Sari la conținut

Il stiti pe tipul care candideaza in sectorul 6?

Ia priviti filmuletul de mai jos. El este cel care are nevoie de votul vostru in sectorul 6, Mihai Sturzu :)

Stiu, nu are nicio legatura faptul ca acum candideaza cu faptul ca a cazut la un moment dat in cap, dar mi s-a parut amuzant filmuletul :P

Si totusi, daca atata grija a avut de capul lui, cum o sa aiba grija de voi? Este o intrebare fireasca pe care mi-o pun, nu? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Dragos 4 Dec 2012 @ 12:15

    E cea mai buna metafora pentru cariera lui politica. Tot asa o sa faca si in politica, o sa incerce sa faca ceva si o sa se duca in cap. Sa speram totusi ca nu va face asta beneficiind de imunitate, salariu si diurne platite din banii nostri si alte cele.

    Raspunde
  2. criserb 4 Dec 2012 @ 12:15

    @Dragos – hai ma ca esti rau, da-i o sansa omului ;)

    Raspunde
  3. Dragos 4 Dec 2012 @ 12:18

    II dau, cum sa nu, sa isi mai toceasca coatele 4 – 6 ani in politica de acum inaine, doar pe salariu de la Guvern (pe care apropo, tot nu cred ca i se cuvine), sa vina cu niste rezultate sau macar initiative demne de luat in considerare si mai discutam.

    Momentan nu-i dau nicio sansa din banca de parlamentar, pur si simplu nu merita, asa cum scriau si baietii de la Radio Guerilla, un post care a disparut intre timp, pur si simplu e bataie de joc din partea USL sa se prezinte cu asa candidati.

    Raspunde
  4. Ana 4 Dec 2012 @ 13:09

    Eu o sa il votez, este tanar si inteligent.Lasand la o parte ‘eroarea’ de pilotaj) Preferati un dinozaur gen Vaduva, cu afinitati in agresarea doamnelor in varsta?

    Raspunde
  5. gaby 4 Dec 2012 @ 14:35

    Mie mi-a făcut o impresie buna. Într-o emisiune tv. a zis ca nu i se pare normal ca de 20 minute se vorbeste de Becali si de Basescu ( ceea ce se întâmplase), ca ar vrea sa afle ce proiecte au ceilalti candidaţi si să-şi prezinte şi el proiectele. Ştiţi cum au sărit toţi pe el, inclusiv moderatoarea? Nu ştiu cât de sincer era, dar ce a zis mi s-a părut de bun simţ.

    Raspunde
  6. Dragos 4 Dec 2012 @ 17:30

    Ana chiar te rog sa imi arati si mie din ce fapte ai tras concuzia ca Mihai este inteligent? Faptul ca e tanar inseamna ca e si inteligent? Nu zic ca in general e un baiat prost, dar una e sa fii inteligent in general si alta e sa fii abil si priceput in politica, care este o stiinta aparte si cere o pregatire aparte.

    Normal ca sunt si altii cu pete mari de imagine, dar in Sectorul 6 unde candideaza Mihai, ARD il are pe Gheorghe Udriste de exemplu, care nu e mare personalitate sau doctor docent dar, macar ar niste ani in spate de experienta, nu l-am vazut in dosare penale si cred ca e, poate, putin mai potrivit ca Mihai. Nici macar nu stiu daca stai in sectorul 6 ca sa poti vota pentru colegiul ala, insa, nu mi se pare normal sa spui ca votezi cu cineva doar ca e tanar si – crezi – ca e inteligent. E ca la angajare, trebuie sa vii cu experienta si un CV, nu poti sa vii cu diploma de bac si sa ceri un salariu de director + cate si mai cate. Ca sa intelegi, tu esti patroana acum si tu decizi daca angajezi pe cineva sa iti conduca firma, sa te reprezinte, crezi ca Mihai e persoana potrivita sa te ajute sa faci profit?

    DISCLAMER: Nu am nimic personal cu Mihai si in general cu nimeni, dar cand e vorba de ales pe cineva care ajunge sa fie platit din banii mei ma interesez si rationalizez toate ofertele. Exact cum am zis, ca un patron care angajeaza candidati.

    Raspunde
  7. Bucur 4 Dec 2012 @ 22:58

    mult succes din partea mea lui Mihai…probabil ca nu va iesi el :))

    Raspunde
  8. Fane 5 Dec 2012 @ 01:38

    :)) bine, pe principiul asta si fanii lui Sturza, ar putea sa spuna : “poate ca de el nu ii pasa, insa uite cat de bine a aparat poarta echipei sale…”

    https://lh4.googleusercontent.com/-d4S8FcxS7fs/ULO-LXancAI/AAAAAAAAAdU/94DquGkeJXE/P1090421.JPG?imgmax=800

    Toti o apa si-un pamant… insa exagerarile nu sunt bune.

    Raspunde
  9. Dan 6 Dec 2012 @ 09:35

    @Dragos
    Ce treaba are Sturzu cu Udriste? Unul candideaza in colegiul 24 altul in colegiul 25 asa ca n-ai cum sa alegi intre ei.
    Daca vrei sa faci lobby ca sa votam anti-Sturzu, convinge-ne cat de bun e Daniel Geantă, cel care candideaza in colegiul 24 din partea ARD.

    Raspunde
  10. Dragos 6 Dec 2012 @ 11:31

    Dan, nu fac niciun lobby, nici anti nici pro, poti sa votezi si cu Sturzu si cu cineva din PPDD si din PRM si de unde vrei, ideea era, exista motive sau argumente?

    Daca, de exemplu, imi dai tu 5 motive sa il votez pe Sturzu, pe el il votez, dar eu nu gasesc nimic la el.

    Da, am gresit cu Udriste, tocmai pentru ca domnul Sturzu intentionat nu isi prezinta colegiul pe bannere, sa creeze confuzie.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)