Sari la conținut

Ieri am avut accident

Ieri am avut accident, si de data asta din vina mea, am intrat in ala din fata. Ma rog nu are rost sa povestesc ca asta si-a dorit omu’ nu conteaza oricum :)

Idea e ca seara am ajuns la politie unde am stat doar 1 ora, lucrurile s-au miscat mult mai repede fata de cum eram obisnuit.

Partea tare a fost ca ma duceam sa declar un accident si nu stiam nimic aproape nimic despre cel pe care-l lovisem. Nu ii stiam numarul, nu stiam ce masina era, nu ii stiam nici culoarea (era cam jegoasa masina). Stiam doar ca era un opel, vechi zic eu.

Radea politistul, si lui i se parea amuzant ca vine unu’ si declara ca a lovit pe nush cine :)

Norocul, daca pot sa-i zic asa, este ca fusese ala inaintea mea pe acolo si el imi stia numarul masinii, eu nu i-l stiam. Cand m-am dat jos eram lipit de el, nu aveam cum sa-l vad :)

Nu are mare lucru fotzosul, adica nu se vede nimic, dar acum am sa-l fac, am sa ajung la service si am sa-i repar toate chestiile care nu i le-am reparat pana acum.

Morala, mergeti la politie. nu dureaza :D

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Oana 19 Dec 2008 @ 16:14

    E bine…bravo.
    Eu sambata eram pe Iuliu Maniu…intr-o mare aglomeratie. Un mos din stanga s-a gandit el sa-si faca loc…si mi-a atins oglinda. A lui s-a pliat, in fine nu patise nici unul din noi nimic, dar am deschis geamul sa ii spun vre-o doua….a inceput si el sa vocifereze asa ca m-am gandit sa ma dau jos (nu stiu de ce…). Din instinct m-am uitat in oglinda sa vad daca vine ceva, sa pot deschide portiera. N-am mai deschis-o…pt ca in secunda 2 a venit un alt tampit care mi-a rupt oglinda de tot…
    Am rezolvat-o la politie.

    Raspunde
  2. criserb 19 Dec 2008 @ 16:18

    Bun asa :) macar tu nu ai fost de vina…

    Cine a mai lovit masina zilele astea, poate faceum un club? :)

    Raspunde
  3. sip 19 Dec 2008 @ 16:21

    Si eu care ziceam ca-mi semeni … :o

    Raspunde
  4. Oana 19 Dec 2008 @ 16:24

    :d
    Soferul nostru de la firma…..azi dimineata !
    Pentru cei care cunosc cat de cat zona, in Otopeni exista o trecere de pietoni foarte nasoala, chiar in fata magazinului Neoset.
    Sunt cate 3-4 accidente grave pe saptamana…daca ploua sau e ud pe jos, sunt zile si cu 2-3 accidente in decurs de cateva ore. E nasol…
    Azi dimineata soferul nostru a intrat intr-unu care a franat la trecerea de pietoni. Din pacate seful nostru (grecul) este acum la spital, intr-o stare destul de grava, cu ruptura de femur…
    Sfat: circulati cu mare atentie…este foarte aglomerat in oras si din experienta anilor trecuti, oamenii se grabesc sa ajunga acasa…
    LE : am avut neplacuta experienta sa vad masina inainte sa o suie pe platforma….
    O sa fiu de 2 ori mai atenta de acum.

    Raspunde
  5. cipoc 20 Dec 2008 @ 12:00

    veneam eu aseara inspre iasi si se duceau incolo vreo 2 ambulante si 2 masini de tractare

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)