Sari la conținut

Impozitul pe apartament

tn_133_list_postaromana Am fost ieri sa platesc impozitul pe casa si surpriza… la ghiseu sunt anuntat ca nu exista nici o posibilitate sa-l platesc daca nu am la mine chitanta de anul trecut…

Ma duc acasa, o iau, ma intorc… si stau, stau vreo juma de ora la coada in conditiile in care eram singurul om din posta.

Se misca gagicile alea la posta de parca ar fi impaiate, parca ar fi impaiate si ele si calculatoarele lor…

Inca o remarca… Nu vi se pare ca angajatele de la posta seamana excesiv de mult cu niste maimute? Hai sa nu generalizez, dar sa zicem ca foarte multe au aceste trasaturi.

Cand eram la Petrosani imi aduc aminte ca era una la livrari colete ce semana perfect cu un cimpanzeu, ieri la posta Vitan una la fel… Nu am vazut si eu pana acum o angajata mai omenoasa, care sa se miste mai cu talent, sau care sa te serveasca cu amabilitate. Toate sunt acre si parca ele au inventat gaura la macaroane iar noi clientii nici nu existam pentru ele…

Bine ca nu prea am contact cu posta, de fapt nu am de loc, ma duc doar o data pe an sa platesc impozitul pe casa…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Crox 3 Mar 2009 @ 12:54

    Pentru ce le trebuia chitantza aceea?
    E cam aiurea, eu nu cred ca o mai am, wtfffffff!!!!

    Raspunde
  2. naty 3 Mar 2009 @ 14:19

    hmm…si eu l am platit ieri si nu mi a cerut nimeni nicio chitanta! Oricum daca mi o cereau , mi o cereau degeaba! Nu pastrez asa ceva.
    * de loc = indica locul; deloc = nimic, nicidecum etc. :P

    Raspunde
  3. criserb 3 Mar 2009 @ 14:52

    Deci eu va zic cum a fost la mine… sunt sigur ca nu trebuia sa am respectiva chitanta dar la mine asa a fost. N-am vrut sa ma cert cu ei pentru ca vroiam sa scap de ei… asa ca acum o sa-i vad numai la anul.

    Raspunde
  4. octavian 3 Mar 2009 @ 15:14

    se vede ca e prima oara cand faceti asta :)

    asta e o “regula de aur” de f mult timp :D

    Raspunde
  5. pantera mov 3 Mar 2009 @ 16:19

    te invit la mine in dr taberei la o.p. 23, nici mie nu mi-a venit sa cred cum de au strans intr-un sg loc atatea postarite amabile. drept ca am adunat multi nervi de-a lungul anilor asa ca acu ma detoxifiez:P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)