Sari la conținut

S-a lansat catalogul IKEA 2014

IKEA coperta 2014

Astazi s-a lansat catalogul IKEA si in curand (19 august – 8 spetembrie) o sa ajunga la usile fiecarui locuitor din Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi.

Noul Catalog include 324 de pagini de inspirație și idei. Tema Catalogului de anul acesta este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă”.

Pentru ca nu am reusit sa ajung la lansare, o sa va dau niste informatii din comunicatul de presa.

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Prima jumătate a Catalogului este împărțită în categorii: Pentru locuințe în care te simți bine, Ca să găsești ușor, Joaca este un lucru serios, ..Și destule locuri pentru cei dragi, Nopți bune pentru zile pline și Ziua bună se cunoaște de dimineață.

A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse. Cititorii pot face astfel comparații între stiluri și prețuri, pentru a alege varianta cea mai potrivită lor.

Practic catalogul IKEA devine mai usor de folosit pentru fiecare.

Fiecare din noi stim ce avem nevoie si atunci incepem din acel punct.

Imi place chestia asta, este mult mai logic sa fie asa. Poate nevoia mea cea mare nu este de un produs anume, poate este vorba de o idee. Consultand prima data partea de idei, poti sa o dezvolti pentru ca pana la urma sa iti amenajezi camera asa cum iti doresti.

Abia astept sa-l vad si sper ca anul asta sa nu mi-l mai fure vreun vecin din usa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)