Sari la conținut

Investirea lui Obama – 0 poza imensa

obama

Aceasta fotografie a fost realizata la investirea presedintelui Obama. Imaginea obtinuta permite vizualizarea fiecarei fete din multimea de mii de oameni, la o rezolutie care va va uimi si a  fost realizata cu cu o camera robotizata de 1474 megapixeli (o acuratete de 295 de ori mai mare decat a unei lentile obisnuite). In cazul oricarui eveniment, multimea putea fi reconstituita, persoana cu persoana!

[10x Ama]

UPDATE: Aici aveti si sursa pozei… chiar la fotograf pe blog

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. DIV 26 Feb 2009 @ 16:09

    Daca tot ai furat de la tolo.ro textul si imaginea, macar documenteaza-te putin inainte de a scrie…

    Raspunde
  2. criserb 26 Feb 2009 @ 16:53

    1. Textul dupa cum vezi e un citat!
    2. Am precizat de la cine il am
    3. M-am documentat si am dat si siteul celui care a realizat aceasta poza.
    4. Suferi de nebagare in seama?

    Raspunde
  3. DIV 26 Feb 2009 @ 17:15

    Textul e un citat de unde ti-am spus eu ca este. Nu apare link spre tolo.ro. Daca te documentai, aflai ca nu e nici o camera robotizata.

    Scuza-ma daca sunt alergic la furtul de continut din online-ul romanesc, de multe ori mascat prin “materiale primite de la cititori”. In momentul in care primesti si publici un material de la un cititor, ai datoria sa-l verifici si sa identifici adevaratul autor.

    Raspunde
  4. Mario 1 Mar 2009 @ 21:14

    abureala… e un colaj de poze gen google earth… daca va uitati in detaliu veti vedea fete dublate, camerele deformate… si in ultimul rand nu cred ca vei reusi sa incarci o asemenea poza in memoria RAM. un detali… in spatele lui OBAMA

    Raspunde
  5. Pingback: Gigapan EPIC 100

Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)