Sari la conținut

“La burdihanul gol” pe strada

Cum a dat putin caldura, bine, putin mai mult :) au inceput sa rasara pe strazi gretosii la bustul gol. La mine la bloc e plin de ei, nici nu stiu pe unde au stat asta iarna ca n-am vazut atatia oameni la mine la bloc :) dar azi… plin. Toti la bustul gol. Probabil ca pana acum au hibernat pe undeva si acum s-au trezit in propria duhoare.

Da, puteau rau. Mai ca-mi venea sa trec strada pentru a-mi feri nasul de asemenea mirosuri dar era prea tarziu cand mi-am dat seama. Nu, nu era miezul zilei, era aproape 12 noaptea, ma intorceam si eu de la meci.

Urasc oamenii ce-si plimba suncile goale pe strada. Sunt gretosi si put. Stiu, probabil nu chiar toti. Bustul gol (daca ii putem zice asa unei halci de grasime) este pentru la mare, la strand dar in nici un caz pentru centrul orasului.

Nu merg cu mijloacele de transport in comun, dar banuiesc ca situatia e asemanatoare si pe acolo. Asa la bustul gol, ridica cate o mana pentru a se tine de bara aia de sus, iar de sub brat… nu vreau sa-mi imaginez ce “mireasma” emana.

Nu stiu ce parere aveti voi dar mie nu-mi plac oamenii astia. Pe strada ar trebui sa ne imbracam decent. Sa ne gandim ca ala pe langa care trecem poate nu are nici un chef sa ne vada noua balonul de bere… dar stiu nu le pasa…

Aveti aici si parerea unei fete, in cazul in care va imaginati ca ele sunt incantate sa vada asa ceva pe strada.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Valentin 14 Jun 2010 @ 07:26

    Faza e ca nici eu nu ai suport pe astia care ies pe strada asa ,dar seara daca mai ies in spatele blocului cu baietii la o bere ceva nu pot sa stau cu tricou pe mine pe canicula asta ,nici macar nu am burta :D.

    Raspunde
  2. tykryt 14 Jun 2010 @ 09:52

    refuz sa cred ca se merge cu bustul gol în mijloacele de transport în comun.

    Raspunde
  3. criserb 14 Jun 2010 @ 10:03

    Eh, ia sa mai asteptam cateva comentarii sa vedem daca asa e… Din pacate cred ca sunt si cazuri d’astea.

    Raspunde
  4. maddy 14 Jun 2010 @ 10:03

    tykryt: eu am vazut barbati cu bustul gol in kaufland, billa si pe strada (pe centru, nu in zona strandului sau ceva). in mod sigur exista si in mijloacele de transport in comun, unde e placut sa te freci de un spate transpirat…
    cei care put vara put si restul anului. un om care se spala si are haine curate poate sa transpire o zi intreaga si sa nu fie dat cu deodorant ca nu miroase asa acru.

    Raspunde
  5. sip 14 Jun 2010 @ 10:30

    Dar sa vedeti cum e sa lucrezi cu publicul si sa ai asemenea clienti. Mai vin si in slapi :d Duhoarea este dubla:o

    Raspunde
  6. cipoc 14 Jun 2010 @ 10:53

    cand ai clienti care sunt la bustu` gol esti aproape sigur ca n`o sa fure nimic ca n`au unde ascunde:))

    Raspunde
  7. Valentin 14 Jun 2010 @ 18:56

    eu stau in zona strandului ciurel si vad zilnic in tramvaiul 41 barbati topless :))) toate dimensiunile si toate mirosurile.

    Raspunde
  8. c.paul 15 Jun 2010 @ 10:50

    tind sa cred ca marimea orasului in cauza conteaza :-?…cum orasul meu este mic, nu am `placerea` sa vad duzi d`astia la bustul gol umbland prin oras(cel putin nu inca)
    in schimb,in billa in satu`mare am vazut destui
    dar de cei care stau la bustul gol la volan ce ziceti ?

    Raspunde
  9. criserb 15 Jun 2010 @ 11:15

    Nici de aia nu am o parere prea buna dar na, aia nu ma deranjeaza prea mult, sunt la ei in masina, pot sa stea cum vor.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)