Sari la conținut

Dragonul Rosu

Imi poate explica si mie cineva ce-i cu reclama asta?

Am primit-o de la o colega si nu-mi dau seama care e treaba. Din cate stiam eu Dragonul Rosu era locul ala plin de chinezi, in care se vindeau tot felul de fake-uri.

Din reclama asta se pare ca arata chiar bine. Acum care e adevarul?

P.S. N-am fost niciodata p’acolo de aia nu stiu care e realitatea…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
16 comentarii
  1. relansat 15 Mar 2011 @ 11:10

    din cate stiam eu, dragonul a fost incendiat acum ceva timp. un an, doi. l-au refacut? :) 99.9% nu arata asa:) sunt din iasi, insa din auzite pot spune ca nu-i faimosul dragon rosu din bucale :D

    Raspunde
  2. vlad 15 Mar 2011 @ 11:15

    e cumva ala din colentina unde intoarce tramvaiul 21? @-)

    Raspunde
  3. cby 15 Mar 2011 @ 11:20

    Am fost, insa ce-i drept acum citiva ani, si zona “chinezareasca” era inca in floare. Cam la 150 de metri se putea vedea acest Dragonul Rosu Mall in care am auzit ca se face comert mult mai civilizat. Deci nu am ajuns acolo. In video s-ar putea sa fie un piculet inflorit, dar sa nu uitam ca acolo ar fi zona de retail, unde preturile sunt convenabile dar mai mari. Nu se compara cu zona de angrosisti unde am fost eu si unde daca vrea nici nu-ti vinde la bucata. Trebuie sa cumperi mai multe, eventual chiar de marimi diferite dar sa fie atitea cite iti cere vinzatorul. Iarasi nu stiu daca mai exista aceasta “piata en-gross” in prezent. Helpful? :)

    Raspunde
  4. Alex 15 Mar 2011 @ 11:21

    dragonul rosu e separat de europa. in europa gasesti fake-uri iar in dragonul rosu gasesti chestii mai misto. inclusiv alimente chinezesti si restaurante. dragonul rosu merita vizitat dar se inchide pe la 1-2

    Raspunde
  5. pantera mov 15 Mar 2011 @ 11:25

    aiurea. aia e cladirea principala. celelalte sunt niste hale ingramadite. si intr-adevar, daca nu te duci la 8-9 dimineata, deja pe la 12 nu mai prea e nimic deschis.

    Raspunde
  6. zoso 15 Mar 2011 @ 11:44

    sunt mai multe clădiri în complexul “dragonul roşu”. acum câţiva ani, unele erau pentru comerţ engross, altele pentru en-detail.

    sunt magazine pentru toate buzunarele, mergeam cu un amic să ne luăm tricouri, el îşi lua din alea sport (baschet, hockey) şi eu imi luam din alea stupidfun. într-o altă zonă erau numai producători de incălţăminte de piele, mi-am luat nişte ghete care au ţinut vreo 5 ani.

    e nevoie de răbdare însă, pentru că mizeria, ţiganii şi hoţii sunt peste tot.

    Raspunde
  7. alin 15 Mar 2011 @ 12:09

    Reclama e facut chiar in pavilionul central. Da; asa arata la interior Dragonul Rosu. Dar nu e mare branza in el. Si in general se vinde la en-gross. Am fost acolo de cateva ori si cum am venit asa am plecat. E un fel de piata Obor in interior.

    Raspunde
  8. alin 15 Mar 2011 @ 12:13

    E totusi misto ca aici poti gasi marci de renume precum Abibas, Mike, Puna, Rebook, etc… :)) .

    Raspunde
  9. Amzis 15 Mar 2011 @ 13:01

    nu ai vrea sa stii ce e acolo dimineata. nu arata nici pe departe asa. zici ca esti la insectar,sute de oameni. apropo, se fumeaza inauntru. adica mergi printre standuri si bagi canceroase :)daca ai rabdare gasesti si lucruri bune la preturi foarte meci. nu ma refer neaparat la haine

    Raspunde
  10. Andy 15 Mar 2011 @ 14:34

    Dragonul Rosu a suferit de multa publicitate negativa in ultima perioada asa ca probabil s-au gandit sa-si mai dreaga imaginea…

    Raspunde
  11. Cristina 15 Mar 2011 @ 14:44

    Eu am fost in iulie anul trecut ultima oara, si cu exceptia pavilionului incendiat arata decent, chiar luxos pe langa vechiul loc “Europa”. Asa cum zicea cineva mai sus, multi vand en-gros la preturi foarte mici, dar pentru un pret mai mare vand si en-detail. Banuiesc ca din iulie pana acum s-au mai imbunatatit lucrurile, asa ca reclama aia nu e chiar facatura.

    Raspunde
  12. Mary 7 Aug 2011 @ 18:50

    Eu merg destul de des in Dragon dimineaza este aglomerat pt ca vin comercianti pe la 5,6 dimineata din toata tara sa-si ia marfa care o baga in magazine spre vanzare .Initial Dragonul este pt comercianti de accea marfa este vanduta en gros si mai putin en detail si tot din aceasta cauza se inchide mai devreme. Deci majoritatea marfurilor din magazinele noastre sunt de la Dragon.
    Sper ca v-am fost de folos.

    Raspunde
  13. alexandra 22 Oct 2011 @ 00:15

    ACELA ESTE MEGA SHOP IS ESTE IDENTIC IDENTIC CU CEEA CE ESTE IN FILMULET!!! ESTE TOTAL SEPARAT DE CECELALTE DRAGOANE CHIAR SI LA CATVA KM DIST!!

    Raspunde
  14. george 22 Nov 2011 @ 17:58

    well…tarabe au fost odata in dragonul rosu. Am trecut zilele trecute pe acolo si am vazut ca au construit un ditai mall-ul pe care il deschid pe 1 decembrie.

    Raspunde
  15. alin 12 Apr 2012 @ 15:41

    cam ce preturi sunt la tricouri blugi bluze ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)