Sari la conținut

La mare fara bani :)

Ieri, o minunata zi de sambata in care nu aveam nici un plan deoarece bugetul  nu ne permitea nici o deplasare prea lunga…

Pe la 10 am plecat sa ducem pe cineva la autogara, pe langa gara de nord, pe cineva care pleca la mare. De aici a inceput totul.

La autogara aglomeratie mare… un autotcar neincapator pentru multimea de tineri care vroiau sa ajunga la mare pentru a se bucura de caldura soarelui, de racoarea marii pentru macar un weekend. Lume stresata, nervoasa… cupluri in care ea zicea “ti-am zis sa ne trezim mai devreme sa prindem loc, si tu… nu si nu!”

(Poza este proprietatea Krissei, am folosit-o pentru ca ea sugereaza aproape perfect starea pe care o am atunci cand sunt la mare.)

Vazand atata lume cu chef de mare, parca imi venise si mie cheful de a face o baie. Ii intreb pe cei ce tocmai aflasera ca nu mai sunt locuri daca vor sa ii duc eu la mare la acelasi pret ca autocarul :) Au fost foarte incantati de idee… dar ne mai trebuia un om ca afacerea sa fie completa… Prietena mamei lui Canalie (ceea pe care o dusesm initial la autogara) vroia sa mearga si ea cu noi… era mult mai placut decat cu autocarul… a vandut biletul repede… si am plecat la drum.

Avand 120 ron pentru drum ne era suficient :)

Drumul a fost destul de liber si fara peripetii… doar putina invidie cand ma uitam in oglinda retorvizoare si ii vedeam pe pasagerii mei tineri cum se pupau ei din cand in cand… foarte draguti… se pare ca inca exista romantism…. vreeeeau si eu :)

Am ajuns la mare… am lasat pasagerii la destinatiile la care doreau sa ajunga (Eforie Sud respectiv Costinesti) si ne-am indreptat spre plaja din Costinesti care era plina de … vroiam sa zic tineri dar nu mai e ca pe vremuri, acum costinestiul nu mai este ceea ce a fost odata… nu mai este statiunea tinerilor este o statiune a tinerilor de toate varstele :)

Normal ca nu aveam nimic la noi, ca nu eram pregatiti deloc pentru plaja… asa ca am cumparat de pe faleza o pereche de pantaloni scurti (Canalia nu avea nici macar atata la el) si am luat-o incet, incet pe malul marii in cautarea unui loc in care sa ne asezam….

Am gasit o zona mai linistita, in care nu riscam asa de mult sa ramanem fara lucrurile din dotare… ne-am asezat pe trei sezlonguri, unu pentru mine si doua pentru Canalia :D si ne-am aruncat repede in valurile destul de agitate ale marii.

Am stat vreo trei-patru ore la plaja, timp in care nimeni nu ne-a cerut vreun ban pentru sezlongurile pe care le foloseam cu mandrie :P, am facut nenumarate bai in apa care nu pot sa zic ca era foarte calda si nici foarte curata.

Langa noi niste indivizi apartinand a trei generatii diferite faceau poze pentru hi5 (asa am zis noi). Mai jos pozele, sa nu ziceti ca vorbesc eu prostii. :P Scuzati calitatea, dar sunt facute cu telefonul… aveam aparatul la mine, nu si cardul de memorie care era uitat in laptop :) Nu m-am abtinut si le-am dat si niste nume…

Cadanele

Niste dive :D

Imbilibistrocizare

Roaba

Terminat

Daca aveti voi niste nume mai semnificative pentru poze abia astept, nu prea am inspiratie la ora asta :P

Dupa ce ne-am saturat de plaja si am inceput sa simtim caldura soarelui intr-un mod nu tocmai placut pe pielea noastra am plecat sa mancam tocmai in 2 Mai unde Canalia stia un loc in care se mananca bine peste proaspat. Am mancat icre, bors de peste, si hamsii cu mamaliguta. Partea proasta e ca am aflat ca hamsiile sunt necuratate si ca eu matze pe dinauntru… Pana acum eu le mancam intregi, cu cap cu tot… de acum nu stiu daca o sa mai pot :(… si toate astea din cauza Canaliei care a tinut sa imi arate ca au matze inauntru :(

