Sari la conținut

iPhone DST bug ii face pe europeni sa intarzie la servici

iphone-clock Stiti ca in weekend s-a schimbat ora? Eh se pare ca stia asta si iPhone-ul doar ca nu stia sa modifice si alarma. Astfel cei care aveau alarma setata dinainte, au avut surpriza ca azi, cand trebuiau sa se trezeasca pentru a merge la birou, nu s-au mai trezit. Alarma iPhone-ului a sunat cu o ora intarziere :D

An iPhone bug already seen when Australia switched between Daylight Savings Time and Standard Time a few weeks ago has now hit Europe. Twitter is alight with reports of recurring iPhone alarms going off an hour later than usual. So even though the iOS clock changed correctly over the weekend, the alarm did not. Thing is, according to a ZDNet Australia report from more than three weeks ago, Apple acknowledged the bug with a promise to fix it with a software update. So why wasn’t it rolled out in time to avoid this mess in Europe? Let’s see if Apple fixes it before North America makes the switch on November 7th, otherwise, you’ve been warned.

[via]

Cati dintre voi ati patit asa ceva?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Cristian Pirvu 1 Nov 2010 @ 12:40

    Eu stiu ca ora s-a dat inapoi. Deci in nici un caz nu aveau cum sa intarzie. Poate sa vine cu o ora mai devreme. Dar poate nu inteleg eu ….

    Raspunde
  2. criserb 1 Nov 2010 @ 12:44

    Pai ora s-a dat inapoi, corect. Dar alarma nu s-a dat. De aici diferenta de o ora.

    Raspunde
  3. MooNy 1 Nov 2010 @ 12:52

    Ori sunt porasta, ori sunt proasta?
    Azi e ora veche, pun alarma la 7 jumate da?

    La noapte se da cu o ora in spate ceasul. Eu tot la 7 jumate trebuie sa ma trezesc. Alarma tot 7:30 zice.

    Nu pricep unde a aparut buba. Ora a ramas exact la fel.

    Raspunde
  4. maddy 1 Nov 2010 @ 12:57

    eu nu m`am dus duminica la servici si iphone`ul si`a schimbat automat ora. nu folosesc alarma de la iphone, am fostul sagem care`mi suna de dimineata, are o sonerie placuta si il folosesc pe post de ceas desteptator.

    Raspunde
  5. adi 1 Nov 2010 @ 13:20

    nici eu nu inteleg de ce alarma trebuie modificata…:-?

    Raspunde
  6. cucretuinturneu 1 Nov 2010 @ 16:07

    doamneeeeeeeeeeeeeeeeee ! cati prosti ai in gradina ta .dar comozi de dau in gropi.DA dar au iei scule ? AU .

    Raspunde
  7. Andrea S. 1 Nov 2010 @ 23:05

    deci fara gluma …azi la noi la postul de radio…ofereau un model de cerere catre sef…ca ora care au intirziat-o sa o puna pe nota de plata a firmei producatoare ;)) bineinteles ca au fost glume la greu pe tema asta…inclusiv seful meu a ajuns o ora mai tirziu!! Din acelasi motiv…si da alarma este folosita des…de ce sa nu o folosesti daca tot a ai?? la un moment dat au zis ca trebuie resetata…eu ma trezesc oricum mereu mai repede…de ceasul intern!!

    Raspunde
  8. Cristy 2 Nov 2010 @ 17:15

    Desi pare “stupid”, mi s-a intamplat si mie, si am intarziat la scoala :)).

    @Mony.
    Pui alarma sa sune la 6:30. Intre timp, ora se da inapoi, deci ora 6:30 devine 5:30. Ziua urmatoare alarma trebuie sa sune la 6:30, dar alarma crede ca trebuie sa sune la 7:30…

    Pe scurt, suna cu o ora mai tarziu, acum nici nu stiu cum sa pun ca sa sune bine :)) . Trebuie sa o pun sa sune la 5:30, ca sa sune defapt la 6:30…

    Rusine Apple :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)