Sari la conținut

Gura Portitei sau Corbu?

Vrem sa mergem la mare (peste weekend) dar parca nu as vrea sa aud de Mamaia, Neptun, Costinesti si asa mai departe. Vreau o zona linistita, mai izolata, mai curata.

Mi-au propus colegii sa ma duc la Gura Portitei sau la Corbu.

http://raduoprea.eu/en/wp-content/uploads/2010/07/la-gura-portitei.jpg

M-am uitat pe net si am gasit niste poze foarte frumoase de acolo dar… nu prea stiu unde sa ma cazez. Nu am gasit pareri despre cazare…

Voi ati fost pe acolo? Ce-mi recomandati? Merita sa ma duc?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Alina 12 Aug 2010 @ 12:35

    Eu am fost anul trecut la Vadu, o localitate “mai sus” de Corbu, pustie si ea. Cazarea a fost la cort, dar ne-am simtit super (http://alinatoma.wordpress.com/2009/08/04/mare-plaja-valuri/)
    La Gura Portitei nu am fost niciodata, am auzit ca e frumos, insa plin de vile, si nu ai unde sa iti pui un cort.
    Eu iti mai recomand si Sfantul Gheorghe (http://www.dolphincamping.ro/) e foarte misto si linistit. Dar acolo nu se poate ajunge cu masina, ci trebuie sa iei o barca din Tulcea sau Murighiol.
    Plimbare placuta!

    Raspunde
  2. Ionut 12 Aug 2010 @ 15:46

    Nu te duce in Romania!
    La Corbu e plin de rulote, plaja e extrem de aglomerata, e mult praf. E un restaurant bun, insa. De cazat nu prea ai unde, in afara de o vila cu preturi de 200-250 RON pe noapte.

    Du-te in Grecia!! :)

    Raspunde
  3. mo 12 Aug 2010 @ 17:52

    serb,
    eu m as duce la gura portitei. peisajul pare minunat, in privinta cazarii si mancarii, din cate va cunosc eu pe voi, nu sunteti niste fitzosi…

    Raspunde
  4. sip 12 Aug 2010 @ 18:25

    Pare interesant, astept vesti !

    Raspunde
  5. vafanculo 13 Aug 2010 @ 01:39
    Raspunde
  6. criserb 13 Aug 2010 @ 09:15

    Am zis ca vreau la noi la mare pentru ca vreau sa plec doar in weekend, nu am timp sa merg pana in Grecia sau in delta pentru ca timpul e prea scurt :(

    Inca ma tenteaza Gura Portitei dar nu gasesc cazare :) mai caut

    Raspunde
  7. ipo 13 Aug 2010 @ 10:30

    Poti incerca si Hanul Piratilor de la Navodari. E aproape de Mamaia daca vrei sa iesi seara pe undeva si e suficient de departe ca sa stai la liniste si odihna. Plaja era OK acum 5-6 ani cand am fost eu.

    Raspunde
  8. Vali 13 Aug 2010 @ 10:45

    Corbu – am fost acum 2 saptamani.. e fain. cei mai multi vin cu cortul acolo insa este si o vila/hotel langa plaja. bineinteles ca te poti caza si in sat la localnici sau.
    Gura Portitei – fain si aici. in afara de cazarea care o ofera ei (link-ul pe care l-ai dat tu) nu o sa gasesti altceva. din cate am inteles gura portitei apartine unei singure “societati”. Aici merita sa stai mai mult de un week-end.

    Asa ca ramane sa-ti iei cortul in spinare daca nu-ti plac variantele de mai sus. Vreme buna!

    Raspunde
  9. gabitza 15 Aug 2010 @ 22:53

    Deci daca ai ales Gura Portitei cu mine sa nu mai vorbesti… stii tu de ce…:-w :-w

