Sari la conținut

Femeile parcheaza chiar bine fata de barbatul asta

Cand eu va ziceam ca dupa o anumita varsta oamenii tre’ sa renunte la permis, de buna voie, voi nu m-ati crezut :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Alex 8 Feb 2013 @ 13:05

    acuma esti rau :))… Se stie ca italienii in general nu parcheaza bine. Majoritatea masinilor din italia au lateralele “lustruite” de altele

    Raspunde
  2. corina 8 Feb 2013 @ 13:11

    @ criserb – tu iti dai seama cat de discriminatorie e afirmatia ta cu privire la femei :-w ?
    Nu zic de mine, ca eu nu sunt o maestra a parcarilor si nici n-am cine stie ce experienta, dar am vazut femei cu privire la care ma gandeam: cum o fi reusit sa parcheze din trei manevre =D> ?!

    Raspunde
  3. criserb 8 Feb 2013 @ 13:15

    @corina – am cunoscut si eu foarte multe femei care parcheaza si conduc foarte ok. Tocmai d’aia am zis, e plin netul de exemple “cat de prost parcheaza o femeie” si ma gandeam sa-l prezint si pe acest domn care poate lua lectii de condus de la multe femei ;)

    @Alex – sunt lovite pentru ca la ei este ok “sa-ti faci loc” cu masina atunci cand locul de parcare este prea mic.

    Raspunde
  4. Sher 8 Feb 2013 @ 14:34

    Asa sunt toti batranii nostrii. Habar nu mai au sa conduca, neatentia si afectiunile sunt la ele acasa, nu mai au idee nici macar de notiunile elementare, insa “nu ma inveti tu pe mine” si mana dreapta ridicata in semn de indignare si iritare sunt primele si singurele reactii pe care le au…

    Raspunde
  5. iulian 8 Feb 2013 @ 15:45

    Barbatul asta nu cred ca voia sa parcheze, ci in cel mai rau caz incerca sa intoarca :)
    Dar faptul ca a aparut acolo si o sleahta de motociclisti si un preot cu alai… ma duce cu gandul la o regizare… Cata coincidenta sa fie sa se sincronizeze toti sa apara pe aceeasi straduta si la interval asa scurt de timp?!
    Apoi barbatul intra in tiparul unui om ce a depasit o anumita varsta si il da afara incapatanarea din casa…

    Raspunde
  6. Sher 8 Feb 2013 @ 16:07

    10 minute ti se par un interval scurt de timp? Inca ceva: daca folosesti un alt mijloc de transport decat propria-ti Dacie Logan, nu trebuie sa fii catalogat neaparat in puscarias, violator de babe sau bautor de sange de pisica vie! :))

    Raspunde
  7. maddy 8 Feb 2013 @ 19:08

    am ras in hohote! politia, preotul si procesiunea religioasa, bikerii, soferii, oamenii din cladiri toti blocati acolo. la final tot mosu` e suparat, nu`si da seama ce prostie a facut si cum a incurat atata lume. ma mir cum de nu l`a dat nimeni jos din masina ca sa o intoarca rapid. bine ca nu l`a injunghiat nimeni.

    Raspunde
  8. magda 13 Sep 2014 @ 23:17

    Super tare am ras cu lacrimi, iar cand i l-am aratat si sotului meu a fost prapad.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)