Sari la conținut

iPhone 4.0 nu rezista prea bine la socuri

Seby stie din experienta ca iPhone-ul 3GS nu rezista prea bine la socuri. Acum o sa afle ca nici versiunea mai noua, 4.0 nu rezista. Ceea ce e trist cu adevarat. Nu e chiar de dorit sa-ti scapi telefonul pe jos si sa-l faci tandari.

Dana inca mai are primul model de iPhone, versiunea 2.0 sau cum ii zice. L-a scapat de atatea ori pe jos… si nu a patiti nimic. Nu-mi dau seama cum de in loc sa-l faca mai bun l-au facut mai prost?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Titus 24 Jun 2010 @ 12:17

    Daca faci aparatul mai putin rezitent -> sanse mai mari sa il spargi -> sanse mai mari sa cumperi altul -> ??? -> profit :D

    Raspunde
  2. cristi 24 Jun 2010 @ 14:24

    ce barbar… sa “scapi” o asa bijuterie pe jos.. intentionat! :(

    Raspunde
  3. maddy 24 Jun 2010 @ 22:31

    mi se par stupide testele astea de rezistenta.
    e un telefon scump, ai grija de el.
    eu am un iphone din prima generatie (ala de aluminium). i`am cumparat o husa de piele si il tin in ea, arata ca nou.
    de ce as lua un stilou mont blanc sa joc darts cu ele si apoi sa ma supar ca s`a stricat penita? la fel e si cu un iphone scapat brutal pe jos si apoi tot eu plang ca s`a stricat.

    Raspunde
  4. criserb 24 Jun 2010 @ 22:39

    Ai dreptate Maddy dar gandeste-te ca e posibil sa-l scapi, nu se stie niciodata dar se intampla. Ma uitam acum la Seby, el il are de 3 ani si nu a avut probleme, la fel ca si tine il tine in husa si e foarte grijuliu cu lucururile lui dar uite ca se intampla… acum l-a spart de 2 ori in 3 zile.

    E destul de neplacut sa dai o caruta de bani pe telefon si sa nu fie rezistent.

    Am sa-mi iau si eu unul, fara discutie, dar totusi ma asteptam sa aiba putina grija si la acest capitol.

    Raspunde
  5. Cristian Pirvu 27 Jun 2010 @ 10:29

    Exista telefoane pe care sa le scapi pe ciment/asfalt si sa nu pateasca nimic? Vertu (scump) este incasabil? De unde atata senzational in stirile astea?! Care e cel mai rezistent telefon la caderile pe asfalt?
    Ca si axioma – geamul, plasticul si orice combinatie a lor = CASANT! Luati-va telefoane din Titan (material nu cartietr) cu geam antiglont si toate problemele vis-a-vis de crash teste vor deveni amintiri.
    Apropo … aveti grija cu masinile ca la busituri se indoaie tabla => masinile au probleme la tamponari.

    Si ca sa glumim, lui Seby i s-a spart ca era vechi :-)

    Raspunde
  6. kristyano 24 Mar 2011 @ 00:34

    eu am iphone 4 din noiembrie si vreau sa spun k sunt foarte multumit de el… l-am scapat de atatea ori si nu are nicio zgarietura … asa k nu inteleg dc spune toata lumea k e rezistent.. si inainte de a-mi cumpara 4 am avut iphone 3gs … am patit la fel si cu 3… adik lam scapat de nenumarate ori… si nu a patit nik in afara de faptul k s’a zgariat… dar din pakte… la o ft mica cazatura… aprox 50cm… mi sa spart display’u… acum depinde si te telefon… sati un search pe google sa vedeti k 3gs-u a avut mari probleme … au fost oameni carora le-a bubuit telefonu in mana… cum explicati asta?!?!?:-?

    Raspunde
  7. kristyano 24 Mar 2011 @ 00:36

    scz pt greseli… dar scriu de pe telefon si mi se mai incurca degetele cateodata :”> numai bine !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)