Sari la conținut

Ionel Ganea

Plecat de la Dinamo in toamna anului trecut cand se lupta pentru postul de golgheter… avea parca 18 goluri… ajunge la Rapid unde mai reuseste in jumatatea a doua de campionat un singur gol… Pleaca si de aici… ajunge la Poli Timisoara unde azi se da in spectacol… sarind la gatul arbitrului asistent, de margine, tusier sau cum vreti voi sa-i ziceti.
Iata faza…

E dupa mine o rusine a fotbalului romanesc, un astfel de om nu are ce cauta pe un teren de fotbal… Fotbalul e un sport si nici un arbitru oricat de prost ar fi, nu merita asa ceva.

Sper sa-l suspende pentru totdeauna…

Mai multe detalii si pe gsp

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. siona 31 Aug 2007 @ 21:02

    gata e suspendat 22 etape, cre`ca acu isi face desene cu briceagu pe vene

    Raspunde
  2. criserb 31 Aug 2007 @ 22:52

    sa-si faca din partea mea… are timp sa le si stearga in 22 de etape :P

    Raspunde
  3. Sergiu 1 Sep 2007 @ 00:48

    Mda,de ce nu are dreptu ma daca ala era un idiot si a vb urat poate omu a avut un moment prost si aia a fost!si aia nu e bataie ma,eu cred ca dansam pe capu lor ca nu pot sa ii supaort arbitrii idioti!

    Raspunde
  4. criserb 1 Sep 2007 @ 02:27

    Sergiu vad ca tu esti suparat… rau :)
    Daca e nervos si nu se poate controla… tre’ sa stea pe margine… nu are ce sa caute pe un teren de fotbal… chiar daca arbitrul ala e chior… sau idiot… un jucator nu poate sa aibe apucaturile alea…

    Ma rog… nu stiu in ce lume te invarti tu… daca tie ti se pare normal… dar iti spun eu… nu e normal asa ceva!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)