Sari la conținut

Imnul statiunii Mamaia Official

A fost lansat imnul statiunii Mamaia, acum si cu videoclip.

Daca o sa prinda sau nu, o sa vedem…

Cat despre Mazare, pentru ca tot am auzit tot felul de chestii despre el, hai sa recunoastem ca a schimbat statiunea Mamaia. De cand este el acolo a facut multe pentru Mamaia. Ca are ele si partile care nu ne convin, este una, dar hai sa recunoastem ca ce este a lui este a lui.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Crox 11 May 2013 @ 15:25

    De ce imn in romana? E stupid. Mamaia are nevoie de recunoastere internationala. Totul e jalnic la imnul asta. Nu pui o diva de 50 de ani si niste golanasi wannabes sa faca reclama litoralului… Vorba aia, cu mucii-n ..mazare.

    Raspunde
  2. Julian 11 May 2013 @ 15:26

    Salutare si bine v-am regasit ;)

    Imnul statiunii Mamaia?? L-am auzit/vazut aseara in asteptarea derby-lui Dinamo-Steaua, cred a fost live Loredana pe Protv (e si normal :) iar parerea mea ca e un mare bluf acest imn..totul facut in graba pt ca incepe sezonul de plaja (numai la Mamaia), ritmurile melodiei exact cum ii plac lui Mazare.. o porcarie.. parerea mea.
    Iar vis-a-vis de acest primar, de ce trebuie sa facem osanale pt ca a facut ceea ce trebuia sa fac orice primar?

    p.s. Pacat ca nu ies la iveala (nici nu vor iesi vreodata in sistemul asta) toate imensele magarii si deturnari ale acestor asa zisi primari, in cazul asta chiar Mazare.

    S-avem un week-end frumos cu totii

    Raspunde
  3. un Prost 11 May 2013 @ 15:59
    Raspunde
  4. benzema1973 11 May 2013 @ 16:35

    Slab , se putea mai bine .

    Raspunde
  5. Iulian 11 May 2013 @ 17:34

    @un Prost: chiar zice 00:50 “E Delirium Tremens”, si presimt ca au avut acordul trupei pentru instrumental din moment ce ii si mentioneaza.

    In rest melodia mi se pare praf, s-a terminat de 10 minute, acum scriu comentariul, si nu reusesc sa o intonez asa, in gand macar. Ceva nu e ok la ea…

    Raspunde
  6. Ciprian 11 May 2013 @ 20:30

    Jalnic rau! Cum naiba se face cand trebuie sa ne promovam sa facem numai porcarii!!! %-(

    Raspunde
  7. skrintitu 12 May 2013 @ 19:52

    Facand un grafic ar fi asa: praf, stupid, jalnic, patetic, dezgustator, retard si apoi…melodia asta

    Raspunde
  8. maddy 13 May 2013 @ 11:00

    am ascultat cateva secunde cu greu, apoi am gasit clipul povestit la piticigratis si lectura mi`a adus mai multa distractie decat ascultarea cantecului.
    cand am auzit ca Chimie a fost inlocuit cu Cabron m`am intristat dar auzind rezultatul final m`am bucurat ca nu a aparut in acest proiect, nu e genul lui si n`ar fi avut nimic de castigat pe plan muzical.

    Raspunde
  9. Julian 13 May 2013 @ 13:13

    Si ca sa fie promovarea statiunii cat mai eficienta, bineinteles ca merge impusa si o noua taxa, Taxa pentru promovarea statiunii.. :)

    “Consiliul Local Municipal (CLM) Constanta a aprobat taxa de promovare a statiunii Mamaia, taxa care trebuie achitata atat de agentii economici din statiune, cat si de proprietarii de apartamente.

    Astfel, CLM Consiliul Local Municipal a aprobat un proiect de hotarare privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 330/2012 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013, conform Evenimentul Zilei.

    Primarul Radu Mazare a precizat ca taxa vine in urma unei propuneri a Asociatiei Patronale Mamaia.

    Mazare estimeaza ca din colectarea taxei se vor strange intre 600.000 si 700.000 de euro. Proprietarii de apartamente din Mamaia vor plati pentru un apartament 100 lei noi pe an, adica 20 de euro, “ceea ce nu-i o suma deloc semnificativa, pentru ca de promovarea care se va face din acesti bani vor beneficia toti, atat hotelierii, cat si cei cu restaurante, cu apartamente, chiar daca ei nu-si inchiriaza proprietatile”, a declarat edilul.

    Potrivit lui, banii stransi vor fi directionati catre acoperirea cheltuielilor cu videoclipul hitului statiunii Mamaia.”

    http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/o-noua-taxa-in-mamaia-cum-vrea-mazare-sa-faca-rost-de-bani-de-promovare-89146/

    Raspunde
  10. mircea 14 May 2013 @ 16:53

    COPIAT …JALNIC…noi suntem cu paranghelia…tipic romanik. Tot copie ramane…nu ma asteptam la Lore. Si a costat 34.000 de euro?? Ce? costumul de bondar purtat d `salvatistul` Mazare`??
    Eu sunt din Ct…ok…nu mai avem bariere :)) au demontat si cabinele. va consoleaza? :))

    Raspunde
  11. hidroizolatii 31 May 2013 @ 16:06

    Ideea e sa ne mai lase și vremea asta sa ajungem pe litoral, ca atâtea ploi am avut în acest an de încât tind sa cred ca m-am mutat în Londra :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)