Sari la conținut

Fiecare cu gunoiul lui

La Focsani oamenii nu vor sa imparta cosurile de gunoi, fiecare cu al lui… eu ca sa arunc gunoiul din masina a trebuit sa merg pana la Bucuresti… n-am gasit nici o pubela pe care sa scriie “pentru oaspetii orasului” :P

gunoi_01

gunoi_02

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. dana 1 Jun 2009 @ 11:33

    asa e civilizat nu te mai lega tu de Focsani asa mult [-( ce are? :D…da vezi ca pentru blocul meu adik 12 nu e nici un cos de gunoi:))

    Raspunde
  2. pantera mov 1 Jun 2009 @ 14:37

    si la timisoara scrie nr blocului pe tomberoane, si o vreme am avut si lacat la ele, si cate o cheie de apartament:P dar n-a tinut mult si s-a renuntat, si-or fi dat seama ce idee geniala au avut de a fereca gunoiul ca pe-o comoara

    Raspunde
  3. PussyCat 1 Jun 2009 @ 17:58

    oare chiar se respecta insemnele alea ? :)

    Raspunde
  4. Snow 2 Jun 2009 @ 00:34

    Sunt la fiecare bloc pentru a usura ‘munca’ locatarilor. “Numai pentru bloc X” se refera doar la locatari, una e sa arunci punga de la un corn si una e sa vii cu galeata, nu sta nimeni sa te monitorizeze daca respecti aceasta regula. Oricum oamenii in acest oras sunt civilizati si isi respecta orasul. Numai bine, sanatate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)