Sari la conținut

Jurnal de călătorie, Tokyo, ziua 5 – Disney

Despre ziua asta, nu prea am ce scrie… așa că o să fiu rapidă… ca lovitura sabiei de samurai.

Trebuie să ne trezim devreme, că am mai ratat o zi de mers la Disney, pe motivul ăsta.

Și chiar ne-am trezit devreme, înaintea alarmei, CE MINUNE!!!

Numai că atunci când am verificat ceasul, era 12, miezul zilei…

În timpul alergatului prin cameră: ia bluză, ia copilul, ia eugeniile…ne-am dat seama și ce s-a întâmplat: este sâmbătă astăzi, iar eu nu am alarmă setată și pe weekend…(ooof, am uitat complet de asta)

La Disney-minunat, incredibil, fantastic: aștepți 2 ore să te urci într-un afurisit de trenuleț, îți promiți în sinea ta că nu o să-i mai spui niciodată copilului de astfel de parcuri de distracții, o să fie un obiectiv tăiat din start de pe listă, după care 2-3 minute urli frenetic, coborî și zici: “a fost fantastiiiiic!!! mai vreau!!! hai și la coada aia, sau aia, sau acolo!” Și o iei de la capăt: picătură chinezească pentru 2 ore, dar cele 2-3 minute de la sfârșit șterg cu buretele tortura de până atunci.

Puteai să iei bilete cu prioritate din 2 în 2 ore… dar cum noi am ajuns la prânzul cel mare, am prins prioritate la 8 și 9 seară (numai că după 8 cred că pleacă chinezii acasă, că se cam golește parcul, și mai stai 20 de min la coadă normal…dar noi am avut prioritate, șic-șic ;) )

Programul din parc:

Până la 8: 2 mountain-rousse și o paradă (of, și nu a apărut și cenușăreasa).

după 8:

Prioritate la un simulator de zbor-războiul stelelor (lui Octa i-a pus capac, încă puțin și vomita, finalul oricum l-a pierdut; Alex ar mai fi vrut o tură);

Paradă de noapte (yeee-a apărut cenușăreasa, iar Octa și-a revenit cât de cât)

A două prioritate – ceva ce făcusem prima data, dar am luat biletele alea fără să știm ce dă automatul… și dacă tot le avem, să le folosim.

Hai să intrăm repede și în sala asta că e 9:30 și parcă nu e coadă mare, dar vai, am intrat la un desen-chat interactiv (râd toți de ce se spune pe ecran, râdem și noi că am fost proști și am intrat aici)

9:55, în drum spre ieșire, ne mai invită într-o sală fetele (apropo, era oră de închidere, și toți angajații erau super veseli, și încă te mai invitau la spectacole și se agitau pe acolo de ziceai că au băut toată ziua numai RedBull)-intrăm rapid, ieșim rapid.

În drum spre casă, am făcut inventarul: astăzi am sărit multe mese, apă nu prea am băut (căci și la restaurante stăteai ore să-ți iei ceva – a stat Octa și s-a ales cu niște popcorn dulce, că nu a înțeles ce l-a întrebat vânzătorul).

Nu vă mai zic unde am oprit să comând ceva de mâncare la 12 noaptea :)

PS: am fost și împinși în metrou, în înghesuiala de lângă Disney ;)

PPS: “a fost cea mai frumoasă zi din viață mea, mami!”

Guest post by Mădălina

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Ciprian 19 Apr 2016 @ 13:31

    Daca cereai o parerea pe aici, aflai ca la astfel de parcuri de distractii incerci sa mergi in timpul saptamanii, cat mai devreme :)

    Raspunde
  2. criserb 19 Apr 2016 @ 14:24

    @Ciprian – Așa era planul lor, dar după cum vezi mai repede de 12 nu au reușit să se trezească :)

    Raspunde
  3. Gabi 20 Apr 2016 @ 07:23

    Mersi Mada ca mi-am inceput ziua cu un happy mood:)))) am ras cu pofta! Am astept PPS-ul, asta vroiam sa aud:)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)