Sari la conținut

Doamna care ne facea sa varsam o lacrima in reclama TV pentru Rosia Montana este cu totul alta in realitate

sanda-lungu

Banuiesc ca mai tineti minte reclama de la TV, cea in care doamna de mai sus croseta sosete. Eh, banuiesc ca va dati seama ca “viata bate filmul”.

Priviti cu atentie mai jos ;)

Ti-a placut acest articol?
81 comentarii
  1. Piticu21 23 Aug 2013 @ 10:42

    asa si? aia din clip sunt ofticati ca unii au luat niste bani dintr-o reclama si ei nu?

    Sa fac si eu un clip cu cati bani ia criserb din reclamele din sidebar … n-ai sa crezi.

    Raspunde
  2. corina 23 Aug 2013 @ 10:46

    Eu nu stiam reclama cu sosetele, pt. ca nu am televizor, nici nu-mi trebuie si nici nu as avea timp de pierdut la TV, insa vad o…cum i-ai zis?! “doamna”?!!! Vad o fiinta care foloseste limbajul articulat, vulgara, needucata, penibila, ignoranta si cu un tupeu revoltator.

    Raspunde
  3. criserb 23 Aug 2013 @ 10:49

    @Piticu21 – si daca fac bani, te injur cand ma intrebi cu ce ma mai ocup?

    Raspunde
  4. corina 23 Aug 2013 @ 10:49

    @Piticu21 – ok, fiecare dintre noi luam bani pt. ceva sau altceva, dar l-ai vazut/auzit pe serb cu atitudinea asta de mahala?!

    Raspunde
  5. corina 23 Aug 2013 @ 10:53

    @criserb – imi luasi vorba din gura si gandurile din creier :-P !

    Raspunde
  6. vali 23 Aug 2013 @ 10:55

    cristi. 200.000€. pune capul la contribuiție.

    Raspunde
  7. criserb 23 Aug 2013 @ 10:57

    @vali – am zis eu ceva de bani? Am vorbit de atitudine…

    Raspunde
  8. vali 23 Aug 2013 @ 11:02

    atitudinea e justificată. dacă eu spun de tine că iei 200.000€ să te fuți în cur, nu mă aștept ca data viitoare când ne vedem să fim cei mai buni prieteni.

    ps: pluginul ăsta ți-ar fi făcut slug-ul articolului mult mai frumos.

    Raspunde
  9. criserb 23 Aug 2013 @ 11:06

    @vali – 1. Este femeie. 2. Are o camera de luat vederi in fata.

    Nu se face…

    Raspunde
  10. vali 23 Aug 2013 @ 11:06

    cum ziceam, reacția e justificată.

    Raspunde
  11. Piticu21 23 Aug 2013 @ 11:22

    Criserb ba!

    Dragul meu!

    Ca tu esti asa calm de obicei, in doi timpi si trei miscari te aduc la starea tipei de acolo. Si nici nush daca tre sa comentez de cati bani faci tu :)

    Ermmm … de ce vorbim de bani aici? :))

    Raspunde
  12. Mihai Ioan 23 Aug 2013 @ 11:40

    Sincer, eu vad cu o grupare de tineri care habar n-au ce cauta acolo, facand pe reporterii dar probabil cu experienta 0, niste tigari care probabil au fost chemati la misto (sigur nu de RMCG) si multa lume revoltata pe faptul ca “presa” ii streseaza. Am vazut un singur microfon de la Digi24 in clipul intreg. Unde e presa? Asta e tot ce a ramas din ea? Un tip virgin care filmeaza cu un handycam fara stabilizare si o don’soara cu intrebari pe penibile?

    Raspunde
  13. luci 23 Aug 2013 @ 11:46

    bai fratilor dar unde-i dovada ca are masina aia si banii de care ziceti? 2. Cine v-a dat informatiile? 3. Dar daca le are tocmai din banii pe reclama?

    Raspunde
  14. Un papuc si restu' cizme 23 Aug 2013 @ 11:47

    @Mihai Ioan, conteaza ca e Handycam, JWC sau Panasoanic? Te pierzi in amanunte si in penibilitate. Mai mucifer, copilasii aia sunt pentru o cauza nobila, iar tu, un “garbag” spalat pe creier, intelege ce nu e esential din acest clip, n-ai capacitatea sa apreciezi efortul, si sa vezi cine sunt cu adevarat propagandistii RMGC(nu RMCG).
    Esti penibil, agramat, lipsit de percetie, respect si responsabilitate.