De aici am plecat spre Bucuresti cu o mica oprire in autogara din Constanta unde ne gandeam sa facem o afacere si sa mai luam niste oameni cu noi si la intoarcere :D… nu a fost sa fie… in Constanta e o adevarata mafie in trasport, oamenii care ti-ar da in cap daca le-ai fura clientii… ca de’ parca ar fii proprietatea lor :P

Am ajuns aseara la Bucuresti si am adormit destul de repede… neauzind 2 mesaje la 12 si ceva… 2 telefoane cam tot la aceiasi ora… si o Canalie care nu stia numarul de la Rotiseria 123…

Cam asta este povestea unei zile de mare, fara bani si in care am facut si profit daca stam sa ne gandim…

550km cu un consum de 5.4l/100 sunt un total 29.7l motorina, rezulta un cost de 92 ron… Noi am incasat 120 ron, deci rezulta si un profit de 28 ron :P … uite cum am imbinat utilul cu placutul si am mai iesit si in profit :D

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. ana 22 Jul 2007 @ 16:54

    Ce de peripetii ai mai omule…..Tineretea asta….

    Raspunde
  2. criserb 22 Jul 2007 @ 17:16

    stii cum e… o viata avem…

    Sau cum zicea cineva pe aici pe blog… “viata nu trebuie luata in serios… oricum nu iesim vii din ea” :P

    Raspunde
  3. taz 22 Jul 2007 @ 17:41

    ‘o Canalie care nu stia numarul de la Rotiseria 123’ – la 12 noaptea?! data viitoare o sa-i trebuiasca 3 sezlonguri.
    ‘din cauza Canaliei care a tinut sa imi arate ca au matze inauntru ‘ – pai da, sa te inveti minte. alta data sa nu-i mai faci concurenta la hamsii, ok? si nici la mamaliga, gaseste el ceva si pentru mamaliga.
    ‘inca exista romantism…. vreeeeau si eu ‘ – remeber fata cu biletele RS? ce-ai facut cu ea? :P
    ‘cum am imbinat utilul cu placutul si am mai iesit si in profit’ – te hotarasti azi? ori vrei romantism, ori vrei profit.

    Raspunde
  4. criserb 22 Jul 2007 @ 17:49

    :)) taz taz… ce treaba am eu cu fata cu biletele? e o clienta… acum prietena secreta a Canaliei ;)

    cica puiul nu era pentru el… tu-l crezi ? :)

    iar de romantismul meu… o sa vina el intr-o zi… pana atunci ne ocupam de profit… umplem timpul… portofelele… si apoi o sa plec in Mauritius doar cu ea :)

    Raspunde
  5. ionut_d 22 Jul 2007 @ 17:52

    Enjoy life! There’s plenty of time to be dead! :)

    Raspunde
  6. criserb 22 Jul 2007 @ 17:53

    buna si asta :P

    Raspunde
  7. taz 22 Jul 2007 @ 17:59

    ti-a suflat-o Canalia si p-asta?! cum puiimei…
    maaaa! sa stii ca avea dreptate la faza cu creerii sexuali mai eficienti decat mersul la gym! si io care credeam ca face panarama. damn, niciodata nu stii cu asta cand e serios si cand rade (de tine). sala de creeri aveti?

    rotiseria nu era pentru el? sa bage poze, altfel cred 100% ca era pentru pentru stomahu’ lui.

    intr-o zi nu vine decat kestia pentru care te-ai luptat intre timp, criserb. aaa, prea complicat. n-are imp, nu uita sa bagi pozele din Mauritius :)

    Raspunde
  8. Emil 23 Jul 2007 @ 12:33

    asta e o aventura care trebuie repetata :) o sa fie tare cand o sa descoperi cum sa faci bani la mare ca sa mai ramai inca o zi :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)