Sari la conținut

Las Vegas – Cadou de nunta

5555555-r2-011-42

Valy & Deima COFARU

…asa cum am zis si pe Mess cadou de nunta sunt de la noi 3 zile in Las Vegas. Va fi fun!

[de aici]

Nici nu stiu cum ar trebui sa le multumesc lui Valy si Deimei pentru minunatul cadou. Cu adevarat o surpriza frumoasa pe care nu avem cum sa o refuzam. In special pentru ocazia de a vizita Las Vegasul impreuna cu ei. E altceva cand vizitezi zone necunoscute tie cu persoane care stiu ce trebuie sa vezi, care pot sa-ti povesteasca lucruri interesante, care te duc in zone care merita vazute si nu te plimbi tu de capul tau. Cat despre Vali si Deima sunt convins ca ne vor prezenta numai lucruri interesante. Sunt la fel ca si noi pasionati de calatorii, pasionati sa descopere locuri noi.

Va multumim din suflet si abia asteptam sa ajungem la voi. >:D<

Pentru cei care au citit postul in care spuneam ca o sa vizitam coasta de est a americii, va anunt ca planurile s-au schimbat putin datorita celor doi prieteni americani :P O sa schimbam putin :) traseul, cel nou fiind:

Bucuresti – New York – Cascada Niagara – Denver – Las Vegas – Marele Canyon – Los Angeles si apoi inapoi… ori cu oprire de 2-3 zile la Miami ori direct Bucuresti (vedem in functie de timp, inca nu am definitivat planul).


View America de la est la vest in a larger map

De la Denver incolo, Valy si Deima vor fi alturi de noi ducandu-ne in locuri care nu trebuie sa le ratam. Inca o data mii de multumiri!

Deocamdata nu stim daca intre New York si Denver sa luam avionul sau sa mergem cu masina. Vrem oricum sa ajungem la cascada Niagara dar nu stim daca sa facem o excursie de la New York si sa ne intoarcem apoi sa luam avionul sau sa inchiriem o masina si sa mergem sa vedem Niagara apoi mai departe cu oprire in Chicago, Lincoln si apoi Denver… ne mai gandim. Mie personal mi-ar placea sa facem toata America cu masina :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Andy 17 Apr 2010 @ 13:03

    Distractie placuta!

    Raspunde
  2. Valy & Deima COFARU 17 Apr 2010 @ 13:28

    Cum am mai zis , cu cea mai mare placere si sper ca o sa va priasca o tura ” micuta ” pe aici , ce nu acoperiti de data asta o sa acoperiti la aniversarea de un an :d/ .

    Raspunde
  3. octavian 17 Apr 2010 @ 17:49

    Sa inteleg ca eu am castigat premiul surpriza? Vad ca tot zici de cascada niagara :)

    Raspunde
  4. sip 17 Apr 2010 @ 18:07

    @Valy&Deima COFARU – Sunt convins ca acum nu se vor mai razgandi.
    Va ramanem indatorati, dragilor !

    Raspunde
  5. Valy & Deima 17 Apr 2010 @ 19:57

    @ sip – ne ramaneti indatorati in sensul ca urmeaza sa ne faceti o vizita cand au sa va povesteasca junii cam cm sta treaba pe aic :-)

    Raspunde
  6. Andrea S. 17 Apr 2010 @ 22:31

    Daca ai posibilitatea pune si San Diego cu Sea World in program din LA e o aruncatura de bat…si daca americanii stiu ceva sa faca…show;))macar o zi in LA o poti pune la Universal Studio…si astept o foto de sub scrisul ala celebru;))o zi iti ajunge si e relaxant. As zice si Kings Canyon si Yosemite…si as mai tot zice…dar ma bucur pentru alegerea facuta…va fi ceva deosebit.

    Raspunde
  7. criserb 18 Apr 2010 @ 00:09

    Daca tu te bucuri iti dai seama ca noi abia asteptam :) Sunt convins ca Valy o sa ma duca sa vad numai lucruri frumoase, ca deh e si el mare plimbaret :P

    Raspunde
  8. sip 18 Apr 2010 @ 10:39

    @Valy&Deima COFARU – Daca stau sa ma gandesc bine tot de la ei ni se trage si prima iesire in Europa de vest, dupa care a inceput sa ne placa.
    Deci nu se stie nici o data, sanatosi sa fim …
    Dar prima si prima data trebuie sa jucam o partida de tenis acasa,in Romania, poate cu ocazia nuntii ?

    Raspunde
  9. Valy & Deima COFARU 18 Apr 2010 @ 14:21

    @ sip – am vrea dar nu cred ca e posibil , servicul si scoala nu prea ne da frau liber. Oricum eu ma antrenez si stau pozitiv ca o sa jucam aici mai multe partide , stiti cum e cu reintoarcerea la vechi obiceiuri , cum ar fi tenisul de masa , mai bine acasa decat in deplasare. :-)
    Noi speram sa facem o impresie frumoasa tinerei familii Serb , ca sa le faca placere sa va indrume pasii la noi in ograda ! :-)

    Raspunde
  10. Pingback: Niagara

Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)