    Intr-un cuvant esti…varza!

    Raspunde
  15. altcineva 23 Aug 2013 @ 11:48

    piticu21…of of….
    dupa ce le-ai luat banii celor de la rmgc sa le publici ineptiile despre Rosia Montana, te-ai speriat de o bufnita de lemn (cum naiba ai reusit sa te sperii “atat de tare” incat sa te opresti in fata ei si sa ii faci poza?? ), dupa ce te-ai facut de cacao cu articolul “La Rosia Montana nu este aur, nu este nimic” pentru care ai fost acolo si ai scris ce ti-a dictat “tata rmgc” te iei de cineva care are alta directie fata de a ta?
    esti jalnic!
    te mai intrebi “de ce vorbim de bani aici?”
    pai tocmai pentru tu ai cerut asta, putin mai sus!!! esti incredibil la mintea scurta pe care o ai si deviatiile pe care le scoti din tine!
    Criserb face bani din reclame. foarte bine! toti fac asta. e legal. insa nu pot spune ca i-a mita (articolul asta nu aduce bani! ) si se lasa cumparat cum ai facut tu.
    D-na din imagine este reprezentativa pentru firma (rmgc) care te-a cumparat pe tine. ma indoiesc ca aceeasi femeie l-a platit pe Criserb sa ii faca o asa “publicitate”.
    sa nu incepem sa vorbim de felul in care scrii/vorbesti tu…
    Jalnic!

    Raspunde
  16. vasile manu 23 Aug 2013 @ 11:54

    sanda lungu e un model de femeie ipocrita. e ipocrizia intruchipata. cum incerca ea, amarata, sa stoarca lacrimi de la oameni in clipuri si cum se plangea cat de rau o duce acolo la Rosia, ca se descurca greu, ca nimeni n-o ajuta, da in schimb ea traieste bine mersi pe banii companiei.

    simt ca mizeria de rmgc pleaca cu coada intre picioare din romania. am un feeling ca vom scapa de ei. am increde ca statul se va baga sa investeasca acolo si sa ia 100%, nu 4%. da, sunt naiv si credul. lasati-ma sa fiu optimist ca guvernul nu va vinde si ultima bucata de pamant pe care o mai avem strainezilor.

    Raspunde
  17. nastratin 23 Aug 2013 @ 12:11

    @vali
    Normal ca e justificata reactia, e limbajul “la moda” prin blogosfera, ca doar n-o fi tocmai spatiul virtual mai breaz decat piata/mahalaua publica

    Raspunde
  18. Simona 23 Aug 2013 @ 12:14

    :)) Piticu fute buha. la fel si Mihai Ioan. intre timp, adevarul iese la suprafata.

    Raspunde
  19. criserb 23 Aug 2013 @ 12:15

    Alo, alo, eu am scris de doamna din clip si atat. Nu am nimic cu RMGC sau cu cei care vor sa opreasca proiectul. Vorbesc doar de atitudinea unui om, atat.

    Va rog sa nu va certati pe alte teme de discutie.

    Raspunde
  20. Andy 23 Aug 2013 @ 12:22

    “Deshide” ochii :)

    Raspunde
  21. vineri 23 Aug 2013 @ 12:30

    E amuzant cum zoso, care in mod sigur a luat bani de la RMGC, si care spera sa ia in continuare odata ce proiectul va fi demarat, justifica o reactie mizerabila a duduii de mai sus. Doamna a filmat un clip in care-si plangea de mila si milita pentru a porni acel proiect. Daca ea a mintit cu nonsalanta se cheama ca RMGC a facut reclama mincinoasa manipuland, tocmai de asta acea doamna ar fi trebuit sa fie nitsel mai chibzuita atat in atitudine cat si-n limbaj. Evident, nu se pune problema de asa ceva. E aroganta si are o problema cu cei care nu-si doresc demararea proiectului, cum as fi eu, spre exemplu. De ce vrea ea sa demareze proiectul? Pentru ca la fel ca si zoso, se va numara printre cei care vo beneficia de niste bani in mod direct, fiind unsi de cei de la RMGC.

