Sari la conținut

Gagicile se uita mai mult dupa gagici decat barbatii

gagica

In scurtele mele plimbari prin oras, scurte nu pentru ca m-as plimba putin, ci pentru ca in general nu-mi dau fundul jos din masina, am sesizat ca la aparitia unei gagici bune, imbracata sumar, sau sa-i zicem provocator, majoritatea privirilor care se indreapta asupra ei sunt privirile femeilor.

Stiu ca suna ciudat dar femeile se admira intre ele mai mult decat la admiram noi barbatii.

Asta din cauza ca suntem noi oare prea ignoranti sau ele au un motiv in plus pentru care se uita. Oare le privesc cu admiratie sau cu invidie?

In birou, vorbind noi ca intre barbatii, am ajuns la concluzia ca o femeie intoarce capul dupa o alta femeie buna, din invidie. Prea putine intorc capul dupa o femeie cu admiratie.

Mai sunt si fete care se uita cu admiratie, teoretic, dar ele sunt mai putine. Sau se mai uita cu bucurie atunci cand se uita dupa una naspa.

Sau poate gresim noi si ma puteti voi lumina, in special fetele, sa-mi spuneti si mie de  intoarceti capul dupa gagici pe strada si de ce, daca voi intoarceti capul, va deranjeaza cand un barbat face chestia asta? Da, stiu, va deranjeaza numa’ cand intoarce capul dupa una buna ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Mihai Baboi 2 Aug 2011 @ 15:49

    Ele intorc mai mult capul, pentru ca isi permit. Eu daca ma intorc cu totul dupa o gagica, sunt etichetat taran/tractorist/etc. Daca se intoarce o gagica e ok, sigur “a vazut un acesoriu sau ceva interesant”.

    Raspunde
  2. monik 2 Aug 2011 @ 16:10

    Frate sincer eu intorc capul dupa una buna ca nu pot sa ma abtin…si pt ca imi place,nu din invidie!imi plac femeile care au ceva care atrag…deci inteleg si barbatii,cum ar putea sa se abtina daca eu nu pot?!

    Raspunde
  3. C.Paul 2 Aug 2011 @ 16:20

    eu cred ca ele intorc capul dupa alte fete pt a se putea ` compara` cu ele.
    analizeaza ce are in fata,si ajunge la o concluzie: eu sunt mai buna/ea este mai buna

    Raspunde
  4. Mat 2 Aug 2011 @ 16:51

    Cred ca trebuie luat in considerare si faptul ca suntem o natie de coca si pitzi. Intr-o tara mai civilizata poate nu umbla nici respectivele in echipament de parapanta. La noi, cand practic juma’ de Bucuresti e pe strada la orice ora din zi devine totul un fel de parada trista. Gen stau cu 12 rude in garsoniera dar aceste fese, care oricum expira in maxim 2-3 ani trebuie sa le arat dom’le, si repede!
    Asa ca unele femei se uita si probabil pentru a studia concurenta. Marketing 101.

    Femeile respectabile exista si imi cer scuze daca s-au simtit incluse.

    Raspunde
  5. pantera mov 2 Aug 2011 @ 17:32

    ma uit daca-mi place mult cum e imbracata sau daca e imbracata foarte ciudat/prost. poa sa fie cat de buna, daca nu-mi atrage atentia vestimentatia, n-o observ:)

    Raspunde
  6. AndreaS. 2 Aug 2011 @ 20:58

    Faza asta imi aduce aminte de un zbor intre Doha si Dubai ;) in avion vad o stewardesa de la Qatar airways. A fost prima data cand am zis…Wow dama arata bine! Echipata asa- un profil frumos- totul perfect.Dupa cateva minute noi vorbind romaneste dama se apleaca si ne intreaba intr-o romana fara cusur…de unde suntem.Era romanca din Timisoara si era primul ei zbor ca stewardesa ;) Bucurati-va cat mai vedeti femei frumoase…macar de asta nu duce tara lipsa ;)

    Raspunde
  7. criserb 2 Aug 2011 @ 21:10

    @AndreaS. – ne bucuram, ne bucuram :)

    Raspunde
  8. Daniela 2 Aug 2011 @ 22:18

    si eu ma uit dupa gagici pe strada, mai ales dupa alea care, probabil nu au oglinda acasa si merg pe strada imbracate intr-un hal de ma sochez..(“imbracate” e un fel a spune..a se citi “dezbracate”)..acum, vara sunt oripilata de cata celulita vad expusa!!! din pacate si eu am celulita, dar am decenta si destul respect pt. mine in primul rand sa nu port mini, oricat de cald ar fi..

    Raspunde
  9. criserb 3 Aug 2011 @ 00:23

    @Daniela – si celulita face parte din viata, acum na, nu pot fetele sa stea inchise in casa :) Normal, sa nu exagereze.

    Nimeni nu e perfect iar noi stim asta, nu?

    Raspunde
  10. SIP 3 Aug 2011 @ 08:46

    @Andrea S – Florin a remarcat stewardesa sau tu, spune drept ???
    Nu cumva privirea lui fixa ti-a atras atentia ?
    Daca vrei nu trebuie sa-mi raspunzi !

    Raspunde
  11. AndreaS 3 Aug 2011 @ 11:40

    o fi remarcat-o el dar eu am avut curajul sa si zic adevarul;)in alta ordine de idei Florin e discret …s-o fi uitand el dar niciodata nu am avut sentimentul ca nu sunt cea mai importanta persoana din viata lui ;)

    Raspunde
  12. SIP 3 Aug 2011 @ 17:13

    @Andrea S – Te cred si eu, intodeauna nevasta e prima (asa-i si la noi), restul sunt pe locul doi , trei …
    Doar viata asta e o copetitie …

    Raspunde
  13. gelu 4 Oct 2011 @ 21:20

    daca sunt 2-3 si trece o bunaciune imbracata sexy, intorc capul pt a zice “uite si pe curva aia”, chiar daca ele sunt imbracate la fel de sexy

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)