Sari la conținut

Iar am modificat traseul

Pentru ca am avut unele “emotii” in a merge cu ferryboat-ul intre Grecia si Italia si pentru ca prietenul Raca oricum nu vine cu noi am decis de sa schimbam traseul sa-l facem 100% terestru.

excursie2

Deci inainte de a pleca de acasa

(poate pe drum il mai schimbam) traseul este asta:

Bucuresti – Petrosani – Budapesta – Lacul Balaton – Graz – Venetia – Rimini – Ancona – Roma – Pisa – Genova – Monte Carlo – Nisa – Cannes – Milano – Salzburg -  Viena – Budapesta – Bucuresti.

Ceea ce v-am spus mai sus este traseul pe care o sa-l urmam, nu locurile in care o sa dormim, astea nu le stim inca, vedem pe parcurs…

Obiectivele principale sunt:

  • Lacul Balaton
  • Venetia
  • Roma
  • Pisa
  • Coasta de azur (Monte Carlo, Nisa, Cannes)
  • Milano
  • Alpii austrieci (Grossglockner)
  • Salzburg
  • Viena
  • Budapesta

Am sa tin cont de sfaturile Alinei si am sa incerc sa evit pe cat posibil autostrazile din Italia si Franta, nu de alta dar sunt prea scumpe :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. james crissilv 18 Aug 2008 @ 11:32

    Se merita pe deplin.
    o zi minunata iti doresc

    Raspunde
  2. sip 18 Aug 2008 @ 11:43

    Baiatu… Noi primele sase zile , pentru ca aveam timp, am evitat total autostrazile si a fost superb. La intoarcere pentru ca eram la Pas de Calais si mai aveam 3000 de km, am venit pe autostrada .
    Iti sugerez sa mergi pana la Venetia pe autostrada …ajungi acolo in doua zile … iar apoi restul traseului fa-l evitand autostrazile , pe cat posibil pe malul marilor, urmand sa revii pe autostrada undeva la Salzburg sau Viena.

    Raspunde
  3. octavian 18 Aug 2008 @ 11:45

    Nu vad Parndorf :D

    Raspunde
  4. criserb 18 Aug 2008 @ 12:55

    Pandorf nu e obiectiv turistic :)

    Raspunde
  5. Ghiocel07 18 Aug 2008 @ 19:35

    Vreau sa vad varianta “omologata”.

    Raspunde
  6. Alina 20 Aug 2008 @ 09:58

    Noi tocmai am picat ieri la Sibiu, venind din Geneva->Munchen->Viena->Budapesta->Arad. Vedeti ca pe DN7 se lucreaza si faceti dublu decat zice gps-ul. Noi de la intrare in Ro pana la Sibiu am facut 11 ore.
    Vacanta placuta, o sa cam amortiti in masina:).

    Raspunde
  7. Alina 20 Aug 2008 @ 10:02

    uitasem, atat in Ro cat si in Ungaria(cei 30 km de groaza pana la autostrada cu limite de 30 :(() stau pititi politistii cu radare, deci ar fi bine sa mergeti linistiti. In Ro cred ca am trecut pe langa 5 radare pana la Sibiu.

    Raspunde
  8. Diomet 21 Aug 2008 @ 13:41

    Dăăă, unul nu ar incerca sa fluidizeze traficul, stau eunucii cu radarul doar sa iti dea amenda ca aveai 41 in loc de 30.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)