    Raspunde
  10. Costin 1 Jun 2013 @ 23:50

    Eu nu scriu pe blog-uri sau pe orice alta forma de comunicare publica (facebook, twitter etc..), dar recenta vizita la GP, m-a adus in punctul de a o face. Pot spune cu modestie ca am vazut lumea in lung si in lat si am cunoscut o multime de oameni, insa excursia la GP m-a facut sa-mi fie rusine ca fac parte din aceasta natie. Nicaieri in lumea asta, asa cum nicicand in Romania, nu mi-a fost dat sa vad atata lipsa de respect, jecmaneala si nesimtire fata de clienti (si aici ma refer doar la familia mea si a fratelui meu, despre ceilalti nu stiu).
    Am citit undeva mai sus despre tratamentele preferentiale ale “romanilor”, care administreaza complexul Eden, adresate anumitor clase de turisti (cunoscuti de-ai locului, cu foarte multi bani si care-si permit foarte multe nesimtiri, precum schimbarea orarul cursei, astfel incat ceilalti muritori de rand, trebuie sa-i astepte pe ei sa soseasca in masinile lor de lux in port, in Jurilovca, timp de o ora si ceva) si a faptului ca trebuie sa inchizi mult ochii pentru a te simti bine in acea zona….totul este adevarat.
    Conditiile de cazare: m i z e r a b i l e. Am fost cazat la casa Golovita 1, eu cu copilul si sotia, iar la Golovita 2, fratele meu cu sotia. Am rezervat din timp locurile, dar cand am ajuns acolo, impreuna cu grupul de “favorizati”, noi am fost singurii care am asteptat inca 45 min sa ni se curete camerele. Initial la receptie ni s-a spus ca vom primi casele Razim 1 si 2, dar ceva, sau cineva a facut sa fim cazati, precum am spus la Golovita 1 si 2.
    In camera surprizele se tineau lant:
    1.toate usile cu probleme: usa inspre terasa trebuia trasa in sus pentru a fi manipulata, altfel se bloca in podea, usa de la baie nu se inchidea deloc, trebuia baricadata cu ceva pentru a o mentine inchisa.
    2.miros insuportabil de mucegai.
    3.bateria de la chiuveta din baie, riscai sa ramai cu ea in mana.
    4. fara cabina de dus, dusul era pe un perete, langa chiuveta si oala de wc.
    Am vrut sa pescuiesc in zona complexului, dar oriunde te duceai, erai deranjat de cei care inchiriau barci cu motor si treceau prin fata locului de pescuit cu viteza si cine este pescar isi da seama ca pescuiesti degeaba in asemenea conditii.
    Am reclamat conditiile de cazare la receptie, receptionera a recunoscut ca am dreptate si tot ce au putut face a fost sa-mi faca o oferta pentru o camera proaspat renovata care avea totul functional dar la un pret cu 15 euro pe noapte mai mult. Adica la 50 Euro ai o camera mizerabila si cu multe disfunctionalitati, dar daca mai puneam 15 euro puteam fi cazat decent.
    Preturile de la restaurant pana la mijloacele de agrement, sunt nesimtit de mari. Pe de o parte pe site-ul lor spun ca nu ai voie sa vii cu produse alimentare si bautura, ghici de ce, tocmai pentru a consuma la pret dublu produsele lor.

    As mai putea adauga multe aspecte neplacute identificate timp de o zi cat am stat acolo, dar cred ca am spus destule, astfel incat tu, cititorule care doresti informatii despre GP, sa ai o imagine completa, care sa te ajute sa nu-ti bati joc de banii si de timpul tau. Imi pare rau ca un loc asa de frumos este administrat asa de urat si ca niste oameni inteleg prin afacere nimic altceva decat jecmaneala. Este intradevar uimitor cum trasaturile majore negative ale marii mase a acestui popor, precum: nesimtirea si jecmaneala se gasesc concentrate atat de mult intr-un loc atat de frumos.

    Din cauza asta acestor mizerii de oameni o sa ma inscriu si eu in randul oamenilor care investesc bani in vacante in Grecia, Turcia, Bulgaria sau oriunde in Europa, caci nu conteaza unde mergi, deoarece te vei simti respectat si neagresat de nesimtirea romaneasca si vei sti ca si anul urmator te vei intoarce acolo.

    Raspunde
  11. Horia 19 May 2014 @ 16:28

    @Costin – Salut. Am o intrebare: se mai poate campa cu cortul la Gura Portitei? Oficial, pe site scrie ca nu, inca din 2012, dar sunt curios daca ati vazut cumva oameni cu cortul in afara zonei complexului.(ma refer in principal la zona din sud de complex). In 2011 am fost si erau multe corturi in zona aia, dar atunci era voie cu cortul si in complex. Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Multumesc

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)