Sari la conținut

Iubita pe lemn

DSC_7947DSC_7948DSC_7950DSC_7951DSC_7952

Acum cateva zile va spuneam ca am descoperit un site (fotografie-pe-lemn.ro) unde se imprima fotografiile direct pe lemn. Nu m-am putut abtine si am dat o comanda, chiar eram curios cum o sa fie poza mea "printata" direct pe lemn.

Zilele trecute mi-a venit, a ajuns la mine, si acum o am pe birou.

I-am facut cateva poze (le vedeti mai sus, da?), si pot sa va spun ca este chiar foarte misto. Imi place mult cum a iesit. Este tot ceea ce aveam nevoie sa pun pe birou. Si nu glumesc. Am mai incercat eu cu rame clasice si nu este acelasi lucru. Acum pot sa o ating de cate ori vreau si nu se sparge, ramane asa cum este. Chiar aveam obiceiul sa o dobor de destul de des si am spart geamul (la rame clasice) de cateva ori.

In plus, cand ma mai intreaba lumea ce-i cu poza, pentru ca multi vad si nu pricep, le explic ca ma inchin la sotie ca la o icoana… stau si se mira… dar pe bune acum, chiar pare ca este o icoana asa cum este facuta pe lemn. Imi place.

Daca vreti si voi va puteti face aici, nu este o avere iar efectul este de nota 10.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Eduard 9 Oct 2013 @ 15:51

    Îmi place ideea. Mărturisesc, totuşi, că nu m-am gândit niciodată la fotografie pe lemn. Nu m-am gândit niciodată că pozele uitate în cine ştie ce folder din calculator pot ajunge pe o bucată şlefuită de lemn.Si arata foarte frumos.
    Am sa imi inlocuiesc cele cateva poze inramate din biblioteca. Merg foarte bine ca si cadou…

    Raspunde
  2. Ghiocel07 11 Oct 2013 @ 10:28

    Foarte frumoasa si sotia si ideea :)

    Raspunde
  3. ionut 11 Oct 2013 @ 14:50

    si ti se pare corect sa fie postate comenzile in galerie? sunt curios daca au cerut acordul…
    http://fotografie-pe-lemn.ro/index.php/galerie

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)