8. dana 28 Aug 2009 @ 12:17

    foarte urata exprimarea :) puteai sa fii mai plastic :)

    Raspunde
  9. criserb 28 Aug 2009 @ 12:50

    Of of, toata lumea se leaga de limbajul meu. Nu va inteleg, voi nu vorbiti “plastic” sau e ok sa vorbim dar nu e ok sa scriem?

    Raspunde
  10. Ghiocel07 28 Aug 2009 @ 15:54

    :) asta merita, un zambet din partea mea si o aducere aminte. Cand Cristi era mic, cca un an jumate, noi parintii aveam mult de lucru la birou si mai duceam si acasa. Intr-o seara pusesem masa de bucatarie intre usi, astfel incat sa si lucram, dar sa-l si vedem pe el cum se joaca. La un moment dat m-am inervat de ceva si am spus un raspicat “un…citat criserb”. Dupa cateva secunde auzim din camera de joaca: un …., un …., un…., un …… Am pufnit amandoi in ras si l-am lasat sa-si faca copilul damblaua. Se juca frumos si repeta precum un ecou. Pentru ca nu i-am facut observatie si ne-am facut ca nu auzim, s-a potolit intr-un tarziu si a dat uitarii acel cuvant care probabil i s-a parut de o rezonanta deosebita.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)