Sari la conținut

Eu il apreciez pe Vladimir Draghia (burlacul)

Vladimir-Draghia1Ma uitam ieri la emisiunea Burlacul. Pe postul ala era TV-ul in timp ce-mi configuram calculatorul si na, am vazut emisiunea la un moment dat pot sa spun ca am fost chiar atent.

Apoi, tarziu in noapte am vazut o alta emisiune (in reluare) cum a burlacul  a fost dat afara.

Am ascultat si pot sa zic ca-l apreciez mai mult pe Draghia. Cand l-am vazut in shoul ala am zis cine mai e si asta si nu l-am privit cu ochi foarte buni.

Aseara mi-am schimbat parerea.

A fost dat afara pentru ca omul nu s-a lasat calcat in picioare si nu le-a scutit pe fete de ceea ce avea in cap. Daca alea erau penibile omul le spunea in fata si credeti-ma ca erau. O grasana incerca sa-i danseze nush de dans oriental in brate dupa ce-a marturisit ca n-a mai facut sex oral de 3 luni… hai frate, ce fel de femei sunt astea?

Ca vorbesti d’astea cu prietena ta e una, dar sa spui asa ceva la TV…

Dragia nu le-a luat cu lugu-lugu, el le-a zis verde in fata ce avea de zis si pentru asta a fost elimintat din emisiune.

Mi-a placut punctul lui de vedere, faptul ca nu s-a lasat schimbat de un show si omul a fost vertical. Sunt putini in ziua de azi. Botezatu il tot invata cum sa se poarte cu femeile, sa fie mai dragut, sa se faca ca le asculta, sa se faca ca le intelege.

Pe bune acum, e mai ok sa te prefaci sau e mai demn sa le spui in fata ce ai de spus?

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Chelu 6 Apr 2012 @ 15:24

    Perfect de acord cu tine :) Il apreciez pe om, daca ar fi asa macar un sfert din barbati ar fi alta treaba, prea multe fete/femei *bip* in ziua de azi.
    Ah, citisem undeva ca cica echipa nu putea lucra cu el :))

    Raspunde
  2. liana 6 Apr 2012 @ 20:37

    “….si na, am vazut emisiunea la un moment dat pot sa spun ca am fost chiar atent. ”
    Folosesti cam la fiecare postare “na-ul” ala… ;-) ..suna rau… :-)

    Raspunde
  3. Matelotul 6 Apr 2012 @ 23:20

    O emisiune de tot c***tul … o gramada de curve iesite la vanzare in targul de vite 3:-O . Ai senzatia ca vezi o scroafa mare tolanita la care sug o gramada de purcei :@) … numai ca scroafa e masculina, purceii sunt purcele … de tzatza stiti voi :-P

    Raspunde
  4. garetbora 7 Apr 2012 @ 20:08

    Inca unul care e foarte deacord cu tine – eu. La antena 1 daca nu faci cum iti dicteaza producatori zbori, acolo pana si stirile sunt manevrate, nu intotdeauna reale (adevarate).

    Nu stiu ce emisiune mai exista la antena 1 care sa nu fie trucata…

    Raspunde
  5. maddy 9 Apr 2012 @ 09:56

    eu nu il apreciez deloc. a stiut exact in ce se baga, cunostea formatul emisiunii, au mai fost editii ale emisiunii Burlacul inainte sa apara el. vladimir draghia e de meserie actor si daca nu i`au convenit in mod deosebit concurentele, putea sa se prefaca, sa joace un rol. in felul asta castiga toata lumea: publicul se uita la o emisiune distractiva, tipele erau multumite ca si asa au venit acolo sa se promoveze, el facea un show reusit si isi lua banii si toata lumea era multumita.
    din punctul meu de vedere vladimir a fost versiunea masculina a biancai dragusanu: sec, infumurat, n`a facut nici un efort sa fie simpatic, practic si`a batut joc de telespectatori si de emisiune.

    Raspunde
  6. criserb 9 Apr 2012 @ 10:21

    @maddy – nici eu nu ma pot preface cand vine vorba de oameni. Nu-mi plac nu ma invart in jurul lor si le mai spun si in fata care e treaba. Sunt unii care prefera sa fie cinstiti si nu prefacuti. Oare era mai bine sa o aleaga pe una, pentru show iar ulterior sa-i dea flit, fata fiind indragostita de el? Nu e ok nici sa te joci cu sentimentele omului, de aia eu zic ca a procedat corect. Apropo, cand mai e emisiunea asta ca sunt curios sa vad ultimul episod?

    Raspunde
  7. maddy 9 Apr 2012 @ 15:19

    joi de la 20.20 la antena1.
    cristi, tu nu esti actor si nici nu ai un show, normal ca nu te poti preface.
    ala e un show, tu crezi ca fetele alea s`au dus sa`si gaseasca dragostea? scopul lor e sa apara la tv, sa devina cunoscute, poate una ajunge si asistenta TV (vezi moldoveanca blonda din Burlacul 2), poate isi gasesc altii cu bani, n`avea frica, nimeni nu se duce la asa emisiuni de sincer ce e.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)