Sari la conținut

Injectia

Azi m-am simtit rau de tot, nu am putut nici macar sa merg la birou. Am stat in pat si am avut niste dureri ingrozitoare (zic eu) de la 10 pana pe la 16… cand a venit Cami la mine sa ma injecteze.

Inainte sa vina ea adormisem si cand a venit, m-am trezit si nu mai aveam nimic. Nu ma mai durea nimic… dar mi-a dat niste picaturi de nush ce (alea erau pentru tensiune, ca nu era buna cica rectific: picaturile erau pentru colica mea renala nu pentru tensiune) pe care le-am baut fara zahar asa cum mi-a fost recomandat. Au fost bune, mie mi-au placut :P

Apoi… am vrut injectie… desi nu mai era cazu’ ca ma lasase durerea,  am zis ca vreau preventiv… acum… nu ma mai doare nimic… decamdata sunt bine, asa ca muncesc acum ceea ce trebuia sa fac azi la birou :)

Deci, desi injectia nu a durut… cred ca e doar ceva la mine in cap… mi s-a parut ca a durat cam mult… adica… eu ma gandeam ca e instant… Nu a fost asa… am avut timp sa povestesc diverse chestii in timp ce aveam un ac in fund. Cami zicea sa termin ca o fac sa rada :D Am tremurat de frica… chiar si cand mi-am dat seama ca nu doare… dar… asta e, imi e frica de injectii.

Si apropo, a fost prima injectie mai serioasa facuta de mine… am facut numa in liceu si in gura, la dentist :P

Multumesc lu’ Cami ca ma suporta si ca imi raspunde la toate intrebarile mele… care trebuie sa stie tot… tot ce se intampla in corpul meu, de ce asa… asta la ce face bine… etc etc

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. ratzusca 25 Sep 2007 @ 23:49

    Octavian, Krissa, Mo… dau juma din pene celui/celei care publica o poza cu fundul lui Criserb cand i se face injectie!:d

    Raspunde
  2. octavian 26 Sep 2007 @ 00:05

    ca bine te-ai mai gandit ratzusca… asta mai imi lipsea sa vad… :-&

    balaure, nici nu ti-am simtit lipsa azi,si nici la masina nu m-am gandit… ca nu stiu cum se face, dar cand te vad pe tine, ma gandesc la masina :)

    Raspunde
  3. criserb 26 Sep 2007 @ 00:14

    eh… las ca mai stau acasa daca nu-mi simte nimeni lipsa.. :P

    @ratzusca – nu vrei mai bine un filmulet?

    Raspunde
  4. SIP 26 Sep 2007 @ 10:26

    Multumim Cami ca ai grija de “progenitura” convinge-l te rog sa-si faca analizele …acu aud ca are si tensiune…

    Raspunde
  5. Spyder 26 Sep 2007 @ 11:41

    fa-te bine, sanatate multa!!!!!! daca ai nevoie de ceva just ask…….

    Raspunde
  6. pippo13a 26 Sep 2007 @ 13:32

    Saracu baiat, sper ca ai primit injectia cu un ac gros si lung! :d Sa te faci bine.

    Raspunde
  7. Cami 26 Sep 2007 @ 13:59

    O poza am vrut sa fac..dar nu avea nici o relevantza… trebuia un filmuletz, acolo se vedea cum tremura din toate celulele corpului,exact ca un copilash mic si neajutorat :d L-am iertat de data asta….oricum, o injectie memorabila, nu am cum sa uit .
    PS pentru parinti: am grija de el, dar nu are probleme cu tensiunea. O avea putin scazuta ieri, ceea ce e normal la problema lui din acest moment. Si e un pacient foarte constiincios,doar ca percepe durerea intr-un mod mai …fatal, in rest el e bine,chiar nu va ingrijorati :)

    Raspunde
  8. criserb 26 Sep 2007 @ 15:12

    Multumesc celor cu urari de bine :) si nu… nu o sa vedeti fundul meu pe net :P

    @Cami – Nu percep durerea intr-un mod fatal… asa ma si doare… “fatal”… nu arat eu cat de tare ma doare ;)

    si acum lasand gluma la o parte… chiar doare al draq de rau… :((

    Raspunde
  9. octavian 26 Sep 2007 @ 16:57

    Numai tigarile astea sunt de vina… acum inteleg de ce scrie pe pachet: “Fumatul poate sa ucida!”

