Sari la conținut

Doua gunoaie, Ciutacu si Badea

In momentul in care iti permiti sa vorbesti asa despre o fata care ne-a facut mandri ca suntem Romani, chiar te numesti gunoi.

2cpthr8

Alina, imi cer scuze in numele lor, sunt prea prosti si prea vanduti ca sa isi calculeze vorbele! Noi suntem mandri de tine si nu o sa uitam niciodata cand Imnul Romaniei s-a auzit datorita tie.

[poza via Oradeanul]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
20 comentarii
  1. aHUIBAN 30 Jul 2012 @ 01:27

    Iti irosesti spatiul pe blog degeaba :(

    Nu stiu daca ai citit articolul lui ciutacu (cu “c” mic) cand a fost infrant Lucian Bute si se bucura extrem de mult pentru asta, i-a adresat tot felul de apelative urate pentru faptul ca a fost de acord sa reprezinte Romania si sa primeasca sponsorizari din partea Ministerului Turismului doar pentru ca atunci Ministru era Elena Udrea!

    http://www.ciutacu.ro/articol/ridica-te-daca-esti-in-stare-luciane/

    Raspunde
  2. Ionela 30 Jul 2012 @ 03:36

    Aceasta doamna, comentand ca “nu se baga” in politica, deja a facut-o.
    Stimatilor, eu am luat bronzul la olimpiada internationala de (atentie!) matematica si nu am pretins vreodata sa ma sune vreun lider politic. Oricum se stue ca liderii fac de regula asemenea gesturi strict pt imagine.
    Iar dvs de Basescu nu spuneti ca este un GUNOI ca zice ca dupa referendum se simte mai puternic ca oricand. sfidator si fara remuscari cu asemenea vorbe de fala mizerabile, fara remuscare ca a dezamagit profund 8 milioane de romani? Interesant.

    Felicitari sportivei pentru cei premiile consistente de la Londra. Ma bucur ca prin asta a adus un plus si Romaniei. SI atat. Cand face declaratii iresponsabile, nu am de ce sa ma feresc sa o spun. La fel imi doresc sa mi se araga atentia cand ma voi comporta la fel.

    Raspunde
  3. tomkat 30 Jul 2012 @ 06:39

    bravo Zoso!

    Raspunde
  4. tomkat 30 Jul 2012 @ 06:41

    bravo Cristi!

    Raspunde
  5. Paul 30 Jul 2012 @ 08:33

    Aia doi sunt Finetti la cur, nu mai stiu cum sa se manifeste acum… sunt de o prostie iesita din comun.
    Gunoaie e putin spus.

    Raspunde
  6. sfx 30 Jul 2012 @ 08:59

    Asa ceva !!!
    Politica asta parca ii tampeste pe unii!!!

    Raspunde
  7. kid2000 30 Jul 2012 @ 10:04

    Bine zis gunoaie ! Oricum Antenele au adunat toate gunoaiele din media !!!

    Raspunde
  8. benzema1973 30 Jul 2012 @ 12:32

    pentru @Ionela
    Bravo !!!!

    Raspunde
  9. william 30 Jul 2012 @ 13:05

    iti doresc sa ai parte de o intalnire cu alina :))

    Raspunde
  10. claudiu 30 Jul 2012 @ 13:10

    Ciutacu si Badea ……ce pot comenta acesti doi mentori ai romanilor. Citind numele lor si deja avem o parere despre ei – gandind in acelasi rationament pe care cred ca il au si ei. In rest parerea personala despre ei – 2 papagali de sticla ce au pretul in frunte. Despre domnul Badea- ma uit in arhiva tv si il vad cum se chinuia sa isi demonstreze calitatile de mare ninja . vai de el .

    Raspunde
  11. maddy 30 Jul 2012 @ 14:14

    nu mi`a placut atitudinea lui badea cand a pierdut Lucian Bute, nu`mi place nici acum. aveau alt “material” zilele astea daca tot simteau nevoia sa se ia de cineva, chiar de prima sportiva care castiga o medalie la Olimpiada nu! ori o felicitau, ori taceau amandoi din gura. urat din partea lor.

    Raspunde
  12. Crox 30 Jul 2012 @ 15:51

    Pe planeta oligofrenilor cei doi ar fi zmei.

    Raspunde
  13. katy 30 Jul 2012 @ 20:11

    Daca un om greseste, nu cred ca e neaparat un gunoi. Exagerati. Pacat, unele articole din site chiar erau interesante.

    Raspunde
  14. Clara 30 Jul 2012 @ 22:06

    @Katy
    Daca greseste o data nu este un gunoi. Nici daca greseste a doua, a treia oara. Dar cand greseste tot timpul si are o atitudine de baietas de cartier semi-analfabet si violent verbal se schimba problema.

    Raspunde
  15. criserb 30 Jul 2012 @ 22:38

    @katy – dar cand greseste in mod repetat?

    Raspunde
  16. Ghiocel07 30 Jul 2012 @ 23:33

    Nu-mi plac astfel de “titluri”, cu atat mai putin aici.
    Cred ca este mai importanta informatia asta:
    “Componenţii lotului olimpic al României au cucerit o medalie de aur, două medalii de argint şi o medalie de bronz la a 44-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie, desfăşurată în perioada 21 – 29 iulie 2012, la Washington, Statele Unite ale Americii.”

    Din pacate lor nu li-i se acorda atata atentie cat sportivilor….Avem mult mai multi olimpici la matematica, informatica, fizica, chimie…decat in sport si mediatizarea lor este zero.

    Raspunde
  17. katy 31 Jul 2012 @ 09:04

    Nu sunt de acord cu comentariile celor doi, dar cum prezinta B1 stirea ti se pare normal? Din titlu se intelege ca Ciutacu a zis ”vaca e vaca”, ceea ce nu este adevarat. A gresit ca a raspuns ”exact”, dar limbajul vostru, al tinerilor este destul de dur, asa ca nu ma mir. Nu-mi plac comentariile politice, este singurul pe care am sa-l fac. Exista optiunea de a nu vota si trebuie respectata. Din pacate, de data aceasta situatia a fost imposibila. Daca te duceai erai de partea cuiva, daca nu te duceai erai de partea altcuiva. Nu a existat situatia de neutralitate, de aceea cred ca trebuia gandit foarte bine daca mergi sau nu la vot. A-i considera pe unii ingeri si pe altii diavoli este o greseala. Ceea ce mie imi este foarte clar este ca in Romania la momentul actulal nu exista adevarati oameni politici.

    Raspunde
  18. miki 9 Aug 2012 @ 11:56

    Nu am ce mare lucru sa comentez la adresa celor doi se vede de la o posta ca sunt niste slugile stim noi cui ,oricum li se da prea multa atentie si nu cred ca merita.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)