Sari la conținut

Pasajul din Piața Sudului vă ajută?

Ieri am trecut prin pasajul din Piața Sudului.

Am trecut și nici nu mi-am dat seama când am ieșit. E ca un chiștoc :)

Cum au putut să lucreze la ei atâția ani nu-mi dau seama.

La cât a durat credeam că-i ceva foarte mare, că e lung, că bla bla, dar e un fâs. Mă întreb în aceste condiții de “muncă asiduă” în câți zeci de ani, sau sute, o să fie gata tramvaiul suspendat sau pasajul de la Domnești?

Dar să trecem peste răutățile astea de la care chiar nu am putut să mă abțin, ce voiam să vă întreb, pe cei ce-l folosiți, cu cât vi s-a scurtat timpul spre muncă/casă. A meritat așteptarea?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. carrera 13 Apr 2018 @ 19:03

    Pe mine, care vin dinspre Vacaresti spre Sos.Berceni nu ma avantajeaza prea tare.De fiecare data se formeaza cozi mari la semaforul de la intrarea in intersectie.Poate daca ar fi construit si un pasaj suprateran doar pentru tramvaiele care traverseaza intersectia ar fi descongestionat cu adevarat traficul la orele de varf.
    O minte luminata din administratia orasului ar trebui sa isi arunce o privire si la intersectia semaforizata din Intr.Nețea cu Sos. Oltenitei, dar ce zic eu…minte luminata.

    Raspunde
  2. t.o.p. man 14 Apr 2018 @ 09:25

    Dacă îl construiau repede nu se pute justifica prețul … ;)

    Raspunde
  3. Alexe Maria 14 Apr 2018 @ 15:15

    @carrera – asa este toti e prosti si tu e destept…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)