Sari la conținut

Fitofarmacie nouă în Bragadiru

Pe majoritatea dintre voi nu o să-i intereseze acest post, da-l scriu pentru restul, ăia puțin și în căutarea unei fitofarmacii.

Am căutat și eu pe vremuri și greu am dat de una.

Eh, zilele trecute am văzut una, pe șoseaua Alexandriei, pe sensul de mers spre București, undeva înainte de breteaua ce face legătură cu centura. Am oprit azi, am luat două substanțe la recomandarea doamnei de acolo și mi-a plăcut. Mi-a plăcut pentru că doamna de acolo era super amabilă, m-a ascultat, m-a întrebat ce am nevoie, la ce am nevoie, suprafețe și mi-a recomandat niște produse pe care altfel îmi era mult mai dificil să le iau. A fost o experiență plăcută și mă bucur că-i în drumul meu.

Dacă e și în drumul vostru vă recomand cu drag fitofarmacia.

Eu am luat un îngrășământ pentru panseluțe (Algomax – cică e bun la toate florile, acum văd că și la legume) , am citit eu pe undeva că le trebuie îngrășământ undeva la 3-4 săptămâni și un erbicid selectiv (S.D.M.A. Super) pentru gazon. Am niște păpădii și vreo două zone (mici deocamdată) cu trifoi și sper să scap de ele. Am să testez, văd ce se întâmplă și vă povestesc.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)