    Raspunde
  10. Ghiocel07 27 Sep 2007 @ 20:18

    Poate-l convinge cineva sa se lase de fumat si multe cafele. Dau recompensa grasa ! E mai usor sa previ decat sa vindeci. Si cum durerea se pare ca o suporta cam greu, nu-si da seama cum va fi sa aiba probleme la plamani, stomac sau orice altceva. Fetelor poate voi aveti mai multa putere de convingere. Si de ce nu, va dau o sansa si voua baietilor ! Salutari tuturor si multumesc pentru grija pe care i-o purtati.

    Raspunde
  11. ratzusca 28 Sep 2007 @ 14:26

    @Ghiocel07
    cred ca s-ar lasa de fumat si de cafele daca l-ar face sa zica: “chiar doare al draq de rau”

    Raspunde
  12. Ghiocel07 28 Sep 2007 @ 19:48

    @ratzusca
    poate cu ajutorul vostru, sa nu ajunga sa spuna asa !:)

    Raspunde
  13. Pingback: 500 de commenturi

  14. sabina 15 Jan 2009 @ 21:29

    Va rog ajutati-ma am 12 ani dar inca mi-e FOARTE frica de injectii de cand eram mica …nu stiu ce sa fac si trebuie sa fac analizele dar mi-e foarte frica atat de frica incat am amanat asta timp de mai mult de 2 luni…Poate exista o modalitate sa scap de aceasta fobie…Va rog ajutati-ma…!!!!

    Raspunde
  15. Cami 16 Jan 2009 @ 15:53

    Sabina: mergi la spital, si spune-i doamnei asistente de frica ta. Nu ar trebuii sa-ti faci asa multe griji, e mai mare frica.. ai sa vezi ca nu e asa rau pe cat pare. Intreaba-l pe serb, si lui ii era frica, dar nu a simtit mare lucru. TE pupic, ai grija de tine :)

    Raspunde
  16. fofo 7 Feb 2009 @ 18:39

    andra,
    du-te tu l doctor…………..inainte..asculta o mel tare vrei sati dedic 1…. ;):x:x:x:x glumeam:d/ mai bine linisteste ca vrea sati ofer un sandwich ceaceti place tie:)

    Raspunde
  17. Pingback: Piatra la rinichi

  18. Ramona 4 Jun 2010 @ 12:32

    Eu trebuie sa fac injectii si imi este foarte frica inca de mica :(( Exista o cale sa scap de frica asta?:-? Ca am facut odata cand eram mica si m-a durut si akm imi e frica sa mai fac iar:( ca de analize nu imi e frica dar imi cand fac inhectii rau de tot :(( daca exista vreo cale sa scap de aceasta frica spunetimi si mie acea cale va rog:)

    Raspunde
  19. alessandra 14 Jul 2010 @ 20:59

    :o asa am fost si eu dar cand am ajuns la injectii tremuram cand vedeam reteta#-o :-@ faceam catre doctor doar noroc pe el ca suntem prieteni de familie si cu el si cu doamna doctor care deobicei e la cabinet doar acuma e in concediu de maternitate si de aia mo bantuit injectiile dar daca mi le face asistenta ana dodea ebine dak mi ;le face vecina trebuie xilina cand le face an nu trebuie nik imi place ffff multr de doctorii acestia dr rus niculina simona si dr rus marin si ana maria dodea va recomnd sa va inscrieti la ei nu dau injectii doar cand vad ca nu se mai poate face nimik cum a fost la mine in 9 ani decand sunt la ei miau dat de 2 ori am primit injectii ca nu mia trecut cu antibiotic pe cale orala ca am avut angina acuta ultima data si prima tot asa dar nu dau injecti numa sa te sparga si doamna mia dat injectile cand mi lea dat prin branula (fluturas)
    sunt niste oameni extraordinari daca sunteti din bistrita puteti sa va inscrieti la ei. puteti sa ma contactati la ID ale_emanuela95 :* bafta la injectii cei ce faceti;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)