Sari la conținut

Donatori de organe

Intotdeauna mi-au fost dragi motociclistii, mai ales astia teribilisti. Sunt convins ca prin donarea organelor lor au salvat multe vieti. Bine ca deocamdata nu se poate dona si creierul…

Oare tipul de mai jos a apucat ziua de azi?

Vorba lui Fulgerica, dupa minutul 4 incepe senzatia, pana atunci e mai light daca pot sa-i zic asa. Inteleg, adrenalina, pasiune, senzatie, e cel mai cool, dar… ai o singura viata, de ce ai vrea s-o termini in mai multe bucati? Poate imi explica si mie cineva…

Inca o intrebare, daca un asigurator vede filmuletul ii mai face asigurare de viata? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. pantera mov 15 Oct 2010 @ 00:09

    mie una mi se pare ca e dat mai repede decat era. oricum clar merge repede dar nu stiu daca chiar asa cum vrea sa credem, nici sunetele nu sunt cele reale.

    Raspunde
  2. Ciupanezul 15 Oct 2010 @ 00:24

    @pantera mov si eu cred la fel, dar uita-te si imprejur

    Raspunde
  3. Andy 15 Oct 2010 @ 01:14

    Daca e real filmuletul, tipul asta are reflexe calumea.

    Raspunde
  4. Alina 15 Oct 2010 @ 10:49

    Noi am accidentat un scuter. Senzatia este groaznica cand il vezi ca se imprastie pe jos. Noroc ca a avut doar niste zgarieturi.
    Deci nu e de gluma, atentie enorma la scutere si motociclete, pentru o clipa de neatentie risti sa ai pe constiinta un om si sa stai si la parnaie pentru un numar suficient de ani incat sa iti distrugi viata.

    Raspunde
  5. sip 15 Oct 2010 @ 10:53

    Nu cred ca-i prea sanatos … :o

    Raspunde
  6. criserb 15 Oct 2010 @ 11:13

    @Alina – ce atentie sa ai la un nebun ca ala de mai sus care nici nu stii de unde apare?

    Raspunde
  7. Alina 15 Oct 2010 @ 11:34

    Acum 2-3 luni am trecut pe langa un accident groaznic de scuter.
    Un scuter nu s-a asigurat si a intrat pe o sosea pe care se circula normal cu 90. A fost luata din plin de un Volvo. La volan o femeie. Saraca nu avea nici o vina, statea pe marginea soselei, distrusa, in timp ce cei de la ambulanta lucrau la tipa intinsa pe asfalt.
    Personal, mi-e teama rau de ei,ii evit de nu se poate, incetinesc de cate ori ii vad, la semafor ii vanez prin toate oglinzile (biciclisti, scuteristi si motociclete)
    Cei pe motociclete sunt mai ok,pentru ca poarta imbracaminte speciala si sa zicem ca parca nu se imprastie asa rau, dar scuteristii chiar ca sunt donatori de organe. In afara de casca nu au nici de protectie pentru corp. Cel pe care l-am lovit noi era imbracat in camasa…

    Raspunde
  8. MEX 15 Oct 2010 @ 11:41

    Eu cred ca e fake! Uitati-va la inelul cheii de contact!
    Are o miscare nefireasca!

    Raspunde
  9. andrei 15 Oct 2010 @ 12:29

    Atentie, nu generaliza! Chestia asta a creat un oarecare razboi rece intre soferii cu mintea mai inceata si TOTI motociclistii. Majoritatea lor sunt super ok, dar cum padure fara uscaturi nu exista, inevitabil exista si teribilisti printre motociclisti.

    Raspunde
  10. criserb 15 Oct 2010 @ 12:30

    Nu generalizez, eu vorbeam de teribilisti. Am spus-o de la incept ;)

    Raspunde
  11. octavian 15 Oct 2010 @ 12:48

    ce cool e! vreau si eu motor!

    Raspunde
  12. kllaus 15 Oct 2010 @ 15:54

    @ MEX irelevant. Mi s-a parut extrem de riscant cand a trecut pe langa tir.

    Raspunde
  13. maryus 15 Oct 2010 @ 20:56

    astia sunt oameni nebuni… de fac asa ceva .. nu m-am urca pe asa ceva niciodata….

    Raspunde
  14. Jacob 15 Oct 2010 @ 23:59

    tu semnalizezi sa faci la stanga si din senin vine un dobitoc cu 100km.h. ce poti sa faci?te izbeste in plin, boul moare,tu faci parna.
    mergi pe banda si vrei sa schimbi pe banda 1 , semnalizezi,te asiguri si vine boul cu 100km.h. il faci praf. boul moare tu faci parna.
    e galben spre rosu la semafor,boul intra in intersectie pe galben spre rosu cu 100 km.h si ai dat peste el. boul moare. tu faci parna.

    cine e retardul aici?

    Raspunde
  15. c3h2o 18 Oct 2010 @ 10:03

    Are ceva doza de nebunie, insa cred ca si camera ne da senzatia de viteza foarte mare. Riscant mi se pare cand depaseste coloanele alea si nu vine nimic de pe contrasens, atunci exista pericolul sa se gandeasca vreunul sa iti intoarca in fata. In rest cand depaseste in acelasi sens are mai putin sanse de accident si repet cred ca acolo camera ne da senzatia de spatiu ingust. Daca esti motociclist filmuletul nu e spectaculos, in sensul ca nu are o super indemanare, multi pot face asta (daca atat te duce capu’) …. insa dupa norocul fiecaruia poti termina sau nu cursa :d

    pt Jacob ….
    e galben spre rosu la semafor, EU (BOUL) merg pe banda II si incep sa opresc, mai am circa 10m pana la semafor, pe banda I deja s-a oprit la semafor o dacie, MESERIASU’ pe banda I asculta muzica, se uita dupa femei, etc (eu stiu ce mai face el) VEDE DACIA DEJA OPRITA LA SEMAFOR in ultima clipa, franeaza si ca sa evite dacia intra pe banda II, arunca BOUL in rondul cu flori dintre sensurile de mers si continua drumul. Din pacate pt tine BOUL nu moare, insa la politie MESERIASU’ spune ca nici nu l-a vazut pe BOU, ca nici macar nu stie unde era, de unde a aparut.
    DECI …. CINE E RETARDUL AICI? :-w

    P.S la ultima descriere a ta eu zic sa mai citesti putin regulamentul de circulatie, daca boul a trecut la galben spre rosu si tu l-ai lovit inseamna ca TU esti VINOVATUL, pentru ca ai plecat la rosu spre galben, ceea e nu ai voie. ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)