Sari la conținut
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Manuel 11 Dec 2010 @ 17:49

    Ia ghici, Tocmai ai vazut viitoryul primar general al primariei Bucuresti. Sa nu crezi ca scapi asa de usor de ea. Sticky, ain’t she?

    Raspunde
  2. Piticu21 12 Dec 2010 @ 00:49

    eu ma chinui sa inteleg care e farmecul sa nu iei embedul de pe realitatea.net ci saa furi videoul si sa-l urci pe youtube … hm

    Raspunde
  3. luna 12 Dec 2010 @ 01:12

    Draga Criserb,

    Ti-am rasfoit blogul in noaptea asta cu mult drag. Faci un lucru minunat, imi place naturaletea si simplitatea…cele mai mari maretii, in fond. ti-as fi comentat la multe, dar ma tem ca ar fi ramas in urma..si nici macar n-ai fi stiut ca am facut-o.
    E insa ceva ce ma roade tare si iti voi scrie aici, al ultima postare, chiar daca e offtopic. de mult timp vreau sa merg la dentist, la unul bun, care sa nu-mi distruga dintii pt un ratament de albire care sa dureze. Am observat ca esti tare multumit de dentistul tau, Dan…ai putea sa-mi dai cateva informatii…numele complet al stomatologului, o adresa, un nr de tel, niste preturi? sau poate are un site? nu cred ca s-ar supara de asemenea…detartrajul inseamna albire? niciodata nu ma conving…adica daca iti indeparteaza tartrul…dintii devin albi? un tratament/periaj cu flour nu e incus, nu? e cea diferit?

    iti multumesc si iti doresc mult succes!

    P.s scuze, e f tarziu si m-am gandit sa mananc niste litere :

    Raspunde
  4. criserb 12 Dec 2010 @ 01:17

    nici eu nu ma prind care e treaba :) dar uite, pentru tine chiar o sa-l caut si o sa-l inlocuiesc :P

    Raspunde
  5. criserb 12 Dec 2010 @ 19:13

    @luna – Ma bucur ca iti place ce-ai gasit pe aici, inseamna ca nu scriu chiar degeaba.

    Acum sa-ti zic de doctor, atat cat pot eu. Pe doctor il cheama Dan Patroi. Are cabinetul pe strada Viitorului, nr. 84, (intersectie cu Eminescu.

    Eu nu mi-am facut albire, mi-am facut doar detartraj. Asta e cu indepartarea tartrului. El face si albire dar am zis ca nu are sens. Atata timp cat nu mi-as schimba regimul de viata, tigati, cafele, cola… dintii se ingalbenesc la loc.

    Uite aici nr lui de telefon. Suna-l, fa-ti o programare si va descurcari voi. Eu ti-l recomand din suflet.

    Preturi: o plomba 80 ron, detartraj 100 ron ca sa iti faci o idee. Nu e scump, nu e ieftin.

    Raspunde
  6. luna 16 Dec 2010 @ 16:54

    Iti multumesc mult, Criserb. Am sa-l contactez pe domnul doctor. Si da, ai mare dreptate in legatura cu albirea, uite ca nu ma gandisem. Oricum, era o confuzie in capul meu..si inca e pe undeva…adica ma gandesc ca indepartarea tartrului face dintii mai albi, nu? Intr-adevar poate nu e de revista, un alb imaculat, dar oricum dispar petele galbene…cred eu ca e un alb chiar natural (si l-as prefera mai degraba pe acesta, decat unul fortat, artificial), nu stiu ce sa zic. Ma insel cumva? Nu e zambetul tau mai alb, mai stalucitor? :)

    Si nu, nu scri deloc degeaba. Mi se pare foarte util si proastapat blogul asta. Chiar te felicit. Pe mine una, m-ai ajutat mult…atat in problema asta, cat si cu aflarea altor chestii de care habar nu aveam.

    Bafta! Am sa mai trec pe aici! :)

    Raspunde
  7. mo 16 Dec 2010 @ 17:12

    luna,
    detartrajul nu este o albire a dintilor, ci o curatare a acestora… nu te astepta sa ai dintii mai albi, zambet mai stralucitor… dintii sunt mai curati, dar nu neaparat mai albi!!!

    Raspunde
  8. Dinu 11 Jan 2011 @ 18:23

    Ce să mai comentez la “E greu cu mersul pe tocuri”, când s-a ajuns la albirea dinţilor ?!? :)))))))

    Raspunde
  9. anonim 16 Jan 2011 @ 16:50

    Asa o sa mearga si Romania… O sa coboare apoi o sa merga stramb pana in primu zid …:D

    Raspunde
  10. Dinu 16 Jan 2011 @ 18:55

    … când o să dea cu capu` de el ş-apoi, năuc fiind, o s-o ia înapoi, pe 3 cărări !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)