Sari la conținut

Hanul Gabroveni – poze

Am ajuns și noi să vizităm Hanul Gabroveni și am făcut niște poze pe care am să le share-uiesc cu voi. Nu sunt prelucrate, sunt exact așa cum au ieșit din aparatul foto.

Dacă este să trag o concluzie rapidă, pot să vă spun că mi-a plăcut mult și că merită să-l vizitați și voi atunci când o să aveți ocazia.

Nu știu dacă este cu taxă sau nu, noi astăzi nu am plătit nimic, dar este posibil să fie și din cauză că este la început, la 1-2 zile după deschiderea pentru public.

Restaurarea arată foarte bine și aș vrea să mai văd multe astfel de lucrări în București.

În caz că-l cautați îl găsiți aici. Ne-am plimbat și noi ceva până l-am găsit, dar în cele din urmă ne-a plăcut ceea ce am văzut.

Update: Am întrebat care este programul de vizitare și am aflat că nu o să se viziteze prea curând. Hanul o să găzduiască tot felul de expoziții iar în unele săli vor apărea restaurante și cafenele. Deci, dacă vreți să-l vedeți astăzi este singura zi în care puteți face asta.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Tim 21 Sep 2014 @ 16:46

    Hm, arata destul de bine… m-as muta in el daca as avea cateva sute de milioane de $ . Da :)) .

    Raspunde
  2. Vali crintea 21 Sep 2014 @ 16:57

    frumos restaurat !

    Raspunde
  3. furtuna 22 Sep 2014 @ 19:23
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)