Sari la conținut

La voi cum a fost 8 Martie?

Nu se ridica la nivelul originalului dar e misto. Limba asta moldoveneasca are un umor aparte :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. kllaus 17 Nov 2011 @ 20:31

    Două prietene se confesează una alteia:

    1: Cum a fost seara ta de ieri?
    2: Un dezastru total! Soţul a venit acasă, a mâncat în 4 minute mâncarea pe care o gătisem toată după amiaza, am făcut dragoste 3 minute şi apoi a adormit în două minute. Tu?
    1: Superbă! Am ajuns acasă, soţul mă aştepta deja, m-a invitat la o cină romantică la restaurant. După cină ne-am plimbat la braţ o oră întreagă sub cerul înstelat. Acasă, a aprins zeci de lumânări în jurul nostru, preludiul a durat o oră după care am făcut dragoste înfocată o oră intreagă şi apoi, am stat amândoi de vorba încă o altă oră. A fost o seară de neuitat!

    În acelaşi timp, soţii discută între ei în pauza de prânz:

    1: Cum a fost seara ta de ieri?
    2: Genială: mâncarea era gata când am ajuns acasă, am mâncat, am făcut dragoste şi ne-am culcat. Dar seara ta?
    1: A fost un dezastru ! Am ajuns acasă devreme ca să instalez noul dulap. Maşina de găurit a provocat un scurt circuit, nu am reuşit să repun curentul în funcţiune. Când a venit ea acasă, ca să putem mânca ceva, a trebuit să o scot la un restaurant. Mâncarea a fost atât de scumpă că nu mi-au mai rămas bani de taxi, aşa că ne-am întors pe jos. Acasă a trebuit să aprind lumânări ca să putem vedea ceva. Îmi venea să explodez de nervi şi draci aşa că mi-a trebuit o oră până m-am excitat şi încă o oră ca să termin. Pe urmă mi-a trebuit încă o oră ca să adorm pentru că în tot timpul ăsta doamnei mele nu i-a tăcut gura nici măcar o singură secundă…

    Raspunde
  2. vlad 20 Nov 2011 @ 16:04

    o singura problema..nu exista limba moldoveneasca.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)