Sari la conținut

Fortza Fortza CFR

Clujul a luat campionatul, in sfarsit dorintza Peluzei Catalin Haldan s-a implinit.

DREPTATE au cerut, si s-a facut :)

Oile sunt plouate acum si le sta asa de bine :D iar ciobanu… nu mai are mult si o sa scapam de el… presimt asta…

Bafra CRF-ului in Champions League… sunt convins ca nu or sa ne face de rusine si se vor descurca bine acolo… sau cel putin mai bine ca steaua care a reusit doar un punct :)

Iubesc culorile alb-rosii, dar ieri sufletul imi era alb-visiniu, dupa atatia ani titlul ajunge in ardeal, bravo inca o data!

Si nu in ultimul rand bravo Ando, esti singurul antrenor roman care a reusit sa ia titlul cu 2 echipe, doua echipe mari Dinamo si CFR :D

Last Edit: Trupa Happy Hour a dedicat o melodie campioanei CFR Cluj

 

10x Oana :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. iceman 8 May 2008 @ 07:51

    fortza fortza CFR …\:d/… sa moare stelistii si Berbecali de ciuda… >:)

    Raspunde
  2. Cristian 8 May 2008 @ 08:58

    Salut. GSP va lansa peste 22 de ani, pe 7 mai DVD-ul “CFR Cluj – primul si ultimul titlu de campiana – 7 Mai 2008”:) Oricum, din 2 trebuia sa-ti iasa una.

    Raspunde
  3. criserb 8 May 2008 @ 09:02

    Cristian – asta e un fel de spam :) dar de la prieteni merge ;)

    Raspunde
  4. mo 8 May 2008 @ 10:46

    aseara m-am simtit si eu putin campion. Frumos gestul suporterilor de a scanda DI-NA-MO!!! DI-NA-MO!!! DI-NA-MO!!!

    Raspunde
  5. ionut_d 8 May 2008 @ 12:18

    Eu sunt stelist, mai mult cu numele (adica nu stiu echipa pe de rost, nu ma pricep la clasamente si chestii de genul, nu ma uit la meciuri decat daca fac si altceva in timpul ala, sau daca sunt cu mai multi amici), si chiar si asa nu mi se pare corecta ura dintre echipe si suporteri, si nu mi se pare corect ca o echipa si suporterii ei sa fie clasificati dupa patronul echipei. Asta inseamna ca nici eu nu il suport pe Beeeecali si mai inseamna ca si jucatorii Stelei au muncit pentru titlul asta (dar nu destul). Nu o sa inteleg niciodata care e faza cu furatul steagurilor si cu macelurile dintre suporteri. Castiga sau pierde cineva ceva? Daca suporterii Echipei 1 ii macelaresc pe cei ai Echipei 2, Echipa 1 va castiga meciul? It’s just a f**king soccer game after all!!!
    Respect toate echipele pentru ca muncesc, tin doar cu una, am prieteni ce sustin diverse echipe si nu ma macelaresc cu ei.

    Uite si un banc (si vreau sa fie luat ca atare) primit azi:

    Un suporter stelit a fost intrebat:
    – Daca ai fi inchis intr-o cusca cu un leu, un sarpe veninos, un suporter dinamovist si ai avea o pusca cu doar doua gloante, pe cine ai impusca prima data?
    – Pai l-as impusca pe dinamovist …………. de 2 ori!

    Raspunde
  6. Joker 8 May 2008 @ 15:49

    Tare bancul…si e luat ca atare, leul poate e din ala vechi ROL , sarpele poate iesi din cusca, dar daca dinamovistul traieste si e sanatos, stelistul nu mai scapa :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)