Sari la conținut

In Stuff…

Nu prea obisnuiesc eu sa ies in cluburi dar aseara a fost o exceptie. Am iesit in Stuff sa sarbatorim ziua Catalinei. Am ajuns acolo pe la 10 juma’ impreuna cu Oana care de data asta nu a intarziat :P Trebuia sa fim acolo pana la 10:30 ora pana la care aveam masa rezervata. Incet, incet au mai venit si restul pana cand la un moment dat nu ne mai ajungea masa pe care o aveam si am mai facut rost de una.

Din punctul asta de vedere ne-am descurcat, loc am avut suficient. Nu ca ne-ar fi trebuit, ca nu prea am stat noi la masa, am dansat toata noaptea si am baut. Ne-am petrecut seara intre ringul de dans si bar unde de fiecare data aveam de asteptat, de dat din coate, de adevarate eforturi ca sa ajungi sa bei ceva. Era foarte multa lume, full dar asta nu ne-a facut sa nu ne simtim foarte bine.

Undeva mai tarziu a aparut si Cris care a venit direct de la munca, impreuna cu colegele ei. Cu ocazia asta am aflat ca nu era doar ziua Catalinei ci si ziua Danei :) deci aveam ce sarbatori.

Eram cu masina, eram in dubii daca sa beau sau nu, dar simtindu-ma bine si avand in vedere ca am uitat cand am baut ultima data am zis ca e momentul :D Nu strica un chef din cand in cand :P

Am baut tequila, whisky, RedBull si bere… deci nu le-am amestecat de loc mult :P

La un moment dat cand am ajuns intr-o anumita stare ne-am apucat sa facem poze, sa fim siguri ca ne aducem aminte a doua zi pe unde am fost :) Pozele sunt mai naspa, nici eu nici Cris nu aveam aparatele foto la noi asa ca am facut cu telefonul. Ma gandeam sa pun aici toate pozele, dar avand in vedere calitatea lor… si fetzele noastre din ele mai bine nu. Am sa pun doar pozele cu persoanele care nu or sa se supere pe mine ca le-am facut publice :P sau nu or sa se supere prea tare.

Ca tot va vorbeam zilele trecute de Oscar si Elena e timpul sa-i si vedeti :P Asa-i ca le sta bine ? :)

Normal ca nu am sa pun o poza numa cu ei, la naiba, e blogul meu asa ca ma bag si eu cu Cris pe acolo, ca si asa nu ne-am mai aratat de mult fanilor :P

In afara de Oscar, care e un responsabil si trebuia sa duca fata acasa (la care casa numa el stie), restul am baut. El a fost cel care ne-a supraveghiat din umbra pe toata durata serii.

Va ziceam la un moment dat ca am dansat, da, ma repet, eu am dansat, ceea ce mi se intampla foarte rar si nu o fac decat in compania persoanelor cu care ma simt intr-adevar bine. Muzica in Stuff e foarte buna, cel putin din punctul meu de vedere. E o muzica mai veche, care mie imi place mult. Am avut placerea sa-i ascult pe Roxette, care e formatia mea preferata.

Sa va mai arat o poza ca stiu eu ca nu prea va place sa cititi si de multe ori o poza face mai mult decat de 1000 de cuvinte.

O seara frumoasa, am baut, am dansat si cel mai important… ne-am simtit bine.

Cam asta a fost povestea iesirii in Stuff, dupa care a venit prietenul meu Raca sa ne duca acasa, cu masina lui mare :P

Am ajuns acasa pe la 4 si m-am culcat. Un somn foarte intrerupt din cauza vijeliei de afara si a cutiei goale de bere care s-a izbit, purtata de vant, de fiecare milimetru al balconului. Cu toate astea am visat frumos ceea ce rar mi se intampla, cred ca de la bautura :P Cupidon a fost prezent in visele mele ;)

Acum va las ca am de recuperat somnul de ieri :P

Cei ce vor pozele, le dau maine pe mail… desi… nu sunt prea grozave :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. ama (oana lui oscar si criss) 22 Oct 2007 @ 08:09

    vreau si eu poze :p

    Raspunde
  2. Oscar 22 Oct 2007 @ 11:07

    si eu :)

    Raspunde
  3. criserb 22 Oct 2007 @ 13:10

    Oana si Oscar, aveti pozele pe mail :P

    Raspunde
  4. criserb 22 Oct 2007 @ 13:15

    Si apropo, mai vreau si eu poze, ca nu sunt singurul care a facut poze :P

    Raspunde
  5. criserb 22 Oct 2007 @ 13:37

    Si o poza pentru Oana, sa stiti ca m-a platit bine sa apara si ea online :D

    Deci “ama (oana lui oscar si criss)” este domnisoara din mijloc, iar cea din stanga este Catalina (pentru cei ce nu stiu)

    Raspunde
  6. ama (oana lui oscar si criss) 22 Oct 2007 @ 13:59

    mincinos mic ce esti…
    eu trebuie sa-ti dau doar ceaiul pt ca te stresezi sa scrii sa am si eu ce citi dimineata :p

    Raspunde
  7. zapacita 22 Oct 2007 @ 18:08

    (*) foarte tare in stuff
    Au muzica foarte misto extrem de dansanta, barmani amabili, preturi ok…tequilla gratis in unele seri…

    Raspunde
  8. octavian 22 Oct 2007 @ 20:39

    serb, am impresia ca incerci sa-ti ti ochii deschisi @-)

    Raspunde
  9. criserb 23 Oct 2007 @ 02:31

    zapacito sa-mi zici si mie cand e seara cu ceva moca ca eu nu am auzit de asa ceva :P

    Raspunde
  10. zapacita 23 Oct 2007 @ 13:43

    poate o fi numai pentru gagici nush ce sa zic…dar incepand cu ziua clubului(care a fost prin aprilie parca) si pana prin iunie de fiecare data cand luai ceva de la bar iti turnau si cate un shot :d/
    In nici un caz sambata cand e foarte aglomerat…eu am fost intr-o marti si am castigat o lada de bere:P:P:P:P

    Raspunde
  11. dan 2 Dec 2007 @ 21:53

    Agitatie mare, preturi bune, pe scurt “dilailai” !;)
    :d/ :d/ :d/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)