Sari la conținut

“La Mama” daţi in judecată

Cinci clienti au dat inscris pe rolul Tribunalului Bucuresti o actiune impotriva lantului de restaurante "La Mama", cerand daune morale de un leu. Actiunea in cauza a fost demarata in urma unui eveniment intamplat in seara zilei de 12 ianuarie 2009, cand un grup de cinci bucuresteni a luat masa la restaurantul mai sus amintit, aflat in zona Piata Alba-Iulia.

"Toti cinci am comandat personalului din restaurantul "La Mama" mai multe feluri de preparate printre care si cinci ciorbe. Dupa ce ne-au fost aduse la masa, fiecare dintre noi am inceput sa servim preparatul, insa in ciorba taraneasca comandata de prietenul meu s-a gasit un muc de tigareta (chistoc). Dupa socul avut initial, am incercat sa cerem  explicatii personalului din restaurantul cu pricina, insa toti au inceput sa ridice din umeri. Dupa aceste momente jenante, sefa de sala a inceput sa insinueze ca ar fi fost totul premeditat de catre noi. Evident, nu s-a putut justifica acest aspect, in cele din urma transmitandu-ne ca nu e un capat de tara si ar fi inteles daca era doar un fir de par sau vreun capat de ata. Insa, prezenta mucului de tigara i s-a parut neverosimila si a incercat sa ne ofere toata masa gratis. Am refuzat si ne-am achitat nota – in ciuda faptului ca nimeni dintre noi nu a mai servit nimic", sustine Titus Somesan, unul dintre reclamanti.

continuare >

[via zoso]

 

Si cand ma gandesc ca de la astia mancam la birou destul de des… si cand stiu ca nu e prima data cand aud chestii din astea despre “La Mama”… oare de ce mai mananc? :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. mohui 15 Jan 2009 @ 22:44

    serb,
    eu mananc des de la “la mama” si nu am avut niciodata probleme, doar ca asteptam cam mult…

    Raspunde
  2. Valy 16 Jan 2009 @ 04:46

    Oops, pacat , mare pacat.
    La prima mea revenire in tara dupa 4 ani de zile de USA, Restaurantele astea au fost un elixir pentru mine si prietenii mei din Bucuresti, am revenit in USA si am povestit tuturor ce mancare buna au. Voi reveni cu cea mai mare placere in aceste restaurante.

    Raspunde
  3. raca 17 Jan 2009 @ 16:05

    V-am povestit cand am gasit 50 de bani in fasolea lor cu ciolan? Sau cand l-am rugat pe chelner sa incerce sa taie o bucata de carne de pe ciolan si n-a reusit? (era putin cam tare… :)) )

    Ma rog, exact cum zicea criserb, si eu ma intreb de ce perseverez in prostie… Ce mai, probabil m-am obisnuit cu gandul ca asa-i “la ma~sa”: :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)