Sari la conținut

elenagheorghe.ro a fost spart

se pare ca dom’shoara sau doamna (who cares???) Elena Gheorghe cea care o sa ne reprezinte la Eurovizion a furat suparat  pe cineva de i-a fost spart siteul…

elena_gheorghe

N-am urmarit preselectia asa ca nu stiu cine pe cine a furat… dar daca voi stiti mai multe ziceti-mi si mie… sa nu mor prost :)

Daca era sa am preferinte eu le preferam pe pustioaice sa ne reprezinte :)

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Adina 2 Feb 2009 @ 17:51

    Noi am urmarit sambata seara finala… cred ca i-am vazut pe toti cei care au participat pentru ca mai plecam din cand in cand din fata televizorului, nu de alta dar “cele 3 gratii” de prezentatori ma enervau cumplit.

    Blaxy Girls au o piesa buna, insa nu de Eurovision. In plus prestatia lor de sambata nu a fost tocmai stralucita. Pareau foarte timorate, fara nici un pic de aplomb… si asta daca e sa ne gandim ca se aflau intr-un studio de televiziune cu vreo 100-200 de spectatori (cel mult). Acum sa na gandim cum s-ar fi putut prezenta in fata a 80.000 de spectatori (cat are Stadionul Olimpic din Moscova… locul unde se va desfasura Eurovisionul) si daca nu ar fi existat oare posibilitatea de a claca (nu-i bai s-au mai vazut cazuri si la case mai mari). In plus piesa, asa cum am spus nu este deloc rea, insa este mult prea lenta pentru Eurovision.

    Nu pot sa zic ca Elena Gheorghe se numara printre favoritele mele (eu l-as fi trimis pe Catalin sau pe cei de la Zero daca era) insa cel putin are o melodie antrenanta, face show si canta bine.

    Raspunde
  2. octavian 2 Feb 2009 @ 18:37

    Catalin Josan – STOP – za best!

    Raspunde
  3. Ghiocel07 2 Feb 2009 @ 18:39

    De fapt a fost lansata melodia si compozitorul spre Eurovision. Elena este doar interpreta si sa recunoastem canta bine, face show si arata la fel de bine. Fetele de la Blaxy Girls mai au timp sa castige experienta. Eu am vazut si clipul lor, melodia mi-a placut, dar textul si tema in sine, nu. Nu este pentru Eurovision. Incercati sa vedeti videoclipul si o sa-mi dati dreptate.

    Raspunde
  4. ionut_d 2 Feb 2009 @ 21:06

    Josan? Never ever! Nici ca om si nici ca artist. Atitudinea aia “cine’s eu inaintea mea” ma dezgusta…

    Raspunde
  5. criserb 2 Feb 2009 @ 23:01

    Deci pana la urma sa inteleg ca Elena a fost cea mai buna alegere :)

    Raspunde
  6. Alina 3 Feb 2009 @ 13:56

    Desi imi place Catalin, melodia pe care a cantat-o nu prea mi se pare reusita. Eu as fi ales Zero, e chiar faina melodia, am adaugat-o la playlist.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)