    Raspunde
  22. Alecs 23 Aug 2013 @ 12:33

    Diferenta dintre poza de sus si clipul de jos este una bucata Naumobici lipsa ;)

    Raspunde
  23. vineri 23 Aug 2013 @ 12:37

    Si mai e un aspect important pentru care duduia trebuia sa se comporte macar omeneste. Ea a venit inspre noi lamentandu-se ca are o soarta crunta acolo unde e, si ca noi, marinimosi fiind, ar trebui sa fim de acord cu exploatarea astfel incat ea s-o duca nitsel mai bine. Atunci ne cersea mila si voia s-o compatimim, acum ne trateaza cu aroganta si nesimtire. De asta, domnule Vali Petcu acea reactie nu e justificabila. Dar e amuzant cum consideri ca taranii trebuie sa moara inecati, dar aprobi lamentare unei dudui care sta la tara si iese pe tv cersiind mila, si careia i-ai putea spune sa se mute si sa faca ceva pentru a castiga mai multi bani. Si-o faci dintr-un scop precis si ticalos. Pentru ca iei bani, e simplu. Altfel nu-mi explic cum poti sa fii atat de duplicitar.

    Raspunde
  24. vali 23 Aug 2013 @ 12:40

    acuză-mă că iau bani și apoi cere-mi logică și explicații. dap.

    serios acu, nu mai bine scrii și tu, ca alți colegi ai tăi, că am intrat cu ochelarii de soare în galeriile romane si am dat cu capul de o grindă și am căzut pe jos? ar fi mai plauzibil, deși la fel de adevărat.

    Raspunde
  25. Amzis 23 Aug 2013 @ 12:40

    bp… a venit piscotarul number 21 sa dea el lectii… ce se face si ce nu . pai baaa franaru… nu toti tre sa cadem de acord cu ce spui tu /scrii/debitezi

    Raspunde
  26. corina 23 Aug 2013 @ 12:41

    Aceasta individa sau “doamna” (cum ii spune criserb in mod elegant), facand parte dintr-o anumita categorie sociala, nu are capacitatea de a constientiza ca a devenit o persoana publica, ceea ce i-ar conferi o anumita responsabilitate cu privire la limbaj, comportament, atitudine… Camera atintita asupra ei n-o impresioneaza cu nimic. Ceea ce a facut pt. bani, a facut; banii nu i se vor lua inapoi, iar daca isi asuma un anumit grad de lux, o face pt. ca s-a trezit dintr-o data cu o avere si ea, femeie simpla, nu are habar s-o gestioneze altfel decat risipind-o (am vazut si pe la case mai mari…) :-q !

    Raspunde
  27. Dani 23 Aug 2013 @ 12:44

    @ vineri, ai dreptate…salvati rosia montana din mainile sacalilor, mass media e corupta si voi va legati de un baiat care ne informeaza conform cu realitatea despre ce se intampla la rosia montana ca nu are talent de jurnalist , sunteti penibili domnilor…

    Raspunde
  28. vineri 23 Aug 2013 @ 12:46

    @Vali Petcu. Ai dreptate, sustii exploatarea miniera de la RMGC fara niciun interes material. La fel cum o sustine si arhi, la fel cum o sustine si piticu. Si pot sa pariez ca filmuletul de mai sus nu va fi subiectul unui articol pe blogul tau. Pentru ca, evident, n-ai luat bani. Bine, nici pe blogul tau nici pe blogul celorlalti 2 a-listeri amintiti mai sus. Astea ar fi primele date ale problemei. Pe urma adaugam milioanele de euro pe care RMGC le baga in TV si online. Si ce reiese de aici? Ca e o coincidenta faptul ca atat tu, arhi si piticu sunteti pro exploatare, pentru ca evident voi credeti cu tarie in exploatare, si credeti ca taranii de acolo merita o soarta mai buna. In conditiile in care, restul taranilor din.. moldova, spre exemplu, ar merita sa moara inecati. Zoso, ar trebui sa fiu cel putin idiot sa nu remarc un lucru care e vizibil pana si de pe luna. Ati luat, si-n mod sigur veti mai lua bani. Voi aveti o miza financiara in toata afacerea asta. Ceea ce pana la urma e-n regula pana la un punct. Pana un punctul in care pozati in niste primadone neprihanite si absolut obiective. Si cam acolo s-a terminat totul.

    Raspunde
  29. vineri 23 Aug 2013 @ 12:47

    Si zoso, imi cer scuze ca te-am acuzat ca iei bani sa scrii pe blog. Am uitat ca tu nu traiesti di n asta, ci din bani picati, cel mai probabil, din cer. Asadar, scuzele mele.

