Sari la conținut

Doua chestii de bun simt

Azi am avut niste treaba si in drumurile mele prin oras am vazut ca oamenii au din ce in ce mai putin bun-simt.

  1. Nu mai stie lumea sa puna mana la gura cand casca. Hai frate, cat poate sa fie de greu? Am vazut o gagica si un tip, ambii cascau fara sa puna mana la gura in mijlocul bulevardului. Cat poate sa fie de greu sa duci mana la gura? Chiar nu tre’ sa-ti vad eu omuletul…
  2. Sa-ti scoti cosurile in lift e penibil. Oglinda aia e pusa acolo sa te aranjezi putin, sa vezi daca esti decent, daca nu ai urme de ruj pe camasa, sau mai stiu eu de ce e pusa. Idea e ca nu e pusa acolo sa-ti scoti cosurile, cu atat mai mult cand nu esti singur in lift. Da-o-n colo de treaba, liftul nu e buda.
Cred ca din cand in cand ar trebuie citite Regulile bunelor maniere de fiecare dintre noi…
Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. unicornul_vesel 28 Nov 2011 @ 17:49

    astea mi se par chiar slabute pe langa aia care-si sufla mucii pe trotuar. si nu ma refer la cei cu batistuta/servetele, ci la porcovanii aia care si-i “trantesc” de trotuar ca niste muncitori.

    n-as vrea s-o dau in scarbosenie, da’ ma scot din sarite si nu-mi ies cuvinte mai frumoase de-atat. :)

    Raspunde
  2. jules 28 Nov 2011 @ 17:58

    Recunosc ca si eu mai torturez cite un cos. Da nici macar in fata nevestei nu o fac, daramite in fata cuiva strain. E de-a dreptul scirbos.
    Educatie frate. Lipsa !

    Raspunde
  3. pishcotzika 28 Nov 2011 @ 18:54

    eu nu pot sa trec peste momentele cand cineva imi scuipa in fata.. adica trece pe langa mine si-n fata sau in spatele meu scuipa… bai nene .. da-te intr-o parte, fa asta fara sa fi prea evident ca tigarile sau raceala te fac sa scuipi, incearca sa nu scoati un sunet aiurea [fi subtil!]… eu una ma simt prost … chiar ma simt prost sa vad astfel de faze.. iar aia cu azvarlitu` mucilor pe asfalt…. la fel! …Bleach :-&

    Raspunde
  4. Crox 28 Nov 2011 @ 22:00

    Cu prima parte, in legatura cu cascatul, nu sunt de acord. Chiar daca am acest reflex de a duce mana la gura atunci cand casc, reflexul e involuntar si de cele mai multe ori duc mana la gura la 237 de nanosecunde dupa ce initiez actul de a casca. Foarte rar, poate niciodata inainte. E o chestiune care tine de firesc. De firescul fiecaruia. Chiar nu tine de maniere. Invers in schimb, stranutul sau expectoratia involuntara trebuie sa fie obligatoriu insotite de mascarea actului. Asta tine da maniere, da.

    Raspunde
  5. Cosmin 29 Nov 2011 @ 10:30

    Nu cred! Chiar nu pot sa cred punctul doi! E gretos! Si nu sunt un “sensibil”, am vazut multe la viata mea.
    Aia cu cascatul… e la fel cu stranutul. Nu stii ce iti iese din gura :) La propriu.

    Dar stii ce? Mi-ar placea sa fie astea singurele exemple de lipsa de bun simt…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)