Sari la conținut

Ea ma trezeste in fiecare dimineata

DSC_0248

Ma rog, este mult spus ma trezeste, dar dupa ce ma trezesc, de fiecare data cand imi beau cafeaua o aud ciripind. Sta in fata geamului de la bucatarie, pe aerul conditionat si ciripeste.

Din cand in cand ii mai vin si suratele, probabil la barfa de dimineata :)

Este asa placut cand le aud, parca imi fac ziua mai buna.

Azi m-am gandit sa-mi scot si obiectivul de la naftalina, ca nu-l mai folosisem de ceva vreme. Credeam ca e naspa si nu prea imi placea de el, dar acum ca ne-am reintalnit am sa-l mai folosesc. Cine stie ce cadru mai prind, asa de la distanta :P

Aveti si voi vrabiute d’astea pe la bloc?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Ghiocel07 19 Feb 2013 @ 16:04

    Noi avem un stol de gugustiuci obraznici. Si iarna si vara fac galagie si mai ales multa mizerie.

    Raspunde
  2. Moldo 19 Feb 2013 @ 16:23

    Uite ce-i la mine la geam in unele dimineti: http://goo.gl/HFWj7

    Raspunde
  3. corina 19 Feb 2013 @ 18:32

    in toata valtoarea stresului cotidian, a tehnologiei, printre betoanele in care traim, cata nevoie avem sa ne mai si destindem in compania unei asemenea fapturi create de Dumnezeu :bz …
    p.s.: puteam sa postez la fel de bine si un catel in loc de albina, dar ma rog…

    Raspunde
  4. Diana 20 Feb 2013 @ 00:34

    Stiu cat de placut e :D , in copacul de langa geam stau toata ziua cateva zeci de vrabiute si vreo 2 gugustiuci ( cred ca e a patra generatie de cand m-am mutat , isi fac cuibul ori in copac ori langa geam) si in fiecare dimineata asteapta sa le dau bobite ( mancare de la papagali ) sau paine …ah si de o luna am observat si 5-6 pitigoi ca vin si ei sa manance ( am stat sa caut ca nu stiam ce pasarele sunt :P ) Ador vara sa stau pe balcon la umbra copacului si sa aud ciripeli ( yes I am a crazy bird lady haha )

    Raspunde
  5. criserb 20 Feb 2013 @ 00:41

    @Moldo – parca la tine e prea mult :)

    @corina – sa stii, te bucura astfel de lucruri marunte.

    @Diana – iti mananca din mana? S-au obisnuit cu tine?

    Raspunde
  6. Diana 20 Feb 2013 @ 14:52

    Vrabiutele sunt mai “crizate ” si nu cred ca o manance vreodata din mana haha, pitigoii sunt new-entry , in schimb gugustiucii sunt mai sociabili, nu se sperie daca stau langa ei.
    Timp de 2-3 ani era o porumbita ( imi place mai mult cum suna) care era atat de draguta , statea pe pervaz in timp ce ii puneam mei de la papagali si in joaca ma atingea cu aripa …pana cand intr-o zi nu a mai venit :( uf ma gandesc acum ca macar am grija de urmasii ei :) Pervazul e cam ca la Moldo ( 2 gugustiuci si 15-20 de vrabiute – mananca pe rand :P ca nu au loc )

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)