    Raspunde
  30. amzis 23 Aug 2013 @ 12:47

    Problema e alta. Pana la urma trebuie tratata ca o actrita care joaca intr-o reclama. E ca si cum te-ai lua de magda catone ca nu foloseste persil in viata de zi cu zi sau la ce face ea reclama.
    Problema e alta… ca de-al de piticu au sarit imediat sa ia apararea… asta pune un semn de intrebare

    Raspunde
  31. criserb 23 Aug 2013 @ 12:47

    Breeee, v-am rugat sa nu va certati, e asa greu?

    Raspunde
  32. Dani 23 Aug 2013 @ 12:50
    Raspunde
  33. vali 23 Aug 2013 @ 12:51

    vineri, o să il rog pe cristi să ia un pic de atitudine in cazul acuzelor nefondate. că până să existe probe, a da ca sigur ceva ce nu se întâmplă e cale lungă.

    in rest, clipul respectiv, care e și la mine pe blog, a apărut azi dimineață pe facebook. iar răspunsul meu în problema asta e același de ani de zile.

    Raspunde
  34. vineri 23 Aug 2013 @ 12:59

    @Vali, e oarecum evident. Unii tarani merita sa moara inecati, in timp ce cu altii empatizezi si-ai vrea s-o duca mai bine. Explica-mi te rog duplicitatea.

    Si da, imi cer scuze, nu observasem ca ai postat clipul pe blog. My bad.

    Raspunde
  35. vali 23 Aug 2013 @ 13:02

    da, pe la 6 jumate, dar e ok.

    altfel, să îți explic diferența dintre țărani și mineri sau o găsești tu singur?

    apropo, de ce nu vii cu numele tău real? ți-e teamă că peste cinci ani cineva va căuta pe google și va afla că în tinerețe erai un ecologist care salva lumea 4 zile pe an?

    Raspunde
  36. Alexandra 23 Aug 2013 @ 13:15

    Total cu totul de acord cu Vineri….cele mai de bun simt comentarii la acest articol

    Raspunde
  37. ion 23 Aug 2013 @ 14:28

    http://www.scrisoarecatreromania.ro/sanda-lungu/#

    evz.ro
    Saturday, 19 November 2011. 3519 vizualizări, 364 comentarii, 3 voturi
    Sanda Lungu: povestea vieţii din Roşia Montană

    O ţară întreagă a văzut-o la televizor, în spoturile “Scrisoare către România”. Cei care o recunosc în Alba Iulia o întreabă “Dumneavoastră sunteţi doamna din reclame?”. O felicită că a avut curajul să iasă pe sticlă, că nu i-a fost ruşine că este săracă. A fost şi pupată şi strânsă în braţe de oameni pe stradă. Acum câteva săptămâni, la o serbare locală, oamenii şi-au făcut poze cu ea. Cu toate astea, până de curând a trăit de pe o zi pe alta vânzând şosete şi cearşafuri pe care le făcea cu mâna ei. Acum, lucrează la biserică, câteva ore pe zi.

    “Din ce am putut eu face de mână, ce am mai croşetat, le-am luat dicţionare, cărţi, caiete. Când vrei neapărat să faci şcoală, te chinui şi faci. Lumea din Roşia trăieşte din datorie în datorie, de la un şomaj la altul.”

    CARE SCOALA?

    Raspunde
  38. spi-oana 23 Aug 2013 @ 14:37

    am spus-o si o mai spun ca rmcg plateste campaniile impotriva rosiei montana ca sa le mai vina si lor niste banuti, astept ziua cand o sa se descopere ca ei de fapt sunt cei care au venit cu ideea marelui festival fan-fest de salvare Rosia Montana.

    marele activist de Cluj impotriva Rosia Montana a recunoscut cu zambetul larg ca el primeste bani de la RMCG pentru proteste. Ce ne mira de fapt? Revolta ei ca niste copii i-au luat interviu si ea e satula de turistii din Rosia care merg si se drogheaza si petrec spunand ca vor sa salveze ce e acolo?

    Raspunde
  39. adrian 23 Aug 2013 @ 14:47

    pai pe astia de la rosia montana ii sprijina basescu.
    ce asteptari sa am de la doamna din reclama?

    Raspunde
  40. Claudiu 23 Aug 2013 @ 16:33

    @vali, si in Moldova sunt mineri. Pe ei nu ii salveaza nimeni? Lor cine le da de munca?
    Ca or fi 10.000, 100.000, 200.000, Sanda Lungu e imaginea ‘omului necajit’ a RMGC. Nu e un muritor de rand, un miner cu cashcheta, insa nu asta conteaza asa mult. Nu conteaza sincer nici cat incaseaza madam Sanda. Putea sa ia si 2 lei. Stilul de femeie neprihanita, vai de curul ei, saraca…vs. femeie de mahala, in care raspunde ca la bodega, ma dezgusta. Adevarata Sanda Lungu face calcaie la sosetele, prajituri si se da pe sticla, atunci cand are ocazia.

