Sari la conținut

Helios si cravata neagra

Aseara am fost in “clubul Soarelui” – Helios, un club destul de dragut, dar cu o moda ciudata. Sunt la moda ochelarii de soare, oare care e rolul lor pe intuneric? ciudat… De asemenea un real succes il au bretelele. Ele sustineau cu usurinta pantalonii de “3 ori mai mari” ai micutei Lexya cu care a venit direct de la daramatul apartamentului.

Pauza… (a dat Dinamo gol, un lucru bun, desi au jucat ca cizmele. Scor final 2-1. Partea buna e ca am luat 3 puncte in timp ce Steaua a pierdut 3 si orice vise de Champions League)

Piesa de rezistenta a serii a fost cravata neagra, asortata perfect de o domnisoara care a impresionat audienta printr-un “duel” dansant in care s-a dovedit a fi cu putin peste Canalie. Canalie a plans.

Dupa un asa dezmat, am fost la McDonalds. Frumos si aici. Coada mare. Plata numa’ cu “bani gheata”. Nu m-au lasat la baie desi era sa fac pe mine, dar mi-au spus ca au multi bani inauntru si asteapta sa vina “banca”. Cred ca ma invitau la un jaf, altfel nu imi explic de ce mi-au zis asta. Idioti…

In rest o seara linistita si placuta, 10x organizatorilor! Daca ma suportati mai vin :)

BTW, Helios asta, e un club de hiphop, poate asta explica intr-o oarecare masura vestimentatia clientilor. Oricum pe aia cu ochelarii nu-i inteleg. Ochelarii de soare sunt pentru soare, ca d’aia le zice “de soare”

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. epep 16 Apr 2007 @ 01:04

    sa ma duci si pe mine in locuri d’astea

    Raspunde
  2. criserb 16 Apr 2007 @ 05:55

    am sa te duc si pe tine daca esti cuminte si imi aduci niste solutie din aia de curata orice. Da, te santajez!

    Raspunde
  3. porno star 16 Apr 2007 @ 12:21

    nu va cunosc iubitii mei dar tineti-o tot asa

    Raspunde
  4. Lexya 16 Apr 2007 @ 14:56

    Trebuie sa recunosti ca desi veneam de la “daramatul” apartamentului am fost plina de energie. Cred ca de la bretele mi s-a tras :)) N-am mai iesit de mult intr-un club fara tocuri, fitze si alte cele; m-a durut la baschetzi si a fost “cool” vorba lui Canalie.
    Tot nu inteleg care e faza cu marul ala gigant de la mc

    Raspunde
  5. canalia 16 Apr 2007 @ 17:09

    Dar pe mine nu ma cheama Canalie. Ma cheama Canalia.
    Ce dumnezeu…. va rog frumos!

    Raspunde
  6. criserb 16 Apr 2007 @ 17:12

    Intoarce-l si tu pe a 180 grade si o sa vezi ca e “e”… deci tot aia :)

    Raspunde
  7. Lexya 16 Apr 2007 @ 18:57

    imi cer mii de scuze ! nu se va mai intampla :)))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)