Sari la conținut

Examenele vietii

Imi zice colegul meu George (pana vineri imi mai e coleg:-)) ca zilele astea se desfasoara examenul de bacalaureat. Are emotii saracul pentru cele 4 prietene, 3 prietene ale lui. Are emotii mai mari ca atunci cand a sustinut el examenul… saracul… si ii dau dreptate… daca ele nu iau bacul… nu o sa mai fie destul de relaxate pentru… iesirile sub clar de luna :)

Imi aduc aminte de vremurile in care dadeam eu bacul… aveam emotii… nu multe, dar aveam. Imi aduc aminte ca am pierdut o masina la un par1u cu tata doar pentru 50 de sutimi. Pusesem par1u ca iau 10 la romana, atata la scris cat si la oral… nu am luat… am luat 9.50 la scris :( Imi aduc aminte cum am iesit de la filozofie dupa 15 min de examen (ma credeam super destept) si cum au sarit parintii copiilor care erau prin curtea scolii pe mine cu intrebari de genu’ “ce v-au dat?”… “a fost usor?”… “de ce ai iesit asa de repede?” … Pentru ca eram destept… firesc :D

A trecut examenul de bac, apoi a urmat examenul la facultate… l-am luat si pe ala… apoi examene timp de 4 ani… o viata plina de examene…. iar in cele din urma licenta si statul… 16 ani grei de scoala… nenumarate examene…

Nu pot sa zic acum care a fost mai greu, care a fost mai usor…. dar bacul in nici un caz nu a fost un examen greu… tot bacul nu facea cat un singur examen la facultate…. deci George… lasa emotiile… totul o sa fie ok, doar sa nu fie excesiv de blonde ;)

Chiar daca am terminat scoala, si nu mai am chef sa ma inscriu la alta… simt ca viata imi rezerva tot felul de examene… mai grele… sau mai usoare…

Fiecare zi e un examen… si astea sunt cele mai grele… examenele vietii…. 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Mihai 26 Jun 2007 @ 16:03

    de cand ai devenit ba asa filozof ?

    Raspunde
  2. whitehead 26 Jun 2007 @ 16:05

    nu pot sa cred ca ai folosit expresia ‘examenele vietii’.
    pentru disturbarea psihica produsa esti dator cu x beri diseara

    Raspunde
  3. criserb 26 Jun 2007 @ 16:06

    @mihai

    FILOZÓF, -OÁFĂ, filozofi, -oafe, s.m. şi f. 1. Persoană care se ocupă cu filozofia, care studiază şi prelucrează problemele fundamentale ale filozofiei, care are o concepţie proprie în domeniul filozofiei; gânditor. 2. (Pop.) Om învăţat, priceput în toate; spec. astrolog. 3. Persoană care are o atitudine înţeleaptă faţă de viaţă. [Var.: filosóf, -oáfă s.m. şi f.] – Din ngr. philósophos, fr. philosophe.

    Unde ma regasesti tu pe mine? Hai ca m-ai facut curios :D

    @whitehead
    adica ce? eu nu pot sa folosesc expresii inteligente? Doar am scris si mai sus ca sunt destept :D

    Raspunde
  4. canalia 26 Jun 2007 @ 16:11

    Eu n-am dat bacul la filosofie, ca nu eram de acord cu ce scriau boii aia in manuale si decat sa ma enervez degeaba…l-am dat la astronomie, macar e o stiinta semi-exacta.
    Eu in patru ani de facultate am dat foarte multe examene, unele chiar si de 5-6 ori, pentru ca imi dadusera bursa in primul semestru si vroiau banii inapoi.
    La lucrarea de licenta a fost cel mai banal, pentru ca m-am apucat sa-l injur pe Iliescu si comisia a tacut, suferind de sindromul: “taci, ca te leaga”.
    Iti recomand un master, la o materie de-asta stupida, gen management financiar bancar. Ofera maxime satisfactii-fie cursurile, fie colegele.

    Raspunde
  5. canalia 26 Jun 2007 @ 16:14

    Err….deci mergem sa bem, da?
    Btw….mocofanul s-a spurcat in Valcea…i-au dat ciorba de legume cu carne si tu stii ca eu consimtz la onoarea lui de vegetarian.

    Raspunde
  6. Ducu 26 Jun 2007 @ 16:27

    Remeber Lic. de Informatica? :P….. Marge, Morari, Bican, Suciu, Platon, Nova Fast Food si Vegas (pe asta noi nu l-am mai prins :P )

    Raspunde
  7. kozo 26 Jun 2007 @ 16:35

    Si uite asa…. de la un banal bacalaureat, ajungi la examenele vietii…
    Toate or sa fie povesti… filosofule SIMPLU care esti…. ;-)

    Raspunde
  8. ana 26 Jun 2007 @ 17:15

    Ooo cum filozofezi tu,cum reflectezi tu asupra trecutului….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)