Sari la conținut

Frumoasa Căpitanu s-a făcut căpitan la ea în bucătărie

Pe Camelia Căpitanu probabil că o știți, este frumoasa ce-a pozat și pentru calendarul ce l-am făcut acum doi ani. De atunci am rămas amici și ne urmărim pe facebook. Ei bine, acum ceva vreme a lansat o emisiune culinară, emisiune pe care eu am urmărit-o cu plăcere de câte ori am avut timp. Partea bună este că emisiunea este online și o puteți urmări atunci când aveți puțin timp sau atunci când vă pregătiți să gătiți ceva. O să aveți de unde vă inspira și o să vă bine dispună.

Eu cum stau mai prost cu timpul mi-am găsit mai greu, dar și cum mi-am găsit am luat la rând toate emisiunile realizate până acum chiar dacă o parte din ele le-am văzut pe bucăți.

Vă las să le urmăriți și voi, cine știe, poate sunt și pe gustul vostru. Mie mi-au plăcut și mi-a făcut plăcere să o revăd pe ochioasa Camelia :P

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

Episodul 4

Episodul 5

Andreea Marin invitata Cameliei la Căpitan în Bucătărie

Dacă v-au plăcut și vreți să vedeți când mai apare câte un nou episod stați cu ochii pe pagina dedicată emisiunii, o să vedeți acolo noutățile.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)