Sari la conținut

Gigapan EPIC 100

gigpan100Va mai aduceti aminte de poza imensa de la investirea lui Obama? eh… am dat intamplator peste siteul ce prezinta scula cu care a fost realizata poza.

Aparatul este un suport care se monteaza pe un trepied, in el puneti un aparat de fotografiat din ala obisnuit (point and shoot), apoi trebuie sa-i indicati coltul de sus dreapta si coltul de jos stanga al pozei pe care vreti sa o obtineti. Pentru 380$ aparatul o sa-si faca treaba singur, realizand un numar impresionant de fotografii de unul singur :)

O mai buna explicatie a intregului procedeu gasiti aici (cu poze, si fiecare pas pana la realizarea panoramei) iar partea interesanta acum apare. Se pare ca GigaPan o sa scoata pe piata la 450$ un aparat pe care o sa puteti monta si aparate foto profesionale… sa vedeti atunci panorame reusite :)

Oricum interesanta scula, daca m-ar da banii afara din casa mi-as lua una, sa fie, nu se stie niciodata cand ai nevoie de asa ceva. :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Vero 14 Apr 2009 @ 21:36

    Intre subiect si predicat nu se pune virgula (aliniatul 2, prima fraza). ;)

    Raspunde
  2. octavian 14 Apr 2009 @ 21:46

    @vero lui criserb nu i-a placut romana :D

    Raspunde
  3. pantera mov 14 Apr 2009 @ 22:01

    alineat se scrie cu “e” ;;) sorry, da’ daca tot e sa-i corectezi pe altii, macar sa recitesti cu simt de raspundere ce postezi :D ca stim si noi ca serb face greseli :P

    Raspunde
  4. criserb 14 Apr 2009 @ 22:16

    Numa’ sa nu va luati la cearta :P

    Aveti dreptate (amandoua) :D si mai ales Octavian :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)