Sari la conținut

E plina lumea de cretini

Deci fiul (cris), tata (ionel) si mama (ghiocel07).  Isi scriu cam reciproc, se hincotesc si se distreaza de te dai cu capu’ de pereti.

Nu stiam eu de ce e suparata mama, eh… uite ca am descoperit… Un anumit personaj se leaga de faptul ca ai mei parintii si-au facut blog…. si pentru ca ne scriem reciproc pe bloguri….

Bai nene, hai sa vedem daca mintea ta poate sa priceapa cateva chestii… am sa incerc sa scriu simplu sa nu-ti fie greu de inteles.

Blogul e o chestie personala, in traduce libera: jurnal… cine are chef sa isi faca isi face… ehh… la fel sunt si cu cei ce le citesc… daca iti place sa citesti ceva, citesti… daca nu, nu! La mine pe blog scrie totusi destul de mare… NIMIC CE MERITA CITIT si daca tu ai avut orbu’ gainii si ai mers mai departe ai facut-o pe riscu’ tau.

Isi scriu cam reciproc” – tinere, 1526 de comentarii pe acest blog (in acest moment) nu cred ca sunt scrise reciproc… Acest blog are 3000 – 4000 de vizitatori lunar. E citit de diverse categorii de oameni… chiar si de astia ca tine care nu au ce face si sufera de nebagare in seama… care in fata unui calculator sunt zmei.

Ma uitam asa pe blogul tau… vad ca debitezii tot felul de chestii care pe mine nu ma intereseaza, asa ca nu le comentez si nici nu dau sfaturi…dar nu pot sa nu constat ca nu te baga nici dracu’ in seama… oare de ce? De interesant ce esti? Sau … ce vrei tu oare? Vrei trafic…. iti fac trafic daca asta vrei… punem un banner si ai trafic… dar… sorry oamenii de pe acest blog sunt mult mai cu cap… cu siguranta nu o sa aprecieze desteptaciunea ta iesita din comun… vad ca-i prefera pe astia ca mine, care fac greseli de ortografie… deh… mi-a placut mai mult realul decat… limbile ;)

Te iei asa de niste oameni pe care nu-i cunosti… asa te-a invatat pe tine maica’ta? Sa vorbesti neintrebat? sau nu ai cei 7 ani de acasa?

Sau esti frustrat ca ai tai nu ar fi capabili sa isi faca blog… nu-i problema, poti sa-i ajuti… ai face ceva util si uman….

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. pantera mov 22 Sep 2007 @ 21:58

    bine cristi!! =d> :P am fost si eu pana acum nevoita sa scriu replici asemanatoare cu asta desi traficul meu e mai mult decat modest, asa ca se gasesc din astia si din ciuda traficului si fara ea..

    Raspunde
  2. mo 22 Sep 2007 @ 22:58

    nenea care esti complexat, care e problema dumitale ca familia asta are bloguri mai multe decat ai tu vizitatori? vezi-ti de problemele tale de zi cu zi, saluta pisica, plimba catelul si lasa-i pe oamenii astia in pace!

    Raspunde
  3. Carina 23 Sep 2007 @ 19:52

    Super tare raspunsul! =d>>:d<

    Raspunde
  4. drone 1952 23 Sep 2007 @ 20:02

    Cristi,
    Partial corect. Eu ii numesc Criminali nu cretimi.
    Haide la Arad sa-ti explic.Pacat ca nu te atrage.
    Trintor

    Raspunde
  5. criserb 23 Sep 2007 @ 20:15

    @Carina – Preferam sa nu dau de un astfel de om… dar… lumea e plina de ei…

    @drone – nu a omorat man pe nimeni, doar poate si-a omorat creierul :P

    Raspunde
  6. drone 1952 23 Sep 2007 @ 20:30

    Crezi ca numai omorind pe cineva te poti numi criminal.E plina tara de criminali.
    Oricum multumesc

    Raspunde
  7. Carina 23 Sep 2007 @ 20:50

    Nici eu nu i-as zice criminal. E doar un no name care incearca sa se bage in seama si nu stie cum. Recunosc ca am intrat de curiozitate pe blogul lui sa vad ce debiteaza. N-ar ramas deloc impresionata, poate doar dezgustata…
    De fapt asta urmarea…sa atraga atentia. in locul tau as sterge link-ul. Nu merita…>:p

    Raspunde
  8. criserb 24 Sep 2007 @ 02:17

    Las’ sa vada lumea ca sunt si cretini pe lumea asta… si mai au si blog…

    Oricum… asa cum ai zis… nici eu nu am gasit ceva interesant… dar poate pe altii ii intereseaza :D … om fi noi mai deosebiti :P si nu intelegem omu’

    Raspunde
  9. SIP 24 Sep 2007 @ 13:26

    Cred ca cel mai destept cedeaza….
    Nu are rost sa-ti pui mintea cu asemenea gunoaie…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)