Sari la conținut

“Knockout game” sau “Lovește și fugi”, sau cum te trezești bătut pe stradă fără să ai nicio vină

Chiar aseară îmi povestea o prietenă despre jocul ăsta nou sau cel puțin nou la noi și acum am primit și niște link-uri… să vă povestesc, o să vă îngroziți.

Este vorba despre un joc idiot, altfel nu în pot spune, în care un individ își alege o persoană de pe stradă pe care trebuie să o doboare cu un singur pumn.

Victimele sunt alese la întâmplare, deci chiar și voi cei care citiți acest post puteți să fiți victima unui astfel de specimen.

S-a auzit de poveste și la noi în urma unui individ, triplu campion național la box, care s-a gândit el să “se joace” jocul ăsta în Cluj. Din păcate cei cu care s-a intersectat au avut ulterior nevoie de 40 – 50 de zile de spitalizare.

Aveți mai jos un material realizat de cei de la ABC News, pentru a înțelege mai exact despre ce este vorba, dar și despre gravitatea situației.

So, nici nu știu dacă să vă spun să fiți pe fază pentru că nu prea aveți cum. Nu puteți să-i bănuiți de așa ceva pe toți cei cu care vă intersectați pe stradă.

Revenind la cazul din Cluj, procurorii nu au considerat că atacatorul este un pericol public, așa că îl judecă în liberate. Din păcate legea este prea prost făcută la noi.

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Andy 9 Apr 2014 @ 15:57

    Asa se intampla cand parintii nu au grija de copii, sa le dea ceva de facut, sa ii ajute sa-si descopere pasiunile..

    Raspunde
  2. vali 9 Apr 2014 @ 22:01

    de plans..ne mai numim oameni !!

    Raspunde
  3. criserb 10 Apr 2014 @ 01:46

    @Andy – nici nu știu dacă îi putem acuza pe părinți pentru așa ceva, îți dai seama că părinții nu i-au învățat să lovească oameni nevinovați pe stradă, dar… probabil că o educație mai bună puteau să le dea.

    @vali – clar, cei care fac așa ceva nu sunt oameni. Și nu sunt nici ăia care îi lasă liberi pe străzi pentru că… așa zice legea. Ăștia sunt clar pericol public.

    Raspunde
  4. Bucur 10 Apr 2014 @ 13:19

    Orice fel de manifestatie de violenta inseamna doar un singur lucru: Diavolul in actiune.
    solutia? Rugaciune impotriva acestor manifestati satanice…

    Raspunde
  5. Paul 12 Apr 2014 @ 21:02

    E dosar penal pt vatamare corporala. In cel mai fericit caz pt el, daca victima nu isi retrage plangerea, ia amenda penala sau cu suspendare. In cel mai rau caz, poate deveni sac de box 1-2 ani pentru alti rechini, mai adevarati ca el.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)