Sari la conținut

Harta transport Bucuresti cu calculare ruta

transport-urbanAm gasit un site interesant care iti arata ce mijloace de transport trebuie sa iei ca sa ajungi dintr-un loc in altul al Bucurestiului. E chiar foarte ok, cu ajutorul lui am aflat ca Dana are un tramvai direct pana la birou. Nu stiam ca exista asa ceva dar chiar este. :)

Siteul banuiesc ca este foarte util pentru cei care nu stiu liniile de transport ale capitalei. In plus vad ca are si aplicatie pentru android, ceea ce nu poate decat sa ma bucure :)

Era si cazul sa apara asa ceva, nu de alta dar din cate orase am vazut, cred ca doar Bucurestiul nu avea asa ceva

transport-urban1

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. y430076 3 Nov 2011 @ 11:56

    Depinde acum si daca va fi updatat cu schimbarile ratb-ului.

    Raspunde
  2. Anunturi 3 Nov 2011 @ 12:13

    Foarte tare. Doar ce m-am mutat de curand in Bucuresti si nu prea stiu rutele, si sa iti faci o ruta pe site-ul RATB-ului e o adevarata aventura. Foarte util, si cu aplicatia android e vis :D

    Raspunde
  3. Vali 3 Nov 2011 @ 14:08

    Acu` vre-o 7 ani exista un program care iti arata harta de transport..

    Raspunde
  4. marius 3 Nov 2011 @ 14:39

    Pentru Cluj exista din Mai un planificator de rute urbane http://intrabus.ro/despre-noi.html :)

    Raspunde
  5. bogdan 3 Nov 2011 @ 14:41

    vali, de salutbucuresti.ro zici?

    Raspunde
  6. Iulian 3 Nov 2011 @ 14:51

    Vad un mare, mare, mare defect. Doar traseaza linii intre statii, nu pe strazi, deci distantele vor fi considerabil mai mici. Daca ar fi stiut baietii aia sa faca rute, si nu doar linii intre 2 puncte, era ceva si mai tare.

    Raspunde
  7. Cezar 3 Nov 2011 @ 15:36

    @bogdan: nici nu stiam ca salutbucuresti.ro are asa ceva, desi am mai folosti site-ul. acum insa am incercat sa-l folosesc si nu merge. imi zice ca din Rahova in Vitan-Barzesti pot sa merg pe jos, ca e aproape. :))

    Raspunde
  8. Vali 3 Nov 2011 @ 15:40

    @bagdan – nu.. era program.. il instalai pe calc.. stiu ca mi-a fost util in momentul in care m-am mutat in Bucuresti… numele programului bineinteles ca nu-l mai stiu.. :D

    Raspunde
  9. octavian 3 Nov 2011 @ 16:38

    Il salut pe @Anunturi (mercador.ro), are un super site!

    Raspunde
  10. adrbr 3 Nov 2011 @ 16:43

    Super folositoare aplicatia, cu toate ca nu iti da neaparat cea mai scurta ruta. Pentru cine nu cunoaste deloc Bucurestiul este vis.

    Raspunde
  11. Emil 4 Nov 2011 @ 12:20

    @Iulian: facilitatea de care vorbesti este in lucru, baietii stiu ce fac ;)
    @adrbr: factorii care contribuie la sortarea rutelor obtinute sunt foarte multi; in principal esti interesat sa ajungi repede sau comod (mai putine schimbari), nu te intereseaza lungimea efectiva a traseului atat de mult.

    Alte avantaje ale transporturban.ro sunt rapiditatea si acuratetea in calcule, setarile optiunilor rutei, interfata prietenoasa, modurile de share-uire ale traseelor, salvarea pentru vizualizare ulterioara, alerte etc.; totodata ne concentram toata puterea in a-l actualiza zilnic.

    Asteptam feedback prin intermediul formularului de contact de pe site!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)