    Deci, nu va mai certati daca ‘a fost sau n-a fost’. Locuri de munca trebuie in toata tara, in toate comunele. Daca esti om muncitor, nu stai cu mana intinsa la o companie dupa loc de munca, ci o coci in asa fel incat sa iasa bani (vezi mustaciosu’ din reclamele RMGC).

    Raspunde
  41. Adi 23 Aug 2013 @ 16:55

    Cam asa arata duduia asta in realitate, inafara de p**e in cur fusta scurta si multa ipocrizie nu stie nimic, pararea mea ca asocierea ei cu imaginea RMGC este un minus urias.

    Raspunde
  42. Traian 23 Aug 2013 @ 17:00

    Eram sigur ca “bietii” locuitori din RM, care se vaita la TV ca n-au loc de munca (neaparat in minerit, atoatedistrugator, daca se poate) sunt de fapt fara coloana vertebrala, care pentru o spinare de bani zic orice vrea clientu’. Cam asa cum fac tarfele tot ce vrea clientu’ si tot pentru bani. Daca Gabriel Resources da atatia bani pentru o campanie publicitara, isi da seama pana la urma romanul (ala batut in cap si de soarta) cat de profitabila e aceasta “investitie” a lor??? Cum vor distruge si otravi tot ca sa scoata deodata aurul, exploatat de la daci incoace lent si cu cap? Si dup-aia cand nu-si vor fi indeplinit conditiile contractuale referitoare la mediu, statul (cica roman) ii va da in judecata si va avea acelasi castig de cauza ca si cu cei de la Bechtel… Iar cei de la Gabriel Resources vor fi plecat de mult si vor rade mult si bine de prostia romanului de rand ajutata de lacomia romanului de la putere??? Si cum singura avere romaneasca palpabila si sigura (ca banii sunt hartii fara acoperire), acelasi stat asa zis roman o da aproape gratis strainilor??? Vede careva chestia asta?

    Raspunde
  43. danadanutza 23 Aug 2013 @ 17:06

    doamna e un exemplu clar…din povestea “Ați prostit poporul cu televizorul!” Bravo natiune, halal popor, priviti “eroic” la televizor…

    Raspunde
  44. Catalin 23 Aug 2013 @ 17:16

    Mi se pare de prisos sa vorbim despre atitudinea doamnei, deoarece dansa nu e in chestiune. RMCG, pe de alta parte, ar fi trebuit sa se ingrijeasca si de ce se intampla DUPA filmarea spoturilor. Ar fi trebuit semnate niste contracte. Exprimandu-se asa, doamna in cauza aduce atingere intereselor companiei care a platit-o si teoretic ar trebui sa suscite o reactie din partea angajatorului (delimitare prin comunicat de presa si oprirea clipului de la difuzare). Desigur, nici vorba de asa ceva, deoarece publicul nu prea intra in ecuatia asta. In sfarsit, inainte de a se pronunta, autorul clipului ar trebui sa stie ca intreaga productie a unui clip publicitar se invarte in medie sub 100.000 de euro. Ideea ca o necunoscuta ar putea primi 200.000 pentru un rol intr-un spot romanesc e cel putin nastrusnica.

    Raspunde
  45. Claudiu 23 Aug 2013 @ 17:22

    @spi-oana, du-te la mare, poate acolo nu se drogheaza lumea. Acolo sunt toti sfinti.

    Conteaza cum esti imbracat, cum ai parul, sau e mai important ce gandesti? Padure fara uscaturi nu exista, asa ca, daca din 1000 de oameni, 900 vin acolo cu scopul ridicarii Rosiei Montane pe plan cultural (prin diverse evenimente, prin spart bani la magazin, prin intrat in mina, prin facut diverse tururi) si 100 au venit sa frece menta si sa bea bere ca e cool, e treaba lor. Important e ce fac cei 900. Am vazut profesori universitari, patroni, muzicieni, muncitori, parinti cu copii, non-conformisti, hipsteri, toate genurile de persoane. A contat faptul ca aveau un scop, acela de a sustine localitatea, de a cauta solutii la problemele acelei comunitati si a altora asemanatoare. Dar, cine vine si vede doar bere, apreciaza altfel acest festival.

