Sari la conținut

La mare

Va ziceam ca urma sa o duc pe Dana undeva sa sarbatorim jumate de an de cand suntem impreuna, asa ca am plecat la mare :) destinatia Costinesti.

01

Am asteptat-o la servici si am plecat direct la mare, bagajul i-l facusem eu, bine zis i-l facusem pentru ca mie am uitat sa-mi iau vreo haina :) Pe la 8 eram la Costinesti… drumul destul de liber…

02

La Costinesti destul de pustiu, erau oameni dar nu cine stie ce, mai mult cocalarii din Constanta ce se tot invarteau pe acolo in speranta de a intalni tursistele ce urmau sa apara cu ocazia zilei de 1 mai.

Mai bine ca era pustiu… nu era coada la Sombrero :P

Pe la 10 au aparut si Raca cu Ella care ieri am aflat ca aniversau si ei 3 ani de cand sunt impreuna, asa ca… dupa ce ei au luat masa ne-am pus pe petrecut pana undeva pe la 3 noaptea cand ne-am dus fiecare la camera lui. Eram vecini :)

Dimineataza am fost placuti impresionati de peisajul ce-l aveam :) ne-am baut cafeau cu marea in fatza…

03

Am intentionat eu sa ma trezesc sa vad rasaritul dar n-am reusit :D aerul de la mare te face sa dormi mai mult :P

04

Peisajul chiar era misto… vedeai tot :P din balcon fara sa faci nici un efort pentru asta :)

05

Altii mai matinali ca noi erau deja pe plaja… ascultand muzica valurilor… iar altii mai curajosi, sau mai tembeli :P faceau baie… Nu era deloc de facut baie…

06

Tot din terasa am avut parte de un mic spectacol aviatic…

07

08

09

Ne-am bucurat o vreme de peisaj, am incercat sa ne revenim dupa noaptea destul de scurta apoi am plecat spre Mamaia, statiunea care mie-mi place cel mai mult :)

BTW, pentru cei curiosi, mai multe detalii despre vila in care am stat, aici, o vila pe care o recomand, pretul fiind de 100 ron camera cu vedere la mare… eu zic ca merita ;)

11

12

13

14

15

Oricat am vrut eu sa scap de Raca… era mereu pe urmele mele :P

16

In Mamaia am gasit o terasa noua, deschisa chiar in fatza la Cazino, o teresa care daca ar fi avut o servire mai prompta chiar as recomanda-o pentru ca era foarte confortabila… fiecare masa avand de-o parte si de alta cate un balansoar :)

17

18

Cu burtile pline ne-am plimbat pe nisipul fierbinte :P Fetele s-au apucat de cautat in mare… nush ce cautau… probabil pestisorul de aur… :D

19

20

Apa are un efect ciudat… te inaltza :P Vedeti ce mare e Dana? :)

21

Cu greu reusim sa-l luam pe Raca de pe plaja. Nici macar lacrimile lui de crocodil, nici rugamintile, nimic nu ne-a induplecat… ii placea asa de mult… e prima data cand vede si el marea… dar i-am promis ca-l mai ducem :)

22

Autoritatile ne-au asteptat cu ceva nou anul acesta, ceva ce n-am mai vazut pana acum. Ca sa largeasca plajele pentru turistii ce se anunta a fi din ce in ce mai multi, acum dupa ce Bulgarii au inceput sa cultive castravesti pe plajele lor, au scos apa din mare si-au mutat-o pe sosele… sa se bucure si masinile noastre de ea :P

23

Cu greu l-am facut pe Raca sa plece din Mamaia ca sa nu mai planga l-am dus la Acvariul din Constanta care pe mine sincer sa fiu nu m-a impresionat… aveam si eu acvarii din alea acasa si poate chiar mai frumoase… ma rog, sa nu fiu rau si sa zicem ca e totusi un lucru bun ca avem si noi acvariu…

24

Dupa ce-am vazut acvariul am vizitat si portul de iahturi care nu mai e :) nu mai e pentru ca e in renovare… asa ca meduza de mai sus se lafaia pe unde avea ea chef… nestingherita de nimeni.

25

Apusul l-am prins pe drum, foarte frumos, l-am vazut tot drumul… nu aveam cum sa nu-l vad… era chiar in fatza mea… nu mai vedeam drumul… dar apusul l-am vazut pana in ultimul moment…. chiar nu e o idee buna sa te intorci de la mare cand apune soarele… sau poate asta e ideea… soarele incerca sa ne tina la mare… :)

Cam asta a fost povestea, cam asa am sarbatorit noi cele 6 luni si Raca cele 36… la mare :)

Ma intreb, oare de cate ori o sa vad marea anu’ asta? si… cate mari o sa vad?

Raca, stiu ca inca esti trist, dar iti promit ca te mai duc la mare :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. cipoc 3 May 2008 @ 00:10

    super fain..abia astept sa vina vara

    Raspunde
  2. boo 3 May 2008 @ 07:00

    cand vedem si noi poze cu inelul danei? de fapt acum e al vostru …si presupun ca stii ce reprezinta si care e logica degetului acela de la mana stanga

    Raspunde
  3. Ghiocel07 3 May 2008 @ 08:29

    Si eu vreau la MARE [-o<

    Raspunde
  4. Ghiocel07 3 May 2008 @ 08:37

    Tin minte primul concediu la mare cu tine. La plecare am plans amandoi, am luat nisip si apa de Mare cu noi acasa, i-am facut cu mana si ti-am promis ca ne intoarcem in fiecare an, ceea ce s-a si intamplat. Din pacate, sau fericire, de doi ani nu am mai vazut-o. Chiar mi-e dor de ea, dar ce sa fac daca distanta pentru noi este prea mare. Daca eram inspirati, puteam totusi merge de 1 Mai. Asta e, acum e prea tarziu. Sau poate, nu ?

    Raspunde
  5. criserb 3 May 2008 @ 08:45

    Tarziu nu e, dar vremea nu e buna acum, se pare ca a fost frumos doar in ziua in care am fost eu… acum e naspa la mare :(

    Raspunde
  6. Cami 3 May 2008 @ 09:52

    Cea mai tare a fost aia cu ” ascultand muzica valurilor” :)

    Raspunde
  7. criserb 3 May 2008 @ 09:57

    @boo – o sa vezi si inelul daca vrei :P

    @Cami – :)

    Raspunde
  8. octavian 3 May 2008 @ 19:55

    frumoasa priveliste ati avut.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)