Sari la conținut

Încărcare wireless de la Ikea

Am primite zilele trecute un încărcător wireless de la Ikea și pot să vă spun că de atunci telefonul meu nu a mai văzut priza.

Oricum îmi țin telefonul pe birou, acum nu-l mai pun oriunde pe birou, îl pun pe plus-ul NORDMÄRKE.

20150804_121824

Telefonul nu se încarcă așa repede ca la un încărcător la priză, dar nu prea contează, având în vedere că el se încarcă de câte ori îl pun jos și nu vorbesc la el.

Practic telefonul este încărcat 100% mai tot timpul.

În plus, dacă mai am vreun gadget de încărcat, încărcătorul are și un port usb de 2A pe care pot să-l folosesc.

Este atât de mișto că am să-mi mai iau unul și pentru acasă, să nu mai fiu nevoit să bag fire în telefon, e mai comod așa și mai ok pentru mufa telefonului, care astfel nu o să mai fie așa utilizată.

20150804_122003

20150804_122012

Încărcătorul din poză îl găsiți aici la prețul de 149 lei, dar mai sunt și alte modele, mai mișto, care se instalează cumva în blatul biroului (mobilei), pentru a nu mai avea nimic în plus pe birou/noptieră/etc. Mai multe modele găsiți aici, bănuiesc că astea sunt mai practice, dacă aveți puțină îndemânare pentru a le monta.

Eu, am să încerc să-l iau pe ăsta pentru acasă, să încarce mai multe telefoane odată, să nu mă bat cu Dana pe el.

Ce nu v-am spus, pentru a putea să beneficiați de această încărcare wireless aveți nevoie de o husă specială pentru telefon. Eu mi-am schimbat carcasa din spate cu una care vine cu încărcare wireless în ea, am găsit-o pe evomag la 50 lei (la promoție).

Cei care au telefoane iPhone 4/4s, iPhone 5/5s, iPhone 6, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 sau Samsung Galaxy S5, găsesc la Ikea huse speciale pentru telefoanele lor (click pe linkurile anterioare), restul… trebuie să-și procure din altă parte.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)