Sari la conținut

E greu cu incadrarea pe benzi…

Am filmat chestia asta pentru ca mi se intampla chiar in fiecare zi. Venind dinspre Mariott spre Natiunile Unite, dupa ce treci de Hotelul Ibis e un semafor. Doua benzi pentru stanga, spre splai si doua pentru inainte, spre Pta. Natiunilor Unite.

Priviti filmuletul si apoi poate imi explicati si mie…

Cum e oare posibil ca de fiecare data cand trec pe acolo sa fie unul incadrat pe banda de stanga care sa vrea sa o ia inainte?

Din pacate “inainte” sunt doar 2 benzi deci cel de pe banda din stanga nu mai are loc… dar forteaza pana ii da unul voie… eu am avut noroc acum cu soferul masinii negre din dreapta mea care s-a tras mai pe margine (drumul permite) si m-a lasat pe mine pe prima banda. Dar daca nu era asa? Daca tineam cu tot dinadinsul sa-mi tin banda mea si sa nu ma dau din calea nesimtitului cu Opelul? Daca intram in el, asa usor cu partea dreapta, cine era de vina? Eu ca imi tineam banda si m-am incadrat regulamentar sau el care se baga in fata mea, ca deh, era un scuar acolo…

P.S. Multumesc soferului cu Honda neagra ca mi-a facut loc si ma bucur ca mai gasesc si oameni cumsecade pe drumurile Bucurestiului.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. jack 7 Sep 2010 @ 23:09

    te bagi pe banda libera si ii faci pe fraieri, ai inteles :D

    Raspunde
  2. alin 7 Sep 2010 @ 23:41

    Bai; eu bag de seama ca tu nu prea sti sa conduci:d . Ce naiba te tot plangi de cum se circula in Bucuresti? Vad si eu zilnic asa ceva si chiar fac asa ceva. Daca pot sa-ti iau fata ti-o iau si gata; imi vad de drum. Daca te dai la mine norocul tau :d . Nu ma intereseaza:d . Daca tot vrei sa filmezi nesimtiti, fa matale un filmulet despre cum se parcheaza masinile pe Dorobanti si pe Decebal sub indicatoarele de oprire interzisa sau pe banda a 2 a. Si mai filmeaza cum jegosii aia care ridica masini isi fac de treaba prin cartierele marginase pentru ca in centru nu au tupeu sa le ridice. Faptul ca ti-a luat asta fata nu e nimic grav pentru ca omul nu ti-a franat in fata sau nu te-a incurcat. Ca si tu puteai sa franezi si te incadrai in spatele lui si gata. Si mai incolo unde se latea drumul ii luai si tu fata si erati chit.

    Raspunde
  3. criserb 7 Sep 2010 @ 23:45

    Mi-as dori un jeep, la vreo 3000 de euro cu bari din alea, fata-spate si pe laterale… nu m-as da nici macar un mm :) Ar fi fun sa ma plimb prin oras :)

    Raspunde
  4. Ciprian 8 Sep 2010 @ 00:04

    se vede ca conducatorii de honde e oameni cu capatai :D Cat despre treaba asta nenea serb tot timpu ai sa gasesti fel si fel de oameni pe la semafoare, te consumi prea tare si faci riduri degeaba

    Raspunde
  5. criserb 8 Sep 2010 @ 00:07

    Nu ma consum, sunt chiar foarte calm in trafic. Am vazut la viata mea atatea incat rar ma mai enerveaza nesimtirea sau prostia unuia. Pot sa fiu si eu nesimtit, credema… dar nu as dovedi nimic cu asta…

    Oare cat o sa mai dureze pana o sa devenim si noi civilizati? :) Mai prindem noi vremurile alea?

    Raspunde
  6. A.Dragos 8 Sep 2010 @ 00:13

    Da’ ce, n-are voie sa se razgandeasca? Asa functioneaza treaba la noi. Ei si ce-are daca m-am razgandit, am si eu nevoile mele, ce are daca ii deranjez/tamponez pe altii, are asigurarea bani…

    Raspunde
  7. alin 8 Sep 2010 @ 00:15

    Pai la banii tai… ce mai astepti?:d . Iti vand eu un Pajero la 3000 de Eur. Si are si bari asa cum vrei tu si are si roti din alea mari ca de TAB. E ideal:d . Dar iti recomand si un pistol sau un uzi. Ca nu sti peste cine dai. Si daca dai peste cine nu trebuie… nu te mai vad asa cocos.:-? . Acu vreo 4-5 ani la un semafor pe la Muncii am claxonat scurt masina din fata ca se facuse verde. Eheee… au coborat la mine niste cuburi 2/2 de m-am facut mic mic de tot:( . Erau baietii unu si unu. Eu eram cu tico. Iti dai seama ca ma luau cu tico cu tot. Dar mi-am cerut scuze si gata. Deci mai usor cu dorintele cu Jeep-ul:)

    Raspunde
  8. criserb 8 Sep 2010 @ 00:18

    Ai si tu dreptatea ta…

    Raspunde
  9. Alina 8 Sep 2010 @ 10:41

    Mie mi se mai intampla, pentru ca benzile sunt facute foarte prost in Geneva, sa ma trezesc ca de pe banda de inainte am sarit direct pe banda de stg sau dr. Si atunci ce pot face? Trebuie sa schimb banda, chiar daca sunt aproape de semnafor. Incetinesc, pun semnalizarea si astept sa i se faca unuia mila de mine sa ma lase sa ma incadrez pe banda buna. Deci e posibil sa ajungi pe o banda de stg sau dr fara sa vrei, mai ales daca nu cunosti drumul si sa nu mai poti intra inapoi in trafic.

    Raspunde
  10. Andrei 14 Sep 2010 @ 19:00

    Ala s-a incadrat aiurea, dar nu inteleg de ce ai tinut mortis sa il ajungi si pentru asta sa te urci peste masina din dreapta. Nici nu trebuia sa franezi, era suficient sa lasi o secunda acceleratia si sa-l lasi sa treaca, in loc sa te infigi in ea. Daca erai inscris pe prima banda, nu-i injurai pe amandoi, pe ala de pe banda 3 ca s-a incadrat aiurea si pe ala de pe a 2-a ca sufera de sindromul “eu trebuie sa trec primul”? De asta nu-mi place mie in Romania, ca e plin de “barbati” care in loc sa foloseasca bila aia mare de pe umeri, gandesc cu alea doua mici de sub curea. Nu cred ca n-ai alte realizari cu care sa-ti hranesti ego-ul de trebuie sa sicanezi orice prost/neatent/necunoscator al drumului care a incercat sa-ti intre in fata, cu riscul de a crea un accident.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)