Sari la conținut

Gata cu EXCALIBUR

Pentru ca v-am recomandat aici si aici restaurantul Excalibur, ma gandesc ca sunt dator sa va spun ca lucrurile s-au cam schimbat si ca nu vi-l mai recomand asa cum o faceam in trecut.

Am mai fost de cateva ori in ultimul timp si nu mi-a mai placut. Servirea e de tot cacatul, stai o viatza sa-ti ia comanda, ma rog, jumate de comanda, pentru ca, in timp ce tu spui ce vrei, chelnerita pleaca fara sa zica un cuvant si tu ramai masca pentru ca vorbesti singur. Mie nu prea-mi place sa vorbesc singur…

Mancarea vine “repede”, asa cum scrie in meniu, in MINIM 45 de minute, asta inseamna ca daca vine intr-o ora sau o ora juma’ ei sunt in grafic, nu?

Nu vreau sa fiu rau, dar parca nici mancarea nu mai este ceea ce a fost… ma rog… asta e discutabil.

Oare e normal sa-mi fac rezervare la ora 8 cu o zi inainte, iar a doua zi ei ma suna sa-mi zica ca nu se mai poate la 8 si sa vin la 7 juma’… zic ok, oricum nu aveam altceva mai bun de facut la ora aia, dar cand ajung acolo si imi spun ca nu au locuri si sa mai astept putin… oare e normal? Asta ma scoate din sarite…

Ma intreb, de ce tre’ sa strici impresia pe care ai creat-o la un moment dat, sau atunci ai avut ca scop strangerea unui nr. mare de clienti si acum, ca ii ai, te doare in… cot?

M-au dezamagit, rau, si pentru asta nu cred ca am sa le mai calc pragul, cel putin nu prea curand.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. octavian 26 Nov 2008 @ 11:24

    Cristi, trebuie sa iti reamintesc ca Excalibur este un restaurant cu specific medieval, ceea ce insemna ca nu e musai ca cei care servesc sa aiba bune maniere…

    Bine, ii si inteleg, pe vremea aia cine se grabea sa manance? Unde sa se duca? La razboi? :D

    Raspunde
  2. ionut_d 26 Nov 2008 @ 12:14

    Tipic romanesc as putea spune. Se inaugureaza, are succes si continua sa creada ca lumea va veni doar pentru renumele castigat la inceput reducand considerabil in timp calitatea serviciilor. Dupa cum spuneam, tipic romanesc….

    Raspunde
  3. Todoran Flaviu 4 Feb 2009 @ 05:24

    BUna, numele meu este Flaviu si sunt ospatar de un an si 4 luni la excalibur, e drept k numai de o luna ma aflu la cel din bucuresti insa sincer de cand sunt aici nu am avut nici un client care sa fac reclamatii, intradevar poate s-a asteptat mai mult pt servirea mesei dar asta datorita comenzilor foarte multe, insa datoria ospatarului e aceea de a anunta clientul la inceput cand se ia comanda…..k nu mai e ce a fost sincer nu cred k se poate zice asta, cantitatea si calitatea eu izc k sunt la fel k la inceput iar k si servire ce pot sa va spun…………o persoana nu poate face si intelege unele lucruri daca nu a fost invatata sau daca nu are uun minim de experienta in domeniu, intradevar am vazut pe alte site’uri commentarii la adresa ospatarilor, in privinta aceasta s-au luat masuri, pt noi aceste comentarii de bine si unele de rau (pt k nu putem fi pe placul tuturor)sunt bine venite pt k asa v-om incerca sa ne inmdreptam greselile si sa ramanem in continuare un restaurant respectat in bucuresti, celor care ne sustin si ne sunt alaturi le multumim iar celor pe care i-am dezamagit intr-un fel sau altul le cerem scuze.

    Raspunde
  4. octavian 4 Feb 2009 @ 11:13

    @Flaviu pe mine m-ai convins :P

    Raspunde
  5. Sorin 8 Sep 2011 @ 09:13

    Salut.
    Prietene… nu trebuie sa iti faci griji, nu cred ca esti atat de important incat sa faci recomandari – deci nimeni nu te-a luat in seama.
    Si care e problema cu servitul? Doar nu comanzi shaorma ca sa vina 5 minute…
    Numai bine!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)