    Raspunde
  46. Doina 23 Aug 2013 @ 17:26

    La cati ecroci sunt in tara asta, nimic nu ma mai mira, dar mai mai ca-mi venea sa vars o lacrima la gandul ca-i ingheata mainile tricotand la sosete, sau facand prajituri pentru cei bogati, numai sa-si poata tine copii…
    Dupa limbaj, e o fiinta detestabila.

    Raspunde
  47. eu 23 Aug 2013 @ 17:52

    90% din ceea ce vedem la TV este doar minciuna.

    Raspunde
  48. Elodia Ghinescu 23 Aug 2013 @ 17:57

    e proasta rau , pretenash

    Raspunde
  49. nume 23 Aug 2013 @ 18:15

    Mare branza ba, ce-ati descoperit voi aici. Totul are un pret. Chiar si fvterea planetei ori sfarsitul lumii se pot cumpara.

    Raspunde
  50. Alexandru 23 Aug 2013 @ 19:48

    Se pare ca afacerea cu crosetatul sosetelor merge struna… doamna Sanda Lungu si-a luat Skoda.

    Raspunde
  51. Cristi 23 Aug 2013 @ 20:44

    Nu vad unde-i problema, de unde stiti voi ce facea femeia aia inainte de clip si cati bani avea? A spus clar si-n clip ca vrea sa lucreze, acum lucreaza, si nici macar nu a schimbat baricada.

    Raspunde
  52. Mihai Ioan 23 Aug 2013 @ 21:43

    Un papuc si restu’ cizme, iti multumesc mult pentru complimentele facute, insa trebuie sa fiu de acord cu Zoso si Spioana. Cel putin eu am curaj sa imi asum opinia, nu o fac in anonimat.

    Raspunde
  53. Angel 23 Aug 2013 @ 22:18

    Rosia Montana este oricum pierduta! Daca elita planetei a pus ochii pe ea, atunci o va avea. Fie ca va avea loc o exploatare miniera sau va fi trecuta in UNESCO, tot a lor este.

    UNESCO, la cel mai inalt nivel este condus tot de elita planetei. Uitati-va cine este presedintele onorific, sau mai bine, vedeti cine a infiintat UNESCO.

    Scopul acestei organizatii este sa adune adevarata avere a planetei (cladiri prestigioase, paduri vaste, rezervatii naturale, zone cu subsol bogat – cum este si cazul Rosiei Montana) sub un singur brand, pentru o asa-zisa protectie. Dar va veni o zi cand vor schimba macazul, si atunci va fi prea tarziu.

    Cei care lucreaza pentru UNESCO o fac cu inima curata si cu intentii pozitive. Trist!

    Raspunde
  54. X-Fire 23 Aug 2013 @ 23:38

    altcineva ma zi ceva de piticanie, poate renaste din cenusa ca pasarica phoenix…sau s-o fi dus sa numere inca odata bistarii sa vada daca merita sa mai pape ceva kk sau se culca…

    Raspunde
  55. demostene 23 Aug 2013 @ 23:53

    Clipurile de pe vice.com sunt si mai savuroase. Ajuta sa intelegi foarte mult care a fost atitudinea de la acel miting.

    Raspunde
  56. semanticu 24 Aug 2013 @ 00:10

    Apriga femeie, ardeleanca…apriga …cred ca se intra in faza ”ROM cel autentic” ….

    Raspunde
  57. Virtualkid 24 Aug 2013 @ 08:38

    Sa mai spuna cineva ca cenzura nu este uun rau necesar!

    Raspunde
  58. deceneu665 24 Aug 2013 @ 10:26

    ma-ntreb oare cat de prosti suntem noi, sa ne ofuscam aiurea, pt simplul motiv ca nu e o tanti in viata reala asa cum a aratat s-a afisat ea latelevizor, intr-o reclama, pe bani!!!!1

    sau e vreo unul din voi care a crezut ce zicea in reclama ??? =))

    Raspunde
  59. moise 24 Aug 2013 @ 10:45

    I-a venit ceva trafic si lui Zozo din postul asta :)

    Raspunde
  60. vali 24 Aug 2013 @ 10:54

    zozo-i doamna mă-ta.

    Raspunde
  61. criserb 26 Aug 2013 @ 10:40

    Eu v-am rugat sa nu va certati si voi nimic, am inchis comentariile si va rog sa va certati in alta parte.